• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:1hug: canımsın

Hoşbulduk canım...tembeller sizi kaydirigubbakcemile3

Kızlar size bir şey sorucam...kendimi çok suçlu hissediyorum......
cumartesi dayımlara gittik, ve sabaha kadar içtik....ben de dahil herkes zil zurna sarhoş oldu
ben ki çay ve kahveyi bırakmıştım, ama sarhoş olana kadar şarap içtim....hamileysem büyük zararı var değil mi? vicdan azabı çekiyorum şu an...içmemem lazımdı ama.... :umursamaz:

zemuszemus
bence biraz daha dikkat etmelisin canım belki şimdi zararı olmaz ama sğrekli içersen bebegin gelişimine zarar verebilir...

Hımmm CADIARZU benim de 30. gün, aslında en geç bugün olmam lazımdı ama ben listeye yine de nolur nolmaz diye ayın 17 si yazdırmıştım, bugün gelmedi, bakalım 17 sine kadar gelmezse Çarşamba ben de yapacam test, hiç ümidim yok ama doktor her an herşey olabilir dedi, hamile olabilirmişim, bilemiyorum işte öyle :uhm:

ayyy inşallah canım ya ne güzel olur ikimizde güzel haberlerle gelsek siteye :lepi:

bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım zemuszemus

inşallah canım ya hadi bakalım hayırlısı..gerçi benim pek umudum yok ama çünkü bu ay fazla çalışamadık:((

inşallah canım inşallah..yarın sabah test sonuçlarını yazarım size:)

bugün 3.günüm tatlımm...

hadi hayırlısı inşallah :)

günaydın herkese,karasucum herkes değişik bişey söylüyor biri yaktır der biri yaktırma der,doktor doktorun dediğini tutmaz.napcaz ben de anlamadım kime teslim olcaz...
Berencim inşallah tüm ödemelerini alacağın bi hafta olur:hulya:
Ayşecik valla öyle 7. aya girdik.Ben hamilelik başına geri döndüm şikayetlerim başladı yine bulantılar,uyuklamalar vs.Bi doğsa artık diyoruz.
Buarada 3 kilo almışım bu ay ctsi kontrolüm vardı.Bişey de yemiyorum dikkat de ediyorum aslında ama nasıl alıyorum.Napacam ben doğuma kadar yamafoldumben

olcak o kadar annesi büyyo bebiş ama yaa aaa kilo alıyo o senin göbüşünde oldugu için

sen kilo alıyosun gibi oluyo :) benim cumartesi pazar hiç midem bulanmaıd bişey oldu

diye nasıl korktum dün gece gene başladı bulantılar :) kasıklarım ağrıyo benimde

ya bişey sorcam şidi elimizi karnımıza koyunca bebişin kalp atışlarını duyamayız dimi

ama ben pıt pıt ritmik sesler duyyorum :CüvCüv: hatta kocişde duyyo kalbisi atıyo diyo

duyulmaz diyorum bu ne o zaman diyo cevap veremıyom kafamçokkarıştı

günaydın herkese,karasucum herkes değişik bişey söylüyor biri yaktır der biri yaktırma der,doktor doktorun dediğini tutmaz.napcaz ben de anlamadım kime teslim olcaz...
Berencim inşallah tüm ödemelerini alacağın bi hafta olur:hulya:
Ayşecik valla öyle 7. aya girdik.Ben hamilelik başına geri döndüm şikayetlerim başladı yine bulantılar,uyuklamalar vs.Bi doğsa artık diyoruz.
Buarada 3 kilo almışım bu ay ctsi kontrolüm vardı.Bişey de yemiyorum dikkat de ediyorum aslında ama nasıl alıyorum.Napacam ben doğuma kadar yamafoldumben

saol canikom buyrunnnnnnnnn

o ne berencim rahim filmi mi :uhm:

ona benzer bişi canım. rahim filmide çekilmiştim ben. ama bu anjiyo gibi bişi rahime kamera ile bakılacak en uygun yer saptanacak ve embriyo oraya yerleşecek. eğer rahimde iltihap varsa yada yapışıklık tüp bebeğe kadar tedavisi yapılacak. tüp bebek öncesi mutlaka yapılması lazımmış dr.a göre
neyle karşılacağımızı bilelim dedi dr...başarı şansını %5 arttırıyormuş. araştırdım bende hakketten de öle. anestezi ile yapılcakmış allahtan eyvahedigeldismile

Ben veremesem de inşallah sen verirsin müjdeyi canımcım, 3 gün gecikmişsin ya iyice ümitlendim ben senin için hadi hayırlısı bakalım :Saruboceq:

var bi hikmet valla inşallah hamiledir. altta listede görünce atladım hemen adet oldunmu diye gözüme takıldı kadın :kedi:

:1hug:
Kızlar size bir şey sorucam...kendimi çok suçlu hissediyorum......
cumartesi dayımlara gittik, ve sabaha kadar içtik....ben de dahil herkes zil zurna sarhoş oldu
ben ki çay ve kahveyi bırakmıştım, ama sarhoş olana kadar şarap içtim....hamileysem büyük zararı var değil mi? vicdan azabı çekiyorum şu an...içmemem lazımdı ama.... :umursamaz:

anne adayı farkedene kadar içtiğin ilaç sigara vs bebeği fazla etkilemiyormuş yani ilk

1 ay korumada gibi bişeymiş doktor söylemişti bende kalsiyum kullanıyordum bilmiyordm

hamiş oldugumu ilaç içmştm öğrendikten sonra doktor daha iiçme bundan sonra zararlı dedi :)

Ayşecik valla çok kafam karıştı yaa, yaktırma konusunda da öyle, doktor konusunda da, aslında doktorum çok iyi ama Berenin dedikleri de doğru, tüp bebek merkezine mi gitsek acaba yaa, ama Samsundaki tüp bebek merkesi hiç iyi değil ki yaa, kimse burda yaptırmıyo herkes ıstanbul'a gidiyo burdan :uhm:
Fakültenin Proflarından biri aşılama merkesi açmış dediler, çok iyi bi doktormuş, bakalım bu ayı da bi atlatalım da olmadı, oraya gideriz, kafamız allak bullak oldu valla, bazen diyorum ki, boşver kızım, çocuk mocuk senin neyine, kurcalatıp durma kendini daha fazla diyorum ama sonra da düşünmeden edemiyorum işte bilmiyorumkismile
Bugün 30. günüm, normal şartlarda en geç bugün gelmesi lazımdı kırmızıların, gelmedi, gelecek gibi bi belirti de yok, gel de düşünme şimdi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yaktırma cinsel perhizle ve ilaçla geçiyo canım benim geçti tabii doktorun daha iyi bilir :) bide doktor vajinal temizlik
jeli yazyaım dedi zaten kullanıyorum dedim bende kullanmıyorsan yazıdr istersen
samsuna tatil dışında hiç gitmedim canım ama teyzelerime bi sorayım onlar orada
yaşıyorlar belki tanıdıkları vardır bi sorunun varsa tedavi olabilcek durumdayken ol bence
zamanla ne olacağnı bilemeyiz inşallah meleğin en kısa zamanda gelir annesi :teselli:

çocuk mocuk benim neyime diyede düşünme :oklava: :oklava: :oklava:
hanımefendi göründüüüme bakma fatoşun kızıyım ben oyarımm ona göre hııııı :oklava:
(gözün korktumu ) :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Ben veremesem de inşallah sen verirsin müjdeyi canımcım, 3 gün gecikmişsin ya iyice ümitlendim ben senin için hadi hayırlısı bakalım :Saruboceq:

hayırlısı canım...benim kociş de çok ümitlendi ya eger bişey cıkmazsa çok üzülücek ben daha çok üzülücem...sabah soruyor hala gelen giden varmı diye yok deyincede ben biliyorum orda bebek var diyor:(

idill canım dr.lar derki,
sen hamile olduğunu bilmeyene kadar yaptığın hiç bir şeyden sorumlu deilsin.
ozaman her ay hamileyizdir diye ne ilaç içelim ne içki ne sigara nede ağır iş yapalım anladın dimi

hadi hayırlısı inşallah :)

olcak o kadar annesi büyyo bebiş ama yaa aaa kilo alıyo o senin göbüşünde oldugu için

sen kilo alıyosun gibi oluyo :) benim cumartesi pazar hiç midem bulanmaıd bişey oldu

diye nasıl korktum dün gece gene başladı bulantılar :) kasıklarım ağrıyo benimde

ya bişey sorcam şidi elimizi karnımıza koyunca bebişin kalp atışlarını duyamayız dimi

ama ben pıt pıt ritmik sesler duyyorum :CüvCüv: hatta kocişde duyyo kalbisi atıyo diyo

duyulmaz diyorum bu ne o zaman diyo cevap veremıyom kafamçokkarıştı

10 hafta çok erken canım.benim de eşim çok denerdi ama ordan milyon tane ses geliyor özellikle de senin gazından kaynanklanan seyler.senin kalp atışlarınla karıştırıyo olabilir.İçinde bulunduğun zaman zor geçiyor gibi ama aslında çok çabuk geçiyor.Biraz daha sabret 1,5 ay sonra hareketlerini hissedersin.:CüvCüv:

ayşecim sen kalbini 9ayda olsa duyamazsınki
senin hissettiğin ki erken aslında
ancak hareketleri olabilir canım

anne adayı farkedene kadar içtiğin ilaç sigara vs bebeği fazla etkilemiyormuş yani ilk

1 ay korumada gibi bişeymiş doktor söylemişti bende kalsiyum kullanıyordum bilmiyordm

hamiş oldugumu ilaç içmştm öğrendikten sonra doktor daha iiçme bundan sonra zararlı dedi :)

yaktırma cinsel perhizle ve ilaçla geçiyo canım benim geçti :) bide doktor vajinal temizlik
jeli yazyaım dedi zaten kullanıyorum dedim bende kullanmıyorsan yazıdr istersen
samsuna tatil dışında hiç gitmedim canım ama teyzelerime bi sorayım onlar orada
yaşıyorlar belki tanıdıkları vardır bi sorunun varsa tedavi olabilcek durumdayken ol bence
zamanla ne olacağnı bilemeyiz inşallah meleğin en kısa zamanda gelir annesi :teselli:

Tamam canım, söylediklerini dikkate alıcam, sağol :1hug:

o ne berencim rahim filmi mi :uhm:

ona benzer bişi canım. rahim filmide çekilmiştim ben. ama bu anjiyo gibi bişi rahime kamera ile bakılacak en uygun yer saptanacak ve embriyo oraya yerleşecek. eğer rahimde iltihap varsa yada yapışıklık tüp bebeğe kadar tedavisi yapılacak. tüp bebek öncesi mutlaka yapılması lazımmış dr.a göre
neyle karşılacağımızı bilelim dedi dr...başarı şansını %5 arttırıyormuş. araştırdım bende hakketten de öle. anestezi ile yapılcakmış allahtan eyvahedigeldismile

var bi hikmet valla inşallah hamiledir. altta listede görünce atladım hemen adet oldunmu diye gözüme takıldı kadın :kedi:

valla beni umutlandırıyosunuz:))sabahı zor beklemeye başladım artık:))

ipekkkkkkkk sen asıl bu aydan sonra gör kilo nasıl alınıyomuş
yediğin içtiğin her damlası bebeğe yarıcak çünkü . aman dert etme be gülüm
hepsini vericeksin zaten doğumdan 3aya kadar. önemli olan verdikten sonra korumak

ya kızlar çok geride kaldım okuyamadım yazdıklarınızı berencim sanada yazdım ama çıkmadı yazdıklarım anlamadım
ben cuma günü doktora gitmiştim o yüzden gelemedim
cngmen yok canım bişe görünmedi henüz folik asit verdi haftaya gidecem görünürmüş o zaman tatlım sen nasılsın
ipek ayşe gnaydın sizede sizler nasılsınız

valla beni umutlandırıyosunuz:))sabahı zor beklemeye başladım artık:))

ayyy nanemm umutlandırmak istemedim ben ya adet olursan suçlu hissederim sonra
hani altta sen selam vermeden yazdım sana ondan tuhaf geldi acaba dedim :teselli:
inşallahhhhh vardır adetinde gecikmiş ya ondan şey ettim bilmiyorumkismile

hayırlısı canım...benim kociş de çok ümitlendi ya eger bişey cıkmazsa çok üzülücek ben daha çok üzülücem...sabah soruyor hala gelen giden varmı diye yok deyincede ben biliyorum orda bebek var diyor:(

Ay inşallah inşallah :Saruboceq: benim kociş de 2-3 haftadır bebiş var deyip duruyodum, volki diye konuşuyodu oğluşuyla güya ama fos çıktı gibi görünüyo şimdilik bilmiyorumkismile inşallah senin kociş hissetmiştir :Saruboceq:

Back
X