Katra konunun sıkı takipçisiyim.. Ne denirki böyle bı durumda inan bilemedim.ama siz çok faziletli,onurlu,ahlaklı,karakterli birisiniz öyle hissediyorum..Eşiniz eğer az bişey sevgi gösterse o da yeter size.siz fazlasını isteyen bir insan değilsiniz belliki.Ne diyeyim buda sizin imtihaniniz.belki bebeğiniz biraz daha büyüyünce daha güzel iletişim kurma imkânınız olur.daha çok rayına girer herşey.annenizden dolayı bosanmamanizi da saygıyla karşılıyorum.hakli buluyorum.Bende öyle düşünürdüm galiba.fakat eğer bu adam boşanmayı kafasına koyduysa eğer siz yuvanizi asla bozmayin.o nereye gidiyosa gitsin annenizde anlamaz belki böylece.yada böylece düşünme firsatiniz olur zamanda verebilirsiniz birbirinize.belliki birçok sey tek taraflı.size bir tavsiyem var yalnız bu lohusayken filan yaptığı igrenclikler,psikolojik ve fiziksel siddetlerini okuyunca ne kadar içimden neler saysamda,siz bu evliliğe çare aradığınız için şöyle bir tavsiyede bulunacağım.illa süslü giyinip yanına cinsellik niyetinizi belli Edip gitmektense.aksam uyurken sarilsaniz sımsıkı.cok ozlediginizi soyleseniz.ne bileyim siz sarılın,dokunun yumusatin.bu böyle biraz sürsün sonra yavaş yavaş belki devamı gelir.Eğer sizi itiyorsa hala kötü davraniyorsa ozaman başka çareler düşünürsünüz.ama kendinizi uzmeyin yipratmayin.Gerçekten haksızlık yapior