canım ya inan üzüldüm :teselli: ama hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını :teselli:
canım tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al işallah hihoyyyt
haydi beren haydi beren haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiii sositosositosositosositohihoyyyt
Kızlar günaydın opuyorumnanaktan süper haberlerle geldim bu sabah zemuszemus prolaktin yine tavana fırlamış, progesteron yerlerde, yumurtlama yok, dolayısıyla bebiş de yok nasıl ama kaydirigubbakcemile3 okadar da çalıştık yaa, hiç bukadar çalışmamıştık, hepsi boşa gitti :hulya:
kızlar günaydın.ben izinliyim bu hafta bildiğiniz gb.dün dr.a gittim.ilaçların bitmeden test yaparsak sağlıklı sonuş alamayız dedi.ben hamillelik olursa dostinex zarar verirmi dedim.iyi bi test yapalım belki sürpriz olur dedi.yaptı ama sonuçları alıp eve geldim.tekrar sıraya girmek istemedim.daha önce iki defa kan testi yaptım.0.00 çıktı ikisindede.bunda 3.2..referans 0-5 arası biliyorum ama daha önce öyle çıkıyoduda şimdi nolldu...evet şimdi yorumlarınızı bekliorum.hepinizden..böyle düşük bi değer belirti olabilirmiiiii.....hadi cevaplarınızı bekliyorum...
canım seninde dediğin gibi referans aralığı 0-5 ama beta hcg de öyle durduk yere çıkmaz
gebelik varsa çıkar yani doktor bana öyle demişti beta hcg durduk yere yükselmez
gebelik varsa yükselir daha sonra test tekrarlanır demişti ama herkesde de aynı olcak
diye bişeyde yok hayırlısı olsun canım :)
kuşum günaydın
1 kez prolaktin benimde çıkmıştı
dostinex le bi ay tedavide düşmüştü
ve dr.um demiştiki
bu meret hep stresten heyecandan yükselir yapma bunu demişti
hatta bebek aklına geldiğinde olcak olmıcak gibi stres yaptığında dedi
kendi kendine teselli ver hani sanki yokmuş gibi hayatında böle bişi
allaha şükret dedi sağlıklıyım sevdiklerim sağlıklı diye dedi
yani terapini kendin yapacaksın demişti canım
dostinexin hamile kalmada bi zararı yok dedi
bu sorunu olupta prolaktini düşmeyenlere
düzenli olarak bu ilacı verip hamile kalmalarını saplıyoruz dedi
suuuuuu nerdesın sen
geldim kızzz günaydınnnnn kaydirigubbakcemile5
günaydın canım ama yoksun dıger yerde
BEREN canım bence hamılelık olmasa testte hiç bir sekılde çıkmaz yanı kan tahlılı yaptır ve en dogru sonucu al canım ınsallah hamılesındır yaaaa
kızlar aşkolsun yanii.yokmu başka yorumm..:dilcikar::dilcikar:
etrafınızda hiç duydunuzmu böyle...hadiiiiiiiii............
Canım teşekkür ederim, ben de biliyorum söylediklerini, ama elimde değil işte, prolaktini bu aya kadar hiç dert etmedim zaten ama çocuk olayı büyük stres benim için, hatta bu ay prolaktinimin tekrar şükselmesini hiç beklemiyodum şok oldum resmen, dün akşam ağlayıp durdum sürekli. Doktor artık ilacı bırakmicaksın hamile kalana kadar devam dedi ama ben ilaç içmekten nefret ediyorum yaaa :çok üzgünüm:
karasu çok şaşırdım yaaa..nasıl birden fırlıyor bu allahın cezası hormon..inan varya hastande bile geldin aklıma..dedim belki iyi haberlerle dönmüştür.ama tabi sıkmak yok canını.canın sağolsun..eşimde bana çok kızıyo..çok stres yapıyorum diye..napıyım..elimde değil...
hoşgeldin canım
öyle mi düşünüyosun hemşiresin sen
ordan biliyosun yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?