• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büşbüşşş unutulur musun sen hiçççç:52::52::52::52:
dön bebeğim seni çok özledik :)
lan takviminde yazana bak senin öküz uygara baaak hahahah :55::55::55::55::55::55:
sorma yaa gebelik takvimim neree bizim uygar paşa neree :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aşk olsuuuunnnn ne unutulmasııııı ben kendi adıma özledim seniiiiiiiiii :) hoşgeldin bebişimm :32::32::32::32:
bebeğiiiimmmm ben de özledim sizi ama bitti taşınma telaşlarım kurban telaşlarım artık sadece uygar telaşı ve siz varsınız gerisi yalaaaannnnn:38::38::38::38:

sorma yaa gebelik takvimim neree bizim uygar paşa neree :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebeğiiiimmmm ben de özledim sizi ama bitti taşınma telaşlarım kurban telaşlarım artık sadece uygar telaşı ve siz varsınız gerisi yalaaaannnnn:38::38::38::38:

ohhhh çok şükür geçmiş olsun :) oyyyy uygar ın tatlı telaşıda olsun be annesi :)

Merhaba arkaDasLar, bende anne oLmak istiyoRum beniDe aLir misinz araniza :)

merhaba canım hoşgeldin..en kısa ve hayırlı zamanda seninde göbüşün dolar inşallah canım..
ne kadardır evlisin ne kadardır deniyosunuz vee yaş kaç :)

Allah iyilik versin tatlım..
oynamışsın bol bol bi doktora git bu hafta bebişini gör için rahat etsin :34:

amin canımmm cümlemize inşallah..
benim içim rahat kalp atışını hissediyorum sanki karnıma elimi koyunca..eşime kalsa hemen gidicez cinsiyet için ama ben 3 haftada bi doktora gitmek istemiyorum tatlım..Allah'a emanetiz..

slm kızlar ben geldimmmmm :32::32::32::32::32::32:

hsfb hoş geldin tatlım ben adminim:3::3:

Back
X