• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilkinde hiç böyle bişeyler olmuyodu daha doğrusu hiç bişeyi bu kadar yoğun olark yaşamamıştım..
yemek yiyorum midem bulanıyo yemesem yine bulanıyo deliricem artık..tamam bulansın bişey demiyorum ama başımı kaldırıp bişey yapamıyorum..ev pis makina boşaltılıcak..
bugün sadece yatağımı kapatabildim :S

Sen yine yatagini toplamissin ben onu bile yapmadim..cumartesi memlrketten geldim o gunku valizler posetler ortada daha :(

Sen yine yatagini toplamissin ben onu bile yapmadim..cumartesi memlrketten geldim o gunku valizler posetler ortada daha :(

ilkinde böyle bişey olmadığı için eşim bana inanmıyo :19::19:
mecbur en azından yatak bari kapalı olsun dedim..
sen biraz abartıyosun gibi geliyo bana diyo..bende tabi daha önce hiç bi hamileyle yaşamadığın için sana öyle geliyo diyorum :S

ilkinde böyle bişey olmadığı için eşim bana inanmıyo :19::19:
mecbur en azından yatak bari kapalı olsun dedim..
sen biraz abartıyosun gibi geliyo bana diyo..bende tabi daha önce hiç bi hamileyle yaşamadığın için sana öyle geliyo diyorum :S
:) yasamadigi icin konusmasi kolay..ilkinde abartmadinda simdimi abarticaksin..zmnla mecbur inanir sonucta oyun cevirmiyoruz burda..
yemekde yedim canım yaa:S

Bi bardaga limon sık birazcikta su koy ustune ic onu belki gecer

:) yasamadigi icin konusmasi kolay..ilkinde abartmadinda simdimi abarticaksin..zmnla mecbur inanir sonucta oyun cevirmiyoruz burda..

Bi bardaga limon sık birazcikta su koy ustune ic onu belki gecer

amaaan işte boş yere canımı sıkıyo benim..
limonu bi deneyim bakayım..

limon mu? o daha kötü yapmazmı midemi :S
ilk duyduğumda bende sen gibi düşünmüştüm inan bulantı kusmayı ben kadar şiddetli yaşayan yoktur halada geçmiş değil limonu kabuğuyla yiyorum ben bastırıyor iyi geliyor ferahlatıyor bi dene istersen

meraba kızlar kırmızılara 3 gun var ama ya gelsin artık bu ay cok sısdım ya kılom 60 ken suan 64 gosterıyo tartı sınır oldum 15 gunde ya gaz sıskınlık ne bu ya amannnnnnn

Arkadaslar 7 agustos adet gunumdu hamilelik belirtilerimin
Hepsi var mide bulantisi bas donmesi hatta alti yillik sigara
Icen bir insanim bir haftadir birden bire sigaradanda
Sogudum bugun aksam ustu sanki kahverengi leke geldi
ARKADASLAR SIZCE HAMILEMIYIM???:31:

Arkadaslar 7 agustos adet gunumdu hamilelik belirtilerimin
Hepsi var mide bulantisi bas donmesi hatta alti yillik sigara
Icen bir insanim bir haftadir birden bire sigaradanda
Sogudum bugun aksam ustu sanki kahverengi leke geldi
ARKADASLAR SIZCE HAMILEMIYIM???:31:

7ağustos adetinin illk günü mü canım anlamadım :S (başım ağrıyoda) :37:

kızlarrrrrr,

eve gelip hemen yaptım testi.ve daha 1 dk beklemeden ikinci çizgi çok belirgindi:)
hamileyim sanırımmm:))) :17::17::17::17:

kızlarrrrrr,

eve gelip hemen yaptım testi.ve daha 1 dk beklemeden ikinci çizgi çok belirgindi:)

canımmmmmmm ciddi misinnnnn ayyyyyyy çok sevindim yaşasıııııııııınnnnnn oleyyyyyyyy bi bebiş daha geliyoooooooo yuppiiiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlarrrrrr,

Canim ins hamilesindir Allahim herkesin gonlune
Gore versin seninde gonlune gore versin cok sevindim
Bu arada kac gun vardi adet gunene ?? Yarin ins bende test yapacam
Ins benimde iki cizgi cikar :emir_bebek:

canımmmmmmm ciddi misinnnnn ayyyyyyy çok sevindim yaşasıııııııııınnnnnn oleyyyyyyyy bi bebiş daha geliyoooooooo yuppiiiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bende şaşkınım :)
hemencik çıkıverdi ikinci çizgi şok oldum. hiç ikinci çizgiyi görememiş biri olarak inanamadım :1::1:

Back
X