cuma günü gitmiştim şimdi cumartesi tekrar gidecem keseyi görürüz gel demişti.
kahverengi çok değil ama koyu renk
selam kızlar
selam...duruşma nasıldı?
nasılsın hemşo?alışveriş yapmaya başladınmı?kıyafetleri nerden alıyosun?
duruşma zortladı bacım:)hakim sanığa beraat verdi bende temyiz hakkı kazanmış oldum:)
idrar yollarında sorun yok demi şenay?yoksa eğer ben olsaydım yani içim rahat etsin diye en azıdan sağlık ocağına giderdim.
ya bişey sorcam.mirasçıların eğer ki paylaşılmayan bi mirası varsa ve yıllardır gayrimenkullerin vergileri ödenmediyse devlet banka hesaplarına el koyuyor mu?var mı böyle bişey?[/QUOT
isterse bir mirasçıdanda alabiliyo ipek...paranın tamamı alınan mirasçı daha sonra diğerlerinden tahsil ediyo...herşey ateş pahası ama bende senin gibi düşünüyorum onları markalı almak lazım bencede...
sanırım yoktu. yani şuan bişeyim yok idrar yollarımla alakalı
Risk olsaydı zaten doktor sana söylerdi ilişki konusunda yani.ayrıca yine risk olsaydı zaten düşük önleyici ilaç vs verirdi.her gebelik kendine özgü olup ayşecik de yaşadı bi daha Allah yaşatmasın şarıl şarıl kanaması olanlar var.
evet risk olunca doktor hemen progestan veriyo ve seni bilgilendiriyo
hafta sonları sanırım evde çok ayakta duruyorum toplıycam düzenliycem diye onun
için hafta sonları az az kanamam oluyo gene ama çok şükür bi sorun yok
doktor ara ara görebilirsin demişti zaten bugün doktora gidicektim ya banyo yapamadım
akşam çok yorgundum yarına kaldı :1ninca:
iyi diyelim de bugün burdakilerin pek keyfi yok galiba....
alış veriş sadece beşiğini aldık.Chicco ya baktık neo daki,bir tek araba koltuğu 730 milyon dedi yuhhh dedim.Giyim için vakit olmadı daha havalar biraz daha düzelsin dedim.1 tek emzik 13 milyon rakama bak ya pazar çok acımasız bu konuda.Ama ben büyük parçaları Chicco dan almasam bile teninte temas eden şeyleri burdan alıcam emzik,biberon,yağ,şampuan,zıbın gibi.Sen nerden düşünüyosun?
bi bebek arabası için 730 tl bi emzik için 13 tl fazla değil mi :bbo:
başka güvenilri markaların fiyatları ne acaba ? ayrıca şunu belirtmek isterim
benim çalıştıgım yer çatal kaşık bıçak patates soyacağı vs 250 ye yakın ürün üretiyo
ve bizi devamlı denetliyolar neden biliyomuusnuz gıdaya temas eden ürünler denetleniyo
yani bir emzik firması daha fazla denetleniyordur.Fiyat emziğin fiyatı değil markanın
fiyatı resmen isimlerini kullanıyolar bence chicco kullanmayan hangi bebek zehirlenmiş
öyle dğeil mi ama lütfen yani şu dünyada 1 liranın hesabını yapan insanlar varken
markaların bu davranışlarını anlayamıyorumklava:
ya neye bağlı acaba kanama olması vs.risk olması neye göre değişiyo acaba?çünkü ben de ilk ay sadece idrar yolu iltihaplanması oldu ay çok acı vericiydi tuvaletimi yapamıyordum yaparken kanlı geliyordu 1 dk arayla wc ye gıdıyordum.wc den çıkıp yatağa yatana kadar tuvaletim geliyordu.o zaman sadece tuvaletimi yaparken hep kanlı yaptım onun dışında hiç olmadı bende.bi de hep şey derler:yerleşme kanaması görenlerin düşük ihtimali daha yüksektir diye.alakası yokmuş yani
ben ilk gebeliğimde yerleşme kanamsı görmedım ve bebeğim de düşmedi ilişkiyede
rahat rahat girebiliyorduk sadece kromozom hatası vs oldugunu kalbinin durdugunu
söylediler...
bu gebeliğimde yerleşme kanaması gördüm ve 5 haftalıkken başladı kanamalarım
6. haftada düşük tehlikesiyle gittim işte 8. haftada doktor bak canım göstereyım sana
düşük tehlikesinden burada bi kan topağı kalmış herhangi bir yorulmada zorlamada
ilişkide bu kanar dedi bana ve progestanı 3 aya kadar bi kullan bakalım tehlike devam
ederse 3, aydan sonra tekrar bakıcaz dedi
ama sen atlatıyosun ya şu 3 ayı ondan sonra tamam inşallah sorun olmayacak:Saruboceq:
inşallah inşallah bakalım :) doktora gitsem daha bi rahatlıycam hani hamilelik
belirtilerim devam ediyo ama ne seyirde merak ediyorum yarın bi gitsem rahatlıycamda
annemde sık sık ne gidip duruyosun kızım bu kadar pimpiriklenme aa diyo
ben seni bi doğurmaya gittim hastaneye diyo sonra arıyo naıslsın kanaman oldumu
bugün diyo az oldu fln desem ay acaba bi doktora mı görünsen diyo ööle bişey
o da menopoz ayaklarında anlıyorum ben onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?