Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

fatih bey çok paracı,çok çağırıyo diyolar para kazanmak için.çok tatlı dilli falan işi götürüyo diyolar.ben kemal hükmen'e gidiyorum.

Fatooooooooooooooş, ben de seni çok seviyorum canım :1hug: dualarım seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :Saruboceq:

ayh ınşallah ama ben yıne de pek umutlu değilim yanı umutlu olmak ıstemıorum açıkçası allahm ne zaman nasıp ederse o zaman verecek benım göbüşüme de bebiş :Saruboceq: ve ıstıyorumkı sağlıklı bır şekılde hayırlı bır şekılde ve tezzzzzzzzzzzzz zamanda gelsın bebişim nasıpse :Saruboceq:bayanssulusmilebayanssulusmile bakalım hayırlısı aklinialirimsmileaklinialirimsmile

işte tam olrk bunu demek istiyordm aslında

onun içinde çok üzülüyorum yaa

onu da farklı olmamıza ver fatoşcum.erkeklerle biz gece ile gündüz kadar farklıyız biliyosun.bizim için önemli olan şeyler onlar için hiç önemli değil,pek çok konuda hepimiz yakınırız buna.ben de düşünüyorum eşimin beni bazı önemli konularda anlamadığını,onun yaradılışına vermeye çalışıyorum.şurası da olmasa valla nasıl deşarj olucaz bilmiyorum.

Kızlar eltimin tüp bebeği yine tutmamış, artık 3.yü denemek için maddi imkanları da yok, çok üzüldük yaaa ( hele kocişim çok etkilendi, ya bizim de olmazsa naparız aşkım deyip duruyo :çok üzgünüm:

ya o çok istiyo çokta destekçi umudu hiç tükenmiyo ama içim parçalanıyo haline artık
ne bilim ya hayırlısı

Allah sabır versin offf çok kötü bir durum allah yardımcısı olsunnn

tamam söz toparlanacam sizi çok seviyorum kızlar sizlerden başkada kimse anlamıyor zaten beniii :1hug: :1hug:

aynen öyle canım..

evet berenım ıkımız bır elmanın parçaları gbı olduk ben memnunum sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile

offf :çok üzgünüm:
benimde tutmassa eyvahedigeldismile

eşindemi test yaptırıyoo...hadi hayırlısı canımmbenimmmmmm......

evet yeri geliyo eşlerimiz bile anlamıyor bizi.

aman onları hiç sorma zaten
kafa patlatmaya değmez
çünkü onlar erkek
onların yapıları kadınınkinden çok farklı. taş taş
duygusuz bi ırk bunlar
büyütme takma ne gerek var neden ağlıyosun ne var bunda
şimdi bi küfür edecem töbe töbe :roflol:

canım yaaa çok zor bır durum Allah yardımcısı olsun

aynen öyle canım..

olumunekankayizsmile

şiştttttttttttttt konuyu kapatalım artık kötu duşunmke yok yahu :hulya: her şey olacağına varırrrrr takmayalım dua edelım hepimizin bebişi olacak ben ınanıorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Off ya inanmıyorum.yaşları kaç?kaç senedir uğraşıyolar?

Canım öyle düşünme nolur, benim bildiğim tüp bebekte yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra gerisi tamamen annenin tutumuna bağlı, psikolojisi çok önemli, bizimkilerim hiç umudu yoktu, belki 10 yıldır bekliyor olmanın etkisi bilemiyorum ama, benim eltim, sürekli mutsuzdu, sürekli mızmızdı, hep tutmicak tutmicak dedi durdu, bence kötü düşünerek kötüyü çağırdı kendisine, sen sakın öyle yapma, tanıdığım kadarıyla çok güçlü bi karakterin var, eminim zamanı geldiğinde mutlu ve umutlu olmasını da başarıcaksın, ben senden çok umutluyum, lütfen sen de öyle ol :teselli:

ya allah allahh..bikere hamile kalmışın..pekala ikinciside mümkün..olumsuz düşünme yaaa.sen değilmiydin bana moral veren..lütfen karasu yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…