Off ya inanmıyorum.yaşları kaç?kaç senedir uğraşıyolar?
aman onları hiç sorma zaten
kafa patlatmaya değmez
çünkü onlar erkek
onların yapıları kadınınkinden çok farklı. taş taş
duygusuz bi ırk bunlar
büyütme takma ne gerek var neden ağlıyosun ne var bunda
şimdi bi küfür edecem töbe töbe :roflol:
Off ya inanmıyorum.yaşları kaç?kaç senedir uğraşıyolar?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konuyu değiştirin dıorum yaşlarını soruyosunuzguclubacismile bole olumsuz sonuçları okursanız etkılenırsınız bu da pskl yansır bilmiyorumkismile
aman onları hiç sorma zaten
kafa patlatmaya değmez
çünkü onlar erkek
onların yapıları kadınınkinden çok farklı. taş taş
duygusuz bi ırk bunlar
büyütme takma ne gerek var neden ağlıyosun ne var bunda
şimdi bi küfür edecem töbe töbe :roflol:
bana akıl verion da kendine nie işlemiyo :mymeka:
Pozitif ollll
şiştttttttttttttt konuyu kapatalım artık kötu duşunmke yok yahu :hulya: her şey olacağına varırrrrr takmayalım dua edelım hepimizin bebişi olacak ben ınanıorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
10 senedir bekliyolar canım, olmuyo, ikisinde de sorun vardı, 3 ay önce ilk tüp bebek denemelerini yaptılar, olmadı, bu ikincisiydi, ama bu da tutmamış, son şanslarıydı bu, çok kötü oldu yaa :çok üzgünüm: arayıp bi geçmiş olsun bile diyemiyorum, yanlış bişey söyleyip üzmekten korkuyorum, çok zor bi durum :çok üzgünüm:
ben başka sen başka sempatiksalakcinni
ay yok bi an okuyunca kendimi düşündüm.
tutmasada napalım ölecek halim yok ki
ölümden öte köy mü var dimi :dilcikar:
ya tutmamasıda bi yanada kızlar
tüp bebek çok zorlu bir süreç
emek veriyosun zaman veriyosun ve b..k gibi para veriyosun
iğne ilaç ee bayılıyosun ayılıyosun falan falan
ayyyy yarın bayılacam he eyvahedigeldismile
:Saruboceq::Saruboceq:
bak şimdi bi örnek verecem alınmam lazım mı buna sen karar ver.3 kilo aldım ya bu ay daha dikkat ediyorum.bugün öğlen 12 de benimki msj atmış yemeğe gidiyorum vs.ben de yazdım ki biz de gitcez kahvaltıdan sonra bişey yemedik bebiş çok aç ama dayanıyoruz.yani karşılığında bişey demedi.ben saçmalama yeeeeee ya napıyosun bişey olmaz verirsin doğumdan sonra demesini bekliyorum ama nafileeee.o an araya bişey girmiş olabilir ya da olmayabilir ama ben bekledim.ona göre de takılacak bişeyi yoktur bunun sıradan bi msjdı onun için.ama ben bebeğini düşünmediğini düşünerek üzüldüm.:sinifsinif:
konuyu değiştirdım bıle kaydirigubbakcemile2
bebişlerınıze koyacağınız ısımlerı yazalım hadı zemuszemuszemuszemus
kızım olaydı beren koycaktım bebek fikri yokken dahi bu ismi severim
ama çok yakın arkdşlarımızda çok seviyodu bu ismi
e bu kez hangimizin önce olursa o koysun dendi
onların daha önce oldu ve beren koydular
oğlum berse olsun diyo kendi adı berke de ondan uysunmuş kaydirigubbakcemile3
ama ben ve eşim ipek diye düşündük yada sedef
nedense erkek ismi yada ikiz olayını hiç düşünmedik
olsun hele bide isim kolay
adet olmaya dair hiçbir belirtim yok..önceden göğüslerim balon gibi şişerdi şimdi tık yok...şuan sadece çok fazla gazım var bide sol tarafım acayip agrıyo sanki fındık büyüklüğünde bişey oturmuş sağ tarafıma hiç durmadan ağrıyor...ben üşüttüm diye düşünüyorum...kendimi fazla kaptırmamak istiyorum belirtilere...
kızım olaydı beren koycaktım bebek fikri yokken dahi bu ismi severim
ama çok yakın arkdşlarımızda çok seviyodu bu ismi
e bu kez hangimizin önce olursa o koysun dendi
onların daha önce oldu ve beren koydular
oğlum berse olsun diyo kendi adı berke de ondan uysunmuş kaydirigubbakcemile3
ama ben ve eşim ipek diye düşündük yada sedef
nedense erkek ismi yada ikiz olayını hiç düşünmedik
olsun hele bide isim kolay
Canım öyle düşünme nolur, benim bildiğim tüp bebekte yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra gerisi tamamen annenin tutumuna bağlı, psikolojisi çok önemli, bizimkilerim hiç umudu yoktu, belki 10 yıldır bekliyor olmanın etkisi bilemiyorum ama, benim eltim, sürekli mutsuzdu, sürekli mızmızdı, hep tutmicak tutmicak dedi durdu, bence kötü düşünerek kötüyü çağırdı kendisine, sen sakın öyle yapma, tanıdığım kadarıyla çok güçlü bi karakterin var, eminim zamanı geldiğinde mutlu ve umutlu olmasını da başarıcaksın, ben senden çok umutluyum, lütfen sen de öyle ol :teselli:
beni bu kadar sevip yıllar sonra yad edeceğini bilemezdim berenim saol:dance::roflol:
tabıkı dereyı gormeden paçaları sıvanmaz o ayrı ama herkesın bekarlıktan sevdığı ısımler vardır ya hanı işte onları öğrenmek ıstedım
ben mesela unı de okurken dede korkut hıky. boğaç han hık. vardır o yuzden oğlum olursa boğaç han koyacağım bir kere daha oğlum olursa buğra han koyacağım
kızım olursa tanem efnun hıra ya da ıkra koyacağım kıza babaso koyacak oğlana da ben allahım inşallah tez zamanda nasıp ederde herkes gbı bız de muradımıza ereriz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallahh gülüm allah yardım etsin hepimize
deli :roflol:
nacizhane fikrim han ları eklemesn mi acaba. hani boğaç veya buğra tek daha güzel sanki
bu tanemde meşhur oldu he
geçenlerde BALIM ismini duydum küçük bi kıza öyle sesleniyodu annesi
BALIM yani tuhaf bence. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?