• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canim istersen bir test yap icin rahat olur
Zaten gununde gecmis gosterir zaten hamile veya degilsin
Hersey gonlunce olsun canim

Şimdiden belli olma şansı var mıdır, öyleyse hemen yapayım, ben de bir hafta nasıl bekliycem diyordum.
Bir yerde reglin en az bir hafta gecikmesi gerek testin doğru çıkması için diyordu.Bakalım yarın alıp yapayım.
Teşekkürler canım.Sonucu yazarım.

Şimdiden belli olma şansı var mıdır, öyleyse hemen yapayım, ben de bir hafta nasıl bekliycem diyordum.
Bir yerde reglin en az bir hafta gecikmesi gerek testin doğru çıkması için diyordu.Bakalım yarın alıp yapayım.

Canim sen 30 sunda degilmiydi adet gunun
Ve suan 3 gun gecmis bile bence gebelik testini yapabilirsin
Ins hamissindir canim :emir_bebek:

Idrar trstinden bahsrdiyosun sanrim evet yaptim iji saat sonra fln ikinci cizgiyi gordum aklim karisti ya

Canim iki saat sonra testdeki cikan sey olmuyor
Canim tekrar yap birde neden kafan karisti ?

Canim iki saat sonra testdeki cikan sey olmuyor
Canim tekrar yap birde neden kafan karisti ?

Goguslerim cok aciyo damarlar cikti ve genelde sag kasigimda batma oluyo dunde adet olcakmisim gbi kasiklarim belim cok agridi on gundirr fln sanki belim tutulmus gbi agriyo.simdi sonuc kisminda <5 yaziyo referans araligi da <5 - yaziyo anlamadim cnm yaa

Goguslerim cok aciyo damarlar cikti ve genelde sag kasigimda batma oluyo dunde adet olcakmisim gbi kasiklarim belim cok agridi on gundirr fln sanki belim tutulmus gbi agriyo.simdi sonuc kisminda <5 yaziyo referans araligi da <5 - yaziyo anlamadim cnm yaa

Canim sen en iyisi bir idrar testi yine yap yarin ins hamissindir

Arkadaslar ultrasondanmi daha iyi gebe oldugunu
Anlariz yoksa hgc kan testindenmi ??bence kan testi ama
Yinede sizede sormak istedim

Arkadaslar ultrasondanmi daha iyi gebe oldugunu
Anlariz yoksa hgc kan testindenmi ??bence kan testi ama
Yinede sizede sormak istedim

Tabiki kan testinde. Ultrasonda keseyi görebilmek için beta hcg değerinin 2000 e yakın olması lazım. 2000 olduğunu anlamak içinde kan testi yaptırmak lazım.

Tabiki kan testinde. Ultrasonda keseyi görebilmek için beta hcg değerinin 2000 e yakın olması lazım. 2000 olduğunu anlamak içinde kan testi yaptırmak lazım.

Merhaba canim cok tsk ederim bende oyle
Biliyorum ams yinede aklima takildi cuma gunu
Doktora gitmistim ultrasonla bakti birsey goremedi
Ve bir hafta vardi adetime kan testinede erken dedi bakalim hayirlisi
Suanda lekelenme var acikcasi cok korkuyorum
Offf yarin test yapsam erkenmi olurki kafam cooook
Karisik arkadaslar :((((

Merhaba canim cok tsk ederim bende oyle
Biliyorum ams yinede aklima takildi cuma gunu
Doktora gitmistim ultrasonla bakti birsey goremedi
Ve bir hafta vardi adetime kan testinede erken dedi bakalim hayirlisi
Suanda lekelenme var acikcasi cok korkuyorum
Offf yarin test yapsam erkenmi olurki kafam cooook
Karisik arkadaslar :((((

Ben idrar testi yapmıştım çift çıkmıştı, Kan testim 210 felandı gittim doktor hiç bişey göremedi. Adetimde geçmişti yani. Senin adete daha varken ultrasonda görmesi imkansız. Kan testi de yumurtlamadan 10-12 gün sonra adete 3-4 gün kala felan sonuç veriyor canım. Kan testi yaptırabilirsin bence. Ne zaman adetin.

Ben idrar testi yapmıştım çift çıkmıştı, Kan testim 210 felandı gittim doktor hiç bişey göremedi. Adetimde geçmişti yani. Senin adete daha varken ultrasonda görmesi imkansız. Kan testi de yumurtlamadan 10-12 gün sonra adete 3-4 gün kala felan sonuç veriyor canım. Kan testi yaptırabilirsin bence. Ne zaman adetin.

Canim benim adetim cuma gunu, peki canim lekelenme
Oldumu sende veya cevrende ??7 agustos adetimin
1 gunu ondan 10-15 sonra bir kanama geldi
Ve bugunde lekelenme geldi, ilk defa basima geldi buda
Beni korkuttu acikcasi :(

Canim benim adetim cuma gunu, peki canim lekelenme
Oldumu sende veya cevrende ??7 agustos adetimin
1 gunu ondan 10-15 sonra bir kanama geldi
Ve bugunde lekelenme geldi, ilk defa basima geldi buda
Beni korkuttu acikcasi :(

Benim lekelenmem hiç olmadı ama bazı arkadaşlar adet öncesi bu tür lekelenmeleri bebeğin yerleşme kanaması olarakta değerlendiriyorlar. Bence kan testi yaptırırsan çıkacaktır. Tam 30 gündemi adet oluyorsun ki. Yarın kan testi yaptır bakalım.

hanımlar en son 7 temmuzda ve 4 ağustosa adet oldum şimdi doktordn gldim bana beta hcg önermedi günün geçmesi gerek dedi karnımdan baktı kese görmedi ama burdaki arklar günün geçmiş diyor benm günüm geçmişmi geçmemişmi ya benm ne zman adet olmam lazım 4 eylüldemi

canım benim :) çok teşekkür ederim.
darısı başınızaaa en kısa ve hayırlı zamanda inşallah

Sagol canim nasipse en kisa zamanda insallah. Kan sonucunu hemen haber ver fistik

Bu arada gunu yaklasan ve test yapmak isteyen arkadaslar var bence gecmesini bekleyin bazen negatif ciktigi halde gunu iyice gecince pozitif cikanlar var . Hamilrlik kanda adete bi hafta kala cikar ki doktorlar onu bile onermez geciksin der cunku kimyasal gebelik soz konusu olabilir . Idrarda daha gec belli olur hemen hwmen regl gunun ve bir iki gun sonrasi gec dollenme ise 8 gun sonrasi filan umarim guzel haberler alirsiniz

hanımlar en son 7 temmuzda ve 4 ağustosa adet oldum şimdi doktordn gldim bana beta hcg önermedi günün geçmesi gerek dedi karnımdan baktı kese görmedi ama burdaki arklar günün geçmiş diyor benm günüm geçmişmi geçmemişmi ya benm ne zman adet olmam lazım 4 eylüldemi

Canim sen bu tarihlere gore 28 gunde bir adet goruyorsun bu ay ki adetinde 1 eylule denk geliyor yani eger soylemlerinde bi yanlislik yoksa pazar gunu adet olmaliydin yani suan gunun gecmis ve hamilelik ihtimalin yuksekk :)) hadi hayirlisi.. bi test yap yaz bizede

Back
X