hoşbulduk tatlım ii çok şükür henüz bel ağrımdan ve gazdan başka bi belirti yok
yok henüz yapmadım daha haftasonu yapıcaktım ama o kadar yogundumki kendime bile vakit ayıramadım...Allah bereket versin misafirimiz hiç eksik olmuyor:))ay hadi bakalım inş.güzel haberlwer alır bizede veririsin canım benim eee üç gündür test yapmadınmı sen hala
Valla şeytan diyo git bi test al yap hemen delikafadulden neyi bekliyon ki zaten gecikti gecikeceği kadar diyo boshayallersmile
Ama yapmicam yasakkelime zaten yoktur bişey, boşa üzmüş olurum kendimi :1no2bilmiyorum canım bana sorsan ben hemen yap derim ama sonra tek çizgiyi görünce üzülürsen bu sefer ben senden daha çok üzülücem...
canım peki şu an ne gibi belirtilerin var? yani her zamanki adet öncesi olanlar mı veya daha dikkat çekici birşey oldumu :)
adet olmaya dair hiçbir belirtim yok..önceden göğüslerim balon gibi şişerdi şimdi tık yok...şuan sadece çok fazla gazım var bide sol tarafım acayip agrıyo sanki fındık büyüklüğünde bişey oturmuş sağ tarafıma hiç durmadan ağrıyor...ben üşüttüm diye düşünüyorum...kendimi fazla kaptırmamak istiyorum belirtilere...
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Gebelik konusunda çok tecrübesizim, henüz 9 aylık evliyim. Herkes farklı şeyler söyledi. Adetimin geciktiğine sevinemedim bile, kafamı çok karıştırdılar. Bu akşam idrar testi aldırıp yapacağım. Kanda kesin diyorsun ya nasıl umutlandım anlatamam, yarın ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak.
Bir sorum daha olacak, bu 5 günlük gecikmeden sonra adet görürsem yani hamile değilsem bir sorun mu vardır doktora gitmem gerekir mi?
adetlerin düzenli mi peki senin? hiç gecikmediyse ve regl olursan şayet, sıkıntı falan yapmış olabilirisn biraz. etkiler durumlar regli tatlım.
ama ben 2 gün geçmişti idrarda çıktı hemen gebeliğim... umarın bebişin seninledir...
tatlım, tabiiki benim yawrum ve canım acıyacak.ama sende diyorsun işte, böyle doğarsa ömür boyu acı çekecek ve acı çektirecek. hiçbir zaman normal insanlar gibi olamayacak...bence herşey bizim elimizde. ben en azından böyle düşünüyorum. sağlıklı bir çocuk için yapılabilecek tetkikler varsa ve hayatta bu bize sunuluyorsa, neden kullanmayalım ki?
bu arada biz talasemi taşıyıcısıyız. bizimki biraz daha özel bir durum. 2 taşıyıcının bebişi %25 hasta olur. çokta fazla yaşayamaz zaten... onun için alınması gereken tedbirler olarak bakıyorum buna. işin içine daha dini boyutlarla girersem çıkamam canım. Eğer bu bir sınavsa, geleceğe daha iyi şartlarda, sağlam insanlar kazandırmalıyız diye düşünüyorum.
canım dostinexi ne kadardır kullanıyosun..benim yarın bitiyor.8inci ilacımı almış olucam..ay hala adet olmadım..2 aydır olmuyorum yaaa...düşseydi olmam gerekirdi diymi...ay başka kötü bişey olmasın bide...Anladım canım.Doktorun değiştiğinden normal tabi.Sonuçlara göre hareket eder.Düşmüştür umarım
Benim düştü sanırım.Bu ay 28 günde oldum eskisi gibi.Yani sevindim adet olduğuma bile.Bu gün tekrar gittim doktora yine dostinex verdi.Tekrar yükselmesin diyeymiş.
kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hu huuuuuuuuuuuu evde kımse var mıbayanssulusmile
başka belirtilerin var mı canım?evet kanda kesin sonuç alırsın.İnşallah da vardır.İdrarda daha geç görünebiliyor.Özellikle de geç döllenme olunca.Normalde adetlerin düzenliyse 4 günlük gecikme önemli bi koz.
selam hoşgeldin.nasılsın bakalım??
Normalde adetlerim düzenli. Başka belirtilerim psikolojik değilse eğer vajinamda sanki dolgunluk var gibi. Bir de göğsümde dokunduğumda acıma var.
allaha şükür ıpek :hulya:
nasıl olayım evdeyım sabah baya ders anlattım yenı konular malum yoruyo ınsanı ee her sınıfta 35 öğrencı olunca ıyıce bunalıosun neyseeee iş işte kaldı sempatiksalakcinni
benım çalışmlar devam sen de ne var ne yok dıcem ama sen zaten hamılesın
hayırlısı olsun inşallah canım.test yapınca bize de sonucu bildir.meraklıyızdır biz de birazbayanssulusmile
herşey aynı bende.yorgunluk,uyku hali tekrar başladı bunlar,dayanmaya çalışıyorumşakkıdı
Sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok. Çıkabilir diyorsunuz ben bu akşam test yapayım. İnşallah olumlu sonuç alırım. Teşekkürler.
bak konuyu değiştirelim,aklıma bişey geldi;sen şimdi anlamıyosun ne olduğunu hele bi dönlemelere ,aparkatlara başlasın o zaman anlarsın.benim bebişim sağ tarafımda genelde ya da bi tarafı orda babasına doğru yattığım zaman bi görmelisin ayşe nasıl tekmeliyo bi yeri sıkışıyo galiba.ben kendimce diyorum bak sana doğru yatmamı istemiyo,eşim de kendince seni şimdiden kıskanıyo diyo.Ya şimdiden böyle bir duyguysa doğunca nasıldır acaba:ecrin_bebek:
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Gebelik konusunda çok tecrübesizim, henüz 9 aylık evliyim. Herkes farklı şeyler söyledi. Adetimin geciktiğine sevinemedim bile, kafamı çok karıştırdılar. Bu akşam idrar testi aldırıp yapacağım. Kanda kesin diyorsun ya nasıl umutlandım anlatamam, yarın ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak.
Bir sorum daha olacak, bu 5 günlük gecikmeden sonra adet görürsem yani hamile değilsem bir sorun mu vardır doktora gitmem gerekir mi?
tatlım, tabiiki benim yawrum ve canım acıyacak.ama sende diyorsun işte, böyle doğarsa ömür boyu acı çekecek ve acı çektirecek. hiçbir zaman normal insanlar gibi olamayacak...bence herşey bizim elimizde. ben en azından böyle düşünüyorum. sağlıklı bir çocuk için yapılabilecek tetkikler varsa ve hayatta bu bize sunuluyorsa, neden kullanmayalım ki?
bu arada biz talasemi taşıyıcısıyız. bizimki biraz daha özel bir durum. 2 taşıyıcının bebişi %25 hasta olur. çokta fazla yaşayamaz zaten... onun için alınması gereken tedbirler olarak bakıyorum buna. işin içine daha dini boyutlarla girersem çıkamam canım. Eğer bu bir sınavsa, geleceğe daha iyi şartlarda, sağlam insanlar kazandırmalıyız diye düşünüyorum.
karasu doktorunla görüştünmü...merak ettim canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?