günaydın kızlar:)
sevgililer gününüz kutlu olsun :) a.s.
Canım benim :1hug: senin deee :asigim:
ay_she+, ELSON+, suozdek+
Hoşgeldiniz kızlaaar zemuszemus
ELSON naber canım? Noldu gittin mi kontrole merak ettim seni, girmedin son günlerde ?
ay_she+, ELSON+, suozdek+
Hoşgeldiniz kızlaaar zemuszemus
ELSON naber canım? Noldu gittin mi kontrole merak ettim seni, girmedin son günlerde ?
günaydın kızlar :)
geçmiş valentine day şeysiniz mübarek olsun :)
günaydınn kızlar...bugün iş başı yaptım..özledim sizi...nasılsınız bakim...
:roflol: :roflol: :roflol: senin de senin de :roflol: :roflol: :roflol:
kayınvalidemlerde giremedimki..nezaman girdiysem eşim yanımda bitti.oyun yükleyecekmiş..klava: canım gittim dr.a..değerin çok yüksek değil dedi.ve şimdi ölçersek sağlıklı bi sonuç alamayız.zaten ilaç bastırıyo onu dedi.ilacın bitmesi lazımmış..dedim yaa belki bi sürpriz olur diye betaya baktı..3.2 çıktı.çok kalabalıktı.göstermedim.hala içimde bi umut ışığı yok değil..ay beni hastaneye gidince görcektiniz..o stresle ölçtürseydim oooooooo...100e fırlamıştı heralde...yani karasucum ilacın bitmesini bekliyorum..yarın bitiyo..belki başka dr.a giderim bilmiyorum..bakalım...inş.düşer...mafoldumben
valla iş başı yapan ve en önemlisi kocasından ayrılan biri nasıl olursa öyleyim işte...mafoldumbenmafoldumbenhoşgeldin elson hadi hayırlı işler diyelim o halde :)
iyiyiz sen nasılsın :)
aklinialirimsmile
günaydın kızlar :)
geçmiş valentine day şeysiniz mübarek olsun :)
günaydınn kızlar...bugün iş başı yaptım..özledim sizi...nasılsınız bakim...
Hımm CADIARZU ben bunları biliyodum da, daha sonra tekrar gittin mi diye merak etmiştim, gitmemişsin anladım yerimseniben hadi bakalım hayırlısı olsun inş. bitanem :Saruboceq:
Günaydınnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
karasuuuuuuuuuu....nerdesin kız...klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?