ya kızlar çok geride kaldım okuyamadım yazdıklarınızı berencim sanada yazdım ama çıkmadı yazdıklarım anlamadım
ben cuma günü doktora gitmiştim o yüzden gelemedim
cngmen yok canım bişe görünmedi henüz folik asit verdi haftaya gidecem görünürmüş o zaman tatlım sen nasılsın
ipek ayşe gnaydın sizede sizler nasılsınız
ayyy nanemm umutlandırmak istemedim ben ya adet olursan suçlu hissederim sonra
hani altta sen selam vermeden yazdım sana ondan tuhaf geldi acaba dedim :teselli:
inşallahhhhh vardır adetinde gecikmiş ya ondan şey ettim bilmiyorumkismile
yok canım ya adet olsamda sakın kendini suçlu hissetme ben sanırım kendimi umutlandırmak için bahane arıyorum:))
Ay inşallah inşallah :Saruboceq: benim kociş de 2-3 haftadır bebiş var deyip duruyodum, volki diye konuşuyodu oğluşuyla güya ama fos çıktı gibi görünüyo şimdilik bilmiyorumkismile inşallah senin kociş hissetmiştir :Saruboceq:
inşallah size büyük süpriz olur canım yaa :Saruboceq:
ona benzer bişi canım. rahim filmide çekilmiştim ben. ama bu anjiyo gibi bişi rahime kamera ile bakılacak en uygun yer saptanacak ve embriyo oraya yerleşecek. eğer rahimde iltihap varsa yada yapışıklık tüp bebeğe kadar tedavisi yapılacak. tüp bebek öncesi mutlaka yapılması lazımmış dr.a göre
neyle karşılacağımızı bilelim dedi dr...başarı şansını %5 arttırıyormuş. araştırdım bende hakketten de öle. anestezi ile yapılcakmış allahtan eyvahedigeldismilehımm anladım canımm ama dediğin gibi anestezi olması çok iyi,Allah yardımcın olsun canım işallah şansını kat kat artırır :Saruboceq:
10 hafta çok erken canım.benim de eşim çok denerdi ama ordan milyon tane ses geliyor özellikle de senin gazından kaynanklanan seyler.senin kalp atışlarınla karıştırıyo olabilir.İçinde bulunduğun zaman zor geçiyor gibi ama aslında çok çabuk geçiyor.Biraz daha sabret 1,5 ay sonra hareketlerini hissedersin.:CüvCüv:
ayşecim sen kalbini 9ayda olsa duyamazsınki
senin hissettiğin ki erken aslında
ancak hareketleri olabilir canım
Tamam canım, söylediklerini dikkate alıcam, sağol :1hug:
senayburge canım sen gittin mi doktora ne dedi gheçmişi okuyamadımmm gürdüzmü keseyiii
anladım canım iyisinya sorun yok bizim için :lepi:
daha erken zaten 5.haftadan sonra görünür kese.
6.haftadayla 8.hafta arasıda kalp atışlarını duyarsın allahın izniyle :sm_cool:
yok canım ya adet olsamda sakın kendini suçlu hissetme ben sanırım kendimi umutlandırmak için bahane arıyorum:))
:1rolleyes: iyi bari
inşallah size büyük süpriz olur canım yaa :Saruboceq:
inşallah karasuya da sürpriz olur a.s
nanem şekerim gününmü geçti canım senin ya okuyamayınca hiç bişeden haberim olmuyo benim yaaa
ipekkkkkkkk sen asıl bu aydan sonra gör kilo nasıl alınıyomuş
yediğin içtiğin her damlası bebeğe yarıcak çünkü . aman dert etme be gülüm
hepsini vericeksin zaten doğumdan 3aya kadar. önemli olan verdikten sonra korumak
hoşgeldin şenaycım..nasılsın?hamilelik nasıl gidiyor bakalım :1hug:
ewet günüm geçti canım 3 gündür bekliyorum hala adet olmadım bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum...
inşallah karasuya da sürpriz olur a.s
Valla şeytan diyo git bi test al yap hemen delikafadulden neyi bekliyon ki zaten gecikti gecikeceği kadar diyo boshayallersmile
Ama yapmicam yasakkelime zaten yoktur bişey, boşa üzmüş olurum kendimi :1no2:
hoşgeldin şenaycım..nasılsın?hamilelik nasıl gidiyor bakalım :1hug:
ewet günüm geçti canım 3 gündür bekliyorum hala adet olmadım bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum...
beren ya moralım cok bozuk bu konuda.gecen ay demır ılacım vs vardı 3 kılo almıstım.dr kestı hepsını dıkkat et dedı.işe gelirken 3 meyveden fazlasını getırmedım dıkkat ettım derken yıne nasıl 3 kılo aldım hayret edıyorum.ben bu yola 55 le başladım 67 olmusum.dikkat etmıs halım bu benimmafoldumben 2,5 ay var daha.ne halt yicem ben.sen kaç kilo almıştın?cok degıl mı sence 12 kılo bu kadar zamanda?
ya kızlar çok geride kaldım okuyamadım yazdıklarınızı berencim sanada yazdım ama çıkmadı yazdıklarım anlamadım
ben cuma günü doktora gitmiştim o yüzden gelemedim
cngmen yok canım bişe görünmedi henüz folik asit verdi haftaya gidecem görünürmüş o zaman tatlım sen nasılsın
ipek ayşe gnaydın sizede sizler nasılsınız
beren ya moralım cok bozuk bu konuda.gecen ay demır ılacım vs vardı 3 kılo almıstım.dr kestı hepsını dıkkat et dedı.işe gelirken 3 meyveden fazlasını getırmedım dıkkat ettım derken yıne nasıl 3 kılo aldım hayret edıyorum.ben bu yola 55 le başladım 67 olmusum.dikkat etmıs halım bu benimmafoldumben 2,5 ay var daha.ne halt yicem ben.sen kaç kilo almıştın?cok degıl mı sence 12 kılo bu kadar zamanda?
ben şimdilik kaçıyorum kızlar sizleri çok seviyorum.... opuyorumnanaktan kocişim geliyo iş yerine beni 1 saatliğine kaçıracakmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?