Birlikte kilo vermeye varmısınız?

minikpapatyam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
20
0
34
Arkadaşlar cok kötü hissediyorum artık kendimi 20 yaşıma kadar 65i gecmeyen ben artik 104 kiloyum ve 25 yaşımdaym Dört ameliyat oldum bir dogum yaptım ve bugun yaptirdigim tahlile bakilirsa sekerimde cok yüksek. . Zayiflamak isteyen arkadaşlarımla baslamak istiyorum diyetimle daha once 25 kilo vermisligim var varmısınız?

Son düzenleme:
ben de bir 5 kilo vermek istiyorum. sekeri ve tatlıyı 3 gündür nerdeyse hayatımdan cıkardım. çayı şekersiz içiyorum ki günde 20 bardak çay içen birisi için bu çok şey... günde 1 saat spor yapıyorum. 2 cocuğun arkasında hiç oturmadan koşturuyorum akşama kadar :) karbonhidrat diyetini tam uymasam da yapmaya çalışıyorum ve akşam 18:00 dan sonra yemiyorum.. ekmeği de akşam yemeklerinde kestim. sabah kahvaltıda 2 dilim kadar ekmek yiyorum. domates salatalık zeytin peynir yeşillikler ve yoğurttan oluşan bir salatayı yiyip ekmeğimle de canım ne istiyorsa onu yiyorum. abartmamak kaydıyla tabi... yumurta, papates kızartması, reçel, bal, tahin... ama bunları eskiye nazaran çok çok az yiyorum... bakalım ne olacak.

sen neler yapmayı düşünüyorsun arkadaşım?

bugün sabah tartıldım ve 63.0 kiloyum. bunun %24.2'si yağ.. yani 15.2 kilo yağ var vucudumda...:) hedefim vucuttaki yağ oranımı 12 kilonun altına düşürmek. sabah yine 1 saat spor yaptım. domates salatalık zeytin peynir yeşillikler ve yoğurttan oluşan bir salata yedim. bir de yaptığım pankeklerden recelle baya bir yedim.. artık akşam 17:30-18:00'a kadar bir şey yemek yok.. inşallah o zaman da fazla abartmam...:)

bugün sabah tartıldım ve 63.0 kiloyum. bunun %24.2'si yağ.. yani 15.2 kilo yağ var vucudumda...:) hedefim vucuttaki yağ oranımı 12 kilonun altına düşürmek. sabah yine 1 saat spor yaptım. domates salatalık zeytin peynir yeşillikler ve yoğurttan oluşan bir salata yedim. bir de yaptığım pankeklerden recelle baya bir yedim.. artık akşam 17:30-18:00'a kadar bir şey yemek yok.. inşallah o zaman da fazla abartmam...:)
Kilon cok iyi aslinda benimkinin yaninda :KK66:)
Benim diyetim daha cok iki saat araliklardan olusuyor her iki satte bir iki bardak su ve ara ogunler bir adet meyve yiyorum sabah bir yumurta bir dilim peynir ve yesillik oglen ve aksama gelince tek cesit sebze yada baklagil yiyorum ama mutlaka tek cesit.. aksam 7den sonra yalnizca meyve var bir adet.. ancak alismadi biraz zor oluyor cunki sık wc ye cikman lazim yesil cay tuketebilirsin.. yasaklarda pirinc patates tatlı ve tabiki pasta bbörek.. rabbim kolaylik versin ya benim isim bi hayli zor dua et ne diyeyim

Merhaba arkadaslar :) bende araniza katilmak istiyorum beraber fazla kilolardan kurtuluruz insallah:) benimde motivasyona ihtiyacim var cok ... Kizim bes aylik dogum kilolarim var emziriyorumda 72 kiloyum yaza kadar 7 kilo vermek istiyorum hedef yaza kadar 65 kilo:) pazartesi baslayacam diyete uygun diyet ariyorum destekleyelim pes etmek uok bol sanslar bize

Allah hepimize yardım etsin... benim de 4 aylık kızım var.. benim ilk doğumdan kalanlar gitmeden bir de ikinci doğumdan kalanlar oldu... hayırlısı bakalım :)

12 mart perşembe: 63.0
13 mart cuma: 62.7

Iyi aksamlar arkadaslar:) haftasonu misafirlerim vardi, yarin baslayacam fazla kilolari atmaya:) telefonuma da yediklerimin kalorisini hesaplayan bir program yukledim hersekilde hazirim bu arada emziriyorumda kizimi ,o yuzden kendi dogrularimla bir beslenme programi hazirladim yuruyus pilates ve cesitli egzersizlerle destekleyecem insallah.uzun zamandir ilk defa kendimi bu kadar kararli goruyorum ...beraber yazisarakda birbirimize destekle motivasyonla fazla kilolara bye bye diyelim...

15 mart pazar 62.5
16 mart pazartesi 62.2

Kisa vadeli plan cumatcumartesiye 61.0 olmak :KK66:
Gunde bir saat spora ve yerken dikkat etmeye devam

Kalori hesaplaan program nasil bir sey kki?

Programin adi my fitnesspal kilonu boyunu ve hedef kilonu yaziyorsun oda gunde kac kalori yemen gerektigini yaziyor gunluk yediklerini yaziyorsun...senin az kalmis masallah yediklerine dikkat ediyorsunda neleri yemiyorsun mesela...ben cok halsizim bugun sabah bir dilim ekmek bir domates az marul ve maydonoz...oglende yagsiz yogurt corbasi kucuk iki pohoca yedim ikindide elma bol su ictim...ama enerjim sifir

Ooo sen cok az yiyorsun. Ben emzirdigim icin baya yiyorum ama caya seker atmiyorum mesela yani gunde 50-60 kip seker eksik ...sabah ekmek yiyorum ama aksam ekmeksiz yemek, salata ve yogurt.. En gec 7 de yeme isini bitiriyorum. Gunde 1 saat de spor... Allah yardimcimiz olsun..:KK66:

Dun zor gecti butun gun uykulu uykulu gecti enerjim sifir...benim kizim alti bucuk aylik geceleri sik emziriyorum gunduzleri kasik mamasina basladigimdan beri emzirme sikligi dustu gunduzleri:)benimde en buyuk problemim sekerli cay:) dun icmedim ama bugun dayanamadim bas agrisi yapiyor icmeyince.azar azar yiyip sporla yavas yavas gider insallah...senin iyi gidiyor az kalmis darisi basima

X