• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy hadi işallah canım bekliyoruzzz sositososito

bak şimdi bende sabırsızlandım:))

hosbulduk canım nasılsın gelen gıden yokmu ınsallah güzel haber verırsın sende bızlere

iyiym canım saol sen nasılsın?henüz gelen giden yok yarın sabah test yapıcam canım sizede sonucunu yazıcam bakalım inş güzel haberlerle gelirim yarın sabah:)

bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım zemuszemus

inşallah canım ya hadi bakalım hayırlısı..gerçi benim pek umudum yok ama çünkü bu ay fazla çalışamadık:((

inşallah canım inşallah..yarın sabah test sonuçlarını yazarım size:)

Nanem şekerim, senin kaçıncı günün bugün cicim ?

iyiym canım saol sen nasılsın?henüz gelen giden yok yarın sabah test yapıcam canım sizede sonucunu yazıcam bakalım inş güzel haberlerle gelirim yarın sabah:)

ıyıyım canım bende ınsallah güzel haberler verıceksın canım ınsallah

Valla kızlar hiç bilmiyorum ne yapacağımı, şimdi gittiğim hastane de çok panalı, muayene ücreti 45TL bi de testler için ekstra 130 milyon verdik kocişle beraber, soyup soğana çevirdiler bizi valla, okadar parayı onlara vereceğime gider aşılama yaptırırdım yani, gerçi doktor çok iyi, özellikle inferilite uzmanı ama her defasında bu paraları vereceksek yandık yani :((( ayrıca şu yakma işlemi de doğum yapmamış kadınlarda pek önerilmiyomuş, çok araştırdım, adetin 3. günü gittiğimde soracam doktora, mecbur değilse yakmasın dimi:(((

evet canım gecen gun yazmıştım sana doğum yapmamış kadınlardfa önerilmiyo

bende iltihap vardı daha yara olmamıştı ama doktor yaktırma sakına demişti bana

ilaçla geçmişti yaran çok fazla değildir inşallah canım...:teselli:

bu arada gerçekten muayene pahalıymış :1ninca:

günaydın herkese,karasucum herkes değişik bişey söylüyor biri yaktır der biri yaktırma der,doktor doktorun dediğini tutmaz.napcaz ben de anlamadım kime teslim olcaz...
Berencim inşallah tüm ödemelerini alacağın bi hafta olur:hulya:
Ayşecik valla öyle 7. aya girdik.Ben hamilelik başına geri döndüm şikayetlerim başladı yine bulantılar,uyuklamalar vs.Bi doğsa artık diyoruz.
Buarada 3 kilo almışım bu ay ctsi kontrolüm vardı.Bişey de yemiyorum dikkat de ediyorum aslında ama nasıl alıyorum.Napacam ben doğuma kadar yamafoldumben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
butterfly45......................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Günaydın idilcim hoşgeldin :1hug: ben de şimdi kadro tamam, bi idil eksik diye geçiriyodum içimden boshayallersmile

:1hug: canımsın

günaydın idilcim hoşgeldin...şimdilik bi haber yok:)

Hoşbulduk canım...tembeller sizi kaydirigubbakcemile3

Kızlar size bir şey sorucam...kendimi çok suçlu hissediyorum......
cumartesi dayımlara gittik, ve sabaha kadar içtik....ben de dahil herkes zil zurna sarhoş oldu
ben ki çay ve kahveyi bırakmıştım, ama sarhoş olana kadar şarap içtim....hamileysem büyük zararı var değil mi? vicdan azabı çekiyorum şu an...içmemem lazımdı ama.... :umursamaz:

:1hug: canımsın

Hoşbulduk canım...tembeller sizi kaydirigubbakcemile3

Kızlar size bir şey sorucam...kendimi çok suçlu hissediyorum......
cumartesi dayımlara gittik, ve sabaha kadar içtik....ben de dahil herkes zil zurna sarhoş oldu
ben ki çay ve kahveyi bırakmıştım, ama sarhoş olana kadar şarap içtim....hamileysem büyük zararı var değil mi? vicdan azabı çekiyorum şu an...içmemem lazımdı ama.... :umursamaz:

hamileysen daha başlangıçtır ben sorun olacağını sanmıyorum.ben de hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim çok kez.yine de risk varsa sakınmak lazım kesinlikle ilk 3 ay organ gelişimi bakımından çok önemli

evet canım gecen gun yazmıştım sana doğum yapmamış kadınlardfa önerilmiyo

bende iltihap vardı daha yara olmamıştı ama doktor yaktırma sakına demişti bana

ilaçla geçmişti yaran çok fazla değildir inşallah canım...:teselli:

bu arada gerçekten muayene pahalıymış :1ninca:

Ayşecik valla çok kafam karıştı yaa, yaktırma konusunda da öyle, doktor konusunda da, aslında doktorum çok iyi ama Berenin dedikleri de doğru, tüp bebek merkezine mi gitsek acaba yaa, ama Samsundaki tüp bebek merkesi hiç iyi değil ki yaa, kimse burda yaptırmıyo herkes İstanbul'a gidiyo burdan :uhm:
Fakültenin Proflarından biri aşılama merkesi açmış dediler, çok iyi bi doktormuş, bakalım bu ayı da bi atlatalım da olmadı, oraya gideriz, kafamız allak bullak oldu valla, bazen diyorum ki, boşver kızım, çocuk mocuk senin neyine, kurcalatıp durma kendini daha fazla diyorum ama sonra da düşünmeden edemiyorum işte bilmiyorumkismile
Bugün 30. günüm, normal şartlarda en geç bugün gelmesi lazımdı kırmızıların, gelmedi, gelecek gibi bi belirti de yok, gel de düşünme şimdi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

hamileysen daha başlangıçtır ben sorun olacağını sanmıyorum.ben de hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim çok kez.yine de risk varsa sakınmak lazım kesinlikle ilk 3 ay organ gelişimi bakımından çok önemli

ben de öyle düşünüyorum ama yine de kendimi çok suçlu hissediyorum ipek yaaa
bir daha asla... :çok üzgünüm:

hee o mu:) 31.günüm canım

Hımmm CADIARZU benim de 30. gün, aslında en geç bugün olmam lazımdı ama ben listeye yine de nolur nolmaz diye ayın 17 si yazdırmıştım, bugün gelmedi, bakalım 17 sine kadar gelmezse Çarşamba ben de yapacam test, hiç ümidim yok ama doktor her an herşey olabilir dedi, hamile olabilirmişim, bilemiyorum işte öyle :uhm:

Back
X