• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn güzellerrr...
bugün kırmızı kartı yedimmm :47::47::47:

SILACIMMM 22 Eylül yazarmısınnn yeni bata

canım benim inşallah önümüzde ki ay bebişin seninle olur dualarım sizinle

kızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği :D

canım benimmmmmmm çok ama çok sevindim bebişimiz rabbimin izniyle sağlıklı sıhatli şekilde

bana doktorum yeni verdi cnm folik plus dye onu kullanıyorm

canım bende 5 gündür kullanıyorum mide bulantısı yaptı bende sende de yaptı mı

canım benimmmmmmm çok ama çok sevindim bebişimiz rabbimin izniyle sağlıklı sıhatli şekilde

canım yaaa tesekkur ederım senden bekliyorum artık haberleri valla bu ay sende baya umut var içimden öyle geçiyor hadı bakalım hayırlısı :)))

canım yaaa tesekkur ederım senden bekliyorum artık haberleri valla bu ay sende baya umut var içimden öyle geçiyor hadı bakalım hayırlısı :)))

canım inşallah bata 9 gün var bekliyorum sabırsızlıkla alt karın ağrım var bide bu ay erken göğüslerim hassaslaştı gibime geliyor ama düşünmicem diorum eşimle bile tartıştık kızıyo bana allah bilir nie böyle yapıyorsun diyo

selammm kızlaaar :3::3::3::3: nasılsınız bakalım varmı yeni hamiş haberleriii.
benim kocamda varikosel çıktı :50::50::50: ama doktor demiş spoşların normal şu anda. ameliyat olmazsan kötüye gidebilir demiş.dua edin kızlar heemen olsun çocuğumuz yaaa:25::25::25::25:

benim kocamda varikosel çıktı :50::50::50: ama doktor demiş spoşların normal şu anda. ameliyat olmazsan kötüye gidebilir demiş.dua edin kızlar heemen olsun çocuğumuz yaaa:25::25::25::25:

Cabim cok gecmis olsun tez zamanda allah bebis versin muradiniz olsun ibsallah rabbim buyuk hic uzulme dermansiz dert vermesin

canım bende 5 gündür kullanıyorum mide bulantısı yaptı bende sende de yaptı mı

cnm şu an soğan suyu içtğm içn midem fena ama hapın etksi varmı bilmyorumki

varikosel ne oluyo canımm..geçmiş olsun canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

canım bende seni merak etmiştim..ama yoğunluktan giremedim öğle sonu..üzülme bebişim kendini sıkma..ameliyat çözüm diyorlar buna..birde bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir eşine..mesir macunu falan faydasını gören çok fazla var..
bizde 2 ay daha bekleyip gideceğiz..inş bizde de çıkmaz..

iyiyim canım sen nasılsın :)

çok şükür hamile olduğunu öğrenen arkadaşların topiklerine bakıp mutlu oldum

inşaAllah darısı başıma :)

bata 2 gün var 28i bakalım ..

bugüne kadar hiç test alıp yapmadım ben :)

bu defa yine almak istemiyorum özellikle günüm 3-4 gün geçmeden :) çok sabırsızım ama :)

çok şükür hamile olduğunu öğrenen arkadaşların topiklerine bakıp mutlu oldum

inşaAllah darısı başıma :)

bata 2 gün var 28i bakalım ..

bugüne kadar hiç test alıp yapmadım ben :)

bu defa yine almak istemiyorum özellikle günüm 3-4 gün geçmeden :) çok sabırsızım ama :)

hadi bakalım hayırlısı :) verimli günlerde çalıştınız mı bari :)

Back
X