negatif olunca birşey çıkmıyo die biliyorum ama ümitlenemiorum 2 gün var regl e belirti yok ama bilmiyorum eğer bu ay kalmazsam zaten varya regl günü bile takip etmicem kesinlikle![]()
çok tatlısın sen ya :) inşaAllah hamilesindir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
negatif olunca birşey çıkmıyo die biliyorum ama ümitlenemiorum 2 gün var regl e belirti yok ama bilmiyorum eğer bu ay kalmazsam zaten varya regl günü bile takip etmicem kesinlikle![]()
çok tatlısın sen ya :) inşaallah hamilesindir :)
valla şuan tipimi görsen öyle demezsin arkadaşım geldi kahvaltıya sana ne olmuş diyo muşmula gibi suratım :))
hahhha :) çok tatlı anlattın ama :) inş o değişikliğin sebebi bebektir.. Kız bebek annesinin güzelliğini alırmış
almıştır seninkide ilk günden daha ondandır ondan :))))
canımm benimm yaaa
4 gün geçmişş kızz baya olmuş...bir idrar testi yapsanaaamadem bugüne kadar hiç gecilkmen olmamış..
bende bu ay çok rahatım sanırım yaa..aman salladım artık..
bu ayda tutmazsa kpss için 3 ay ara vericem..Rabbim hayırlısını bilir her zaman..
isyancım evet normale göre baya geciktim ama idrara yansımış mıdır bilmiorum
eşim çok tutturursa bu akşam yaparım
inşallah canım inşallah allah gönlüne göre versin sanada bi halay cekelimm inşallah![]()
isyancım evet normale göre baya geciktim ama idrara yansımış mıdır bilmiorum
eşim çok tutturursa bu akşam yaparım
Yaaa ama ben senden çok umutluydum canım![]()
neyse moralini yüksek tut soğan kürüyle birlikte önümüzdeki ay gelir bebişin göbişine inşallaaah![]()
canım çıkıyor yaa..silikte olsa kesin çıkıyor..
bence yap kendine stres yapma..
ayy akşam güzel haber ver bizeee![]()
ya kızlar ben başımı kaldıramıyorum..
midem çok bulanıyo başım ağrıyo bi ateş basıyo bi üşüme geliyo kafayı yicem artık..napcam ben yaa..
canım aynı durum bende var 2gündür deli gibi titriyorum aksamları hele birde sıcak basıyor sonra mahvoluyorum bulantım azıcık sabah oluyor o da hiç saymıyorum azıcık sıkcan dişini3.ayda bitiyor ya en gec :)
Canlarim gecmis olsun bebisler iyi tutunuyo saglikli gebeliklerde normal ama sinemcim dojtora git bulanti hapi veriyo hayatini engelleyecek derecede olursa azsa vermiyo normal diye
geçmiş olsunn canımm limon ye biraz yatıştırırsağol canım..bikaç gündür var bulantı ama ilk defa bugün bu kadar yoğun..
çorabı bi giyiyorum bi çıkarıyorum şaşırdım napacağımı..
ya kızlar ben başımı kaldıramıyorum..
midem çok bulanıyo başım ağrıyo bi ateş basıyo bi üşüme geliyo kafayı yicem artık..napcam ben yaa..
geçmiş olsunn canımm limon ye biraz yatıştırır
Cnm korkma aynisi bendede oluyo ozellikle ates basmasini doktora soracaktim unuttum yarin sen bi sor .midem berbat kaziniyo daraltiyo bunaltiyo aynen basimi kaldiramiyorum kalkinca bulantim artiyo evi gorsen berbat her yer bi yerde dunden beri bulasik birikti mutfakta keyfim hic yok nolacaz boyle bilmiyorum