- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Uzanirken bile daraliyorum bi o yanna donuyorum bi bu tarafa bi o tarafa bi yere yatiom deliriorm galiba :/
bu daralmalar yetmiyomuş gibi bide başım ağrıyo :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzanirken bile daraliyorum bi o yanna donuyorum bi bu tarafa bi o tarafa bi yere yatiom deliriorm galiba :/
ilkinde hiç böyle bişeyler olmuyodu daha doğrusu hiç bişeyi bu kadar yoğun olark yaşamamıştım..
yemek yiyorum midem bulanıyo yemesem yine bulanıyo deliricem artık..tamam bulansın bişey demiyorum ama başımı kaldırıp bişey yapamıyorum..ev pis makina boşaltılıcak..
bugün sadece yatağımı kapatabildim :S
bu daralmalar yetmiyomuş gibi bide başım ağrıyo :S
Sen yine yatagini toplamissin ben onu bile yapmadim..cumartesi memlrketten geldim o gunku valizler posetler ortada daha![]()
Bas agrisi tansiyonla alakali olabilir tansiyonun cikmistir..yemek yemediysende agrir
:) yasamadigi icin konusmasi kolay..ilkinde abartmadinda simdimi abarticaksin..zmnla mecbur inanir sonucta oyun cevirmiyoruz burda..ilkinde böyle bişey olmadığı için eşim bana inanmıyo
mecbur en azından yatak bari kapalı olsun dedim..
sen biraz abartıyosun gibi geliyo bana diyo..bende tabi daha önce hiç bi hamileyle yaşamadığın için sana öyle geliyo diyorum :S
yemekde yedim canım yaa:S
:) yasamadigi icin konusmasi kolay..ilkinde abartmadinda simdimi abarticaksin..zmnla mecbur inanir sonucta oyun cevirmiyoruz burda..
Bi bardaga limon sık birazcikta su koy ustune ic onu belki gecer
ilk duyduğumda bende sen gibi düşünmüştüm inan bulantı kusmayı ben kadar şiddetli yaşayan yoktur halada geçmiş değil limonu kabuğuyla yiyorum ben bastırıyor iyi geliyor ferahlatıyor bi dene istersenlimon mu? o daha kötü yapmazmı midemi :S
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Arkadaslar 7 agustos adet gunumdu hamilelik belirtilerimin
Hepsi var mide bulantisi bas donmesi hatta alti yillik sigara
Icen bir insanim bir haftadir birden bire sigaradanda
Sogudum bugun aksam ustu sanki kahverengi leke geldi
ARKADASLAR SIZCE HAMILEMIYIM???![]()
kızlarrrrrr,
eve gelip hemen yaptım testi.ve daha 1 dk beklemeden ikinci çizgi çok belirgindi:)
hamileyim sanırımmm:)))![]()
7ağustos adetinin illk günü mü canım anlamadım :S (başım ağrıyoda)![]()
Evet canim 7 agustos adetimin ilk gunu cuma gunude buyuk
Ihtimal yine adet gunu sizce yarin gebelik testi
Yapsam erken mi??
kızlarrrrrr,
eve gelip hemen yaptım testi.ve daha 1 dk beklemeden ikinci çizgi çok belirgindi:)
hamileyim sanırımmm:)))![]()
canımmmmmmm ciddi misinnnnn ayyyyyyy çok sevindim yaşasıııııııııınnnnnn oleyyyyyyyy bi bebiş daha geliyoooooooo yuppiiiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bende şaşkınım :)
hemencik çıkıverdi ikinci çizgi şok oldum. hiç ikinci çizgiyi görememiş biri olarak inanamadım![]()