işte en doğrusu aslında diyetisyene gitmek.ama onlar da öyle bir program veriyolar ki çalışıyoruz nasıl yapıcaz ya da insan nefsi işte yasaklar tatlı gelir.yoksa rastgele bitki almak zararlı.ama diyetisyen olayı da çok yorucu.kafamçokkarıştı
Herkesler kacmıs :) Kacırmısım daha dogrusu :))
Benıde ekler mısınız lısteye,bız daha yenı basladıkta denemelere
Beklenen reglm 25 şubat...:asigim:
Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan dün akşam doktorum çok yoğun olduğu için ancak sekreteriyle görüşebildim, o da sonuçlarımın gayet iyi olduğunu söyledi, hormonlar çok iyi durumdaymış, sadece pko varmış dedi, o da basit bişey, halledilir dedi, çok mutlu oldum zemuszemus ama kocişiminkini söylemedi, ona bakmamıştım dedi bilmiyorumkismile smear de temiz çıkmış zemuszemus
Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
günaydın herkesee!!!
butterflyyyyyyy çok sevindim senin adına inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın... :lepi:
bu arada ben sabah test yaptım kızlar negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi..beklemedeyiz hala boshayallersmile
suuuuuuuuuuuuu nerdesın canım sen
ciddi etkisi var mı ya.bana hep hikaye gelirdi bu çaylar?peki emzirirken içilir mi biliyomusun fatoş?
cannımcım patron içio 67 den 49 a indi onunla ( dahada kiloluydu 2 dogum yapmıştı )
bagırsakları çalıştırıyo dio
hee bide biberiye ruh halini sakinleştiriyormuş
emzirme olayını bilmiyom ama
Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
selam canım aramıza hoşgeldin adını listeye ekledim hayırlısı olsun:)
canım sonuçların güzel çıkmasına çok çok sevindim,işallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ve artık geriye müjdeli haber vermek kalır :1hug:
tebrikler arkadaşım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al işallah a.s.
canım işallah geç döllenmedir de ondan çıkmamıştır..sonuçta reglin gelmediğine göre hala bir ihtimal var:) hayırlısı olsun canım benim:1hug:
Kızlar benden kahverengi sanırım bi akıntı mı anlamadım bişe geldi nedir bu sizce
canım eşinle ilişkiye fln girdiyseniz az bi miktar kan gelebilir
yok canım olmadı
yok canım olmadı
çok gelmediyse ve rengi kana yakın değilse olabilir sanırım.çünkü her gebelikte belli dönemler olabilirmiş.doktora gittin mi sen hamile kaldıktan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?