- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
şu ağrı geçsin ya sinirimi bozuyor nerden çıktıysa![]()
sen yine de çok yorma kendini kuzum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu ağrı geçsin ya sinirimi bozuyor nerden çıktıysa![]()
sen yine de çok yorma kendini kuzum..
günaydınn güzellerrr...
bugün kırmızı kartı yedimmm
SILACIMMM 22 Eylül yazarmısınnn yeni bata
kızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği![]()
bana doktorum yeni verdi cnm folik plus dye onu kullanıyorm
canım benim inşallah önümüzde ki ay bebişin seninle olur dualarım sizinle
canım benimmmmmmm çok ama çok sevindim bebişimiz rabbimin izniyle sağlıklı sıhatli şekilde
canım yaaa tesekkur ederım senden bekliyorum artık haberleri valla bu ay sende baya umut var içimden öyle geçiyor hadı bakalım hayırlısı :)))
selammm kızlaaarnasılsınız bakalım varmı yeni hamiş haberleriii.
benim kocamda varikosel çıktıama doktor demiş spoşların normal şu anda. ameliyat olmazsan kötüye gidebilir demiş.dua edin kızlar heemen olsun çocuğumuz yaaa
![]()
Cabim cok gecmis olsun tez zamanda allah bebis versin muradiniz olsun ibsallah rabbim buyuk hic uzulme dermansiz dert vermesin
canım benim inşallah önümüzde ki ay bebişin seninle olur dualarım sizinle
canım benimmmmmmm çok ama çok sevindim bebişimiz rabbimin izniyle sağlıklı sıhatli şekilde
canım bende 5 gündür kullanıyorum mide bulantısı yaptı bende sende de yaptı mı
benim kocamda varikosel çıktıama doktor demiş spoşların normal şu anda. ameliyat olmazsan kötüye gidebilir demiş.dua edin kızlar heemen olsun çocuğumuz yaaa
![]()
![]()
kimsecikler var mıııı? :)
nasılsın taze anne :)
iyiyim canım sen nasılsın :)
çok şükür hamile olduğunu öğrenen arkadaşların topiklerine bakıp mutlu oldum
inşaAllah darısı başıma :)
bata 2 gün var 28i bakalım ..
bugüne kadar hiç test alıp yapmadım ben :)
bu defa yine almak istemiyorum özellikle günüm 3-4 gün geçmeden :) çok sabırsızım ama :)
hadi bakalım hayırlısı :) verimli günlerde çalıştınız mı bari :)
inş hayırlısı ... çalışmaya çalıştık bakalım :)
sende sanırım yarın doktora gidiyorsun yarın güzel haberlerle gelirsin inşaAllah![]()
evet canım yarın gidicez doktora inallah iyi haberlr veririm korkuyorum biraz ama bakalım artık..