Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
butterfly45......................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

ay_she+, ELSON+, suozdek+
Hoşgeldiniz kızlaaar zemuszemus
ELSON naber canım? Noldu gittin mi kontrole merak ettim seni, girmedin son günlerde ?

günaydınn kızlar...bugün iş başı yaptım..özledim sizi...nasılsınız bakim...

ay_she+, ELSON+, suozdek+
Hoşgeldiniz kızlaaar zemuszemus
ELSON naber canım? Noldu gittin mi kontrole merak ettim seni, girmedin son günlerde ?

kayınvalidemlerde giremedimki..nezaman girdiysem eşim yanımda bitti.oyun yükleyecekmiş..klava: canım gittim dr.a..değerin çok yüksek değil dedi.ve şimdi ölçersek sağlıklı bi sonuç alamayız.zaten ilaç bastırıyo onu dedi.ilacın bitmesi lazımmış..dedim yaa belki bi sürpriz olur diye betaya baktı..3.2 çıktı.çok kalabalıktı.göstermedim.hala içimde bi umut ışığı yok değil..ay beni hastaneye gidince görcektiniz..o stresle ölçtürseydim oooooooo...100e fırlamıştı heralde...yani karasucum ilacın bitmesini bekliyorum..yarın bitiyo..belki başka dr.a giderim bilmiyorum..bakalım...inş.düşer...mafoldumben

karasu bu arada hayıt suyu aldım.sen kullandınmı hiç daha önceden..kullan tamammı..kullanalım.. kaydirigubbakcemile5

Hımm CADIARZU ben bunları biliyodum da, daha sonra tekrar gittin mi diye merak etmiştim, gitmemişsin anladım yerimseniben hadi bakalım hayırlısı olsun inş. bitanem :Saruboceq:

Hımm CADIARZU ben bunları biliyodum da, daha sonra tekrar gittin mi diye merak etmiştim, gitmemişsin anladım yerimseniben hadi bakalım hayırlısı olsun inş. bitanem :Saruboceq:

gidecektimde annem ablamlar kızdı..ne bu panik..ilacın bi bitsin dediler..gitmedim bende..ama çatlıyorum meraktan..sen naptın...dr.a gittinmi bidaha..neye karar verdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…