• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
beren ya moralım cok bozuk bu konuda.gecen ay demır ılacım vs vardı 3 kılo almıstım.dr kestı hepsını dıkkat et dedı.işe gelirken 3 meyveden fazlasını getırmedım dıkkat ettım derken yıne nasıl 3 kılo aldım hayret edıyorum.ben bu yola 55 le başladım 67 olmusum.dikkat etmıs halım bu benimmafoldumben 2,5 ay var daha.ne halt yicem ben.sen kaç kilo almıştın?cok degıl mı sence 12 kılo bu kadar zamanda?

ipek cim yaaa çok 7 ayda 67 çok değilki abartılacak kadar biraz dikkat et yürümeye çalış benim ablam hamile iken doktoru le demişdi bide yürümek dogum yapmayı kolatlaştırıyprmuş tatlım. ama sıkma canını bitanem

ayy çok geride kalıyom canlar yaaa :((((
yaa çok öksürüyorum bu bebişe bişey edermi yaaaa çok korkuyorum ne yapsam acabaaa

ya güzelim dr.una sorsan aslında
biz bilemeyizki bunu ilaç içemessin hiç bişi yapamassın
ama dr. uygun bir ilaç verir
ki hala dr.a gitmemiştin dimi sen
normalde bile gitmen gerekiyodu ki şu an hastasın
nasıl duruyosun böyle bilmiyorum :kızgın:
eşin neden istemiyo dr.a gitmeni onuda anlamış deilim :1hug:

Valla şeytan diyo git bi test al yap hemen delikafadulden neyi bekliyon ki zaten gecikti gecikeceği kadar diyo boshayallersmile
Ama yapmicam yasakkelime zaten yoktur bişey, boşa üzmüş olurum kendimi :1no2:

ayy canım yaaa inş hamişsindir ve bu tedavilerin hiç birine gerek kalmaz tatlımm. yazdıklarını okudum doktorun hakkettn çok pahalıymış ama berendin söylediğini ddüşün bence tüp bebek merkezlerinii.

ya güzelim dr.una sorsan aslında
biz bilemeyizki bunu ilaç içemessin hiç bişi yapamassın
ama dr. uygun bir ilaç verir
ki hala dr.a gitmemiştin dimi sen
normalde bile gitmen gerekiyodu ki şu an hastasın
nasıl duruyosun böyle bilmiyorum :kızgın:
eşin neden istemiyo dr.a gitmeni onuda anlamış deilim :1hug:

ya henüz erken diye gitmedik daha bebiş 4 hafta 4 günlük ama yarın gidicem en azından ropor falan verir dimi evde dinlenirimm

asla çok deil normali 13kg zaten şekerim
bende 55 kg.dum 1,5 aylık hamileymişim 58kgdum.
72 kg ile doğum yaptım
ilk baştaki 55 mi yoksa 58 mi hesaplanır bilemicem
55le hesaplasam 17 kg, 58le hesaplasam 14kg
dr.um 58le hesaplıyodu. 14kg çok normal demişti canım
dikkat etceksin genede ama 18den sonrası anormalmiş
sende 72ile yapsan normal yani ama dediğim gibi dikkat et yürüyüş yapıyomusun
bak ben ozamanlar araba yoktu yürüyodum hep.

beren ya eve gidiyorum 7,30 yemek ye öbür günün yemegini yap derken 8,30-9 çay iç 9.zaten kolumu kaldırmaya hal kalmamış.havalar da bu haftaya kadar buz gibiydi bi hastalıktan kalkamadım.yaz olsam günler uzun yürürüm ama şimdi pirinç kadar yol almıyorum.yürüsem bu kadar almazdım.bi arkadaşımın eşi var 64 le başladı 5 aylık hamile 67 oldu.Ben de çok düşkün değilimdir boğazıma nasıl oluyo buna üzülüyorum.bi de senin dediğin gibi bu aydan sonra çok alınıyomuş.emzirirken de diyet yapamıyosun.nasıl olacak bakalım.mafoldumben

günaydın şenaycım iyiyz :) sende iyisindir inşallah 6-7 haftalıkken git doktora

belki hem keseyi hem kalp atışını birlikte görürsünüz :)

ya ipek aplacım burda bi kadın var tam 50 kilo almış hamileyken 50 kilo sen 12 diyosun

şükret lütfen :)

güle güle iyi eğlenceler :)

canım o 50 kiloyu nasıl almış hayret valla.aslında salsam çayıra ben de 30 kesin alırım.çünkü asla doymuyorum ve canım sürekli yemek yemek istiyo.sorun şu ki 6 ayda 12 kilo ayda 2 kilo eder.7. aydan sonra asıl bebek büyüdüğü için dehşet kilo alınıyomuş.belli zaten iştahım tavan yaptı.bakalım ya valla çok üzülüyorum ben bu ay 1 den çok almamışımdır diyodummafoldumbensen ne durumdasın kiloda?

Beren sana katılıyorum.
Ben de bir iki aydır tüp bebek bölümüne gidiyorum. Daha önceki doktorum oraya yönlendirdi.Aynı hastanede zaten.Ben çok memnunum

ayy canım yaaa inş hamişsindir ve bu tedavilerin hiç birine gerek kalmaz tatlımm. yazdıklarını okudum doktorun hakkettn çok pahalıymış ama berendin söylediğini ddüşün bence tüp bebek merkezlerinii.

Çok ama çok küçük bi umudum var ama olumsuz duruma da alıştırdım kendimi iyice, hayırlısı artık canımcım boshayallersmile

ipek cim yaaa çok 7 ayda 67 çok değilki abartılacak kadar biraz dikkat et yürümeye çalış benim ablam hamile iken doktoru le demişdi bide yürümek dogum yapmayı kolatlaştırıyprmuş tatlım. ama sıkma canını bitanem

ahh yürüyebilsem keşke,kolumu kaldıracak halim yok.sen de ilerledikçe anlarsın beni ya da çok yoğun çalışıyosan.ben 7,30 da evde oluyorum.sorun 67 olmam değil.ayda 3kilo almam.dikkat etmeme rağmen.bi de asıl büyüme bu aydan sonra olacakmış düşünemiyorum yani kendimi.senin kilo durumun ne?kaçla başladın?

beren cim canım sen yarınmı gidecen doktora şimdiii

ayşecim ben de boşuna para vermiyim dedim ama doktor on gün dolmadan gelirsen kontrol yerine geçiyo dedi gel dedi bende o yüzden gidecem

bide ayşecim ve ipekcim siz bu hamilelikte yapılan testler varmış ya ikili üçlü felan yaptırdınzmı

ahh yürüyebilsem keşke,kolumu kaldıracak halim yok.sen de ilerledikçe anlarsın beni ya da çok yoğun çalışıyosan.ben 7,30 da evde oluyorum.sorun 67 olmam değil.ayda 3kilo almam.dikkat etmeme rağmen.bi de asıl büyüme bu aydan sonra olacakmış düşünemiyorum yani kendimi.senin kilo durumun ne?kaçla başladın?

canım ben 55 kiloyum bakalım gerisi ne getirecek:)))

Çok ama çok küçük bi umudum var ama olumsuz duruma da alıştırdım kendimi iyice, hayırlısı artık canımcım boshayallersmile

canım inş bu günleri atlatacaksın hayırlısıyla ama kendini çok kasıyoprsun sen yapma bence kendine bunu biliyorsun bazı sorunların başı stres ve sıkıntı sen her halükarda içini ferah tut.

Back
X