canım iş yerimde bi girdim bi daha giremedim kk ya nazar değdirdim kendi kendime..hamilelik iyi çok şükür sabah bulantılarını saymazsak tabii..bu arada doktorumu değiştirdim ben fatih beye gidiyorum artık sen kime gidiypdun ipek?
tamam söz toparlanacam sizi çok seviyorum kızlar sizlerden başkada kimse anlamıyor zaten beniii :1hug: :1hug:
Canımmmmmmmmmmmm :1hug: kusura bakma şimdi gördüm mesajını, dersteyim, ara sıra kaçamak yapabiliyorum ancak, o yüzden kaçırıyorum bugün hep muhabbeti bilmiyorumkismile
Çalışmalara tam gaz devam haaa aklinialirimsmile hadi bakalım bu ay tutturacaksınız inş. :Saruboceq:
Fatooooooooooooooş, ben de seni çok seviyorum canım :1hug: dualarım seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :Saruboceq:
evet yeri geliyo eşlerimiz bile anlamıyor bizi.
allah yardımcın olsun dıyeyım o zaman
bu arada dun bı arkdaşımla konuşuyorduk konu nasıl oldu bılmıorum ama bu hamıleliğe geldı.arkadaşımın annesı benım bu arkadaşıma hamıle kalmadan önce son çocukta kordonlarını bağlattırmış. arkadaşımın annesı de sureklı karnında bı şişlik şişlik derken doktora gıdıor ve kadın 5.5 aylık hamıle olduğunu oğrenıo.dun dınledığımde ağzım açık kalmıştı. yanı gerçekten oldurmeyen allah oldurmez lafı vardır yaa. bak kadın kordonlarını da bağlattığı halde çocuğu olmuş. ınsanın bu dunyada yaşamaya omru varsa kımse engel olamaz allahım ne kadar buyuksunnn....yanı bızde ılışkiye gırdıkten sonra yok ayaklarını uzat yok 2-3 saat duş alma ole kal vb şeylerle uğraşıoruz .olacağı varsa olur zaten bence ..bu olaydan sonra yanı bıraktım artık allahım bana ve tum ısteyenlere hayırlı bebişler nasıp etsın tez zamanda ınşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
onun içinde çok üzülüyorum yaa
onu da farklı olmamıza ver fatoşcum.erkeklerle biz gece ile gündüz kadar farklıyız biliyosun.bizim için önemli olan şeyler onlar için hiç önemli değil,pek çok konuda hepimiz yakınırız buna.ben de düşünüyorum eşimin beni bazı önemli konularda anlamadığını,onun yaradılışına vermeye çalışıyorum.şurası da olmasa valla nasıl deşarj olucaz bilmiyorum.
Kızlar eltimin tüp bebeği yine tutmamış, artık 3.yü denemek için maddi imkanları da yok, çok üzüldük yaaa( hele kocişim çok etkilendi, ya bizim de olmazsa naparız aşkım deyip duruyo :çok üzgünüm:
tamam söz toparlanacam sizi çok seviyorum kızlar sizlerden başkada kimse anlamıyor zaten beniii :1hug: :1hug:
evet berenım ıkımız bır elmanın parçaları gbı olduk ben memnunum sempatiksalakcinni
Kızlar eltimin tüp bebeği yine tutmamış, artık 3.yü denemek için maddi imkanları da yok, çok üzüldük yaaa senağlama hele kocişim çok etkilendi, ya bizim de olmazsa naparız aşkım deyip duruyo :çok üzgünüm:
eşindemi test yaptırıyoo...hadi hayırlısı canımmbenimmmmmm......Sorma canım yaa. ben de iyice heyecan yapmaya başladım valla, kendimde prolaktini berak ediyorum, bi de kocişin sonuçlarını daha çok merak ediyorum boshayallersmile inşallah kötü bişey çıkmaz yaa :Saruboceq:
Ama doktor da gerçekten çok yoğun oluyo, bütün gün odasına girip çıkan hastanın haddi hesabı yok valla :bbo: bi giren de en az yarım saat çıkamıyo :sinifsinif:
evet yeri geliyo eşlerimiz bile anlamıyor bizi.
Kızlar eltimin tüp bebeği yine tutmamış, artık 3.yü denemek için maddi imkanları da yok, çok üzüldük yaaa( hele kocişim çok etkilendi, ya bizim de olmazsa naparız aşkım deyip duruyo :çok üzgünüm:
aynen öyle canım..
olumunekankayizsmile
offf :çok üzgünüm:
benimde tutmassa eyvahedigeldismile
canım yaaa çok zor bır durum Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?