Ayyyy ben doktoruma söylesem bana yazar mı bu ilacı acaba bilmiyorumkismile valla aklıma yatmadı değil canımcım boshayallersmile
Zehselcim bu ilaç ne yoluyla alınıyo, hap değil galiba öyle mi? bilmiyorumkismile
vay beee.o çift çizgiyi bizde görebilecekmiyiz...ay yaaa..hem mral bozmak yok diyorum hem söylediğime bak...gıcıkmıyım...kafamçokkarıştı
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...aminnnnnn....
hiç bana dua etmek yok...... :dilcikar:
amın canım amın senın bu ay nasıl belırtılerın vardı tatlım ve nasıl çalışmıstrın yanı anlatsana bıraz bızlere
canım benim ya.elbette sen de varsın.inan dua ederken herkesi katıyorum.karasunun testlerinden konu acılınca...canım ya inşallah sen de yaşacaksın bunu herkes de yaşacak.burdan bebeklerimize mama tarifi vericez:Saruboceq:
canım benim ya.elbette sen de varsın.inan dua ederken herkesi katıyorum.karasunun testlerinden konu acılınca...canım ya inşallah sen de yaşacaksın bunu herkes de yaşacak.burdan bebeklerimize mama tarifi vericez:Saruboceq:
Günaydınnnnn
Gününüz Aydın Olsun :lepi:
Günaydınnnnn
Gününüz Aydın Olsun :lepi:
kızlar yaa...evlendim evleneli düzenim altüst oldu..iki ay oldu yine adet görmedim..allahım yaa kötü bişey varsa diyorum bi taraftan..dostinex düşürmedide ondanmı acaba...
Belki de dostinex prolaktinini düşürdü, yumurtan çatladı ve sen hamile kaldın boshayallersmile bu durumda adet olmaman da çok normal değil mi bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?