ben de almadım zaten araba koltuğu falan ordan yani kassam araba alcam o fiyata.ama ne bileyim iç güdüsel bişey sanki ağzında sürekli emiyor ya.ona en yakın marka bebedor.orda biraz daha uygun ama bebek sektörü diye kozlar üreticinin elinde biliyolar çünkü kimse çocuğundan fedakarlık etmez.ama haklısın sonuçta bu diğer firmalar da bi sürü belge almak zorunda piyasaya sürmesi için malları hele konu bebek olunca daha farklı.bi emzik 13 tl çok kesinlikle ama kac kere emzik alacaz kı zaten.ama sole de bısey var temızleme mendıllerı var ya burda 2 paketı 25 tl idi nivea,dalin bile 3-5 arası değişiyor.
evet risk olunca doktor hemen progestan veriyo ve seni bilgilendiriyo
hafta sonları sanırım evde çok ayakta duruyorum toplıycam düzenliycem diye onun
için hafta sonları az az kanamam oluyo gene ama çok şükür bi sorun yok
doktor ara ara görebilirsin demişti zaten bugün doktora gidicektim ya banyo yapamadım
akşam çok yorgundum yarına kaldı :1ninca:
ya neye bağlı acaba kanama olması vs.risk olması neye göre değişiyo acaba?çünkü ben de ilk ay sadece idrar yolu iltihaplanması oldu ay çok acı vericiydi tuvaletimi yapamıyordum yaparken kanlı geliyordu 1 dk arayla wc ye gıdıyordum.wc den çıkıp yatağa yatana kadar tuvaletim geliyordu.o zaman sadece tuvaletimi yaparken hep kanlı yaptım onun dışında hiç olmadı bende.bi de hep şey derler:yerleşme kanaması görenlerin düşük ihtimali daha yüksektir diye.alakası yokmuş yani
ben de almadım zaten araba koltuğu falan ordan yani kassam araba alcam o fiyata.ama ne bileyim iç güdüsel bişey sanki ağzında sürekli emiyor ya.ona en yakın marka bebedor.orda biraz daha uygun ama bebek sektörü diye kozlar üreticinin elinde biliyolar çünkü kimse çocuğundan fedakarlık etmez.ama haklısın sonuçta bu diğer firmalar da bi sürü belge almak zorunda piyasaya sürmesi için malları hele konu bebek olunca daha farklı.bi emzik 13 tl çok kesinlikle ama kac kere emzik alacaz kı zaten.ama sole de bısey var temızleme mendıllerı var ya burda 2 paketı 25 tl idi nivea,dalin bile 3-5 arası değişiyor.
kızlar avent çok çok çok iyi diolar fiyatları çok makulmuş
komşumun bebişi var ondan biliommm
kaç emzik alcaz ki çok güzel bi soru hiçbi anne baba bunun cevabını bilmiyo
çünkü o emzikler alınıyo kayboluyo biyerlerde unutuluyo milyontane olay geliyo
bi emziğin başına :) emzik almaktan sıkıldım diyen o kadar çok insan tanıyorum ki
ayrıca çocuk mikroplada tanışmalı ki bağışıklığı güçlensin büyük konuşmak istemiyorum
ama ben çocugu salcam evin içinee ohh debelensin yuvarlansın mikropla tanışsın
bu zamana kadar büyük bir hastalık geçirmediysem ve allerjik bi yapım yoksa bunu
annemin rahatlığına borçluyum ama şu var bizi hep sebze meyve ile beslerdi ilk kez fast
food yediğimde 20 yaşındaydım kaydirigubbakcemile3 okuldayken hamburger fln almayalım diyede sadece simite meyve suyuna fln yetecek kadar verirdi hasta mı
olduk hemen şurup hap koşmazdı portakal elma armut soyup soyup yedirirdi ben 6
aylıkmışım annem mandalinanın ucunu delermiş çatalla , ağzıma veririmiş diyo ki emerdin
emerdin suyunu sadece posası kalırdı hep öyle yerdin diyo :ecrin_bebek:
bi de burda ıslak mendiller var 3 tanesi 1 milyon akrabalar hep onları kullanıyo
hepsinin bebişide taşş gibi maşallah :CüvCüv:
ayşe valla senle bu konularda çok anlaşıyoz kız
bende kızıyorum inanki herkesin evladı kıymetlidir ama bu kadar abartmanın ne alemi var
ben şimdi devlet hastanesinde doğum yaptıracak ama özel muayenehanesine gideceğim bi doktor arıyorum kendime
herkes bana hemen özele nedne gitmiyorsun diyo
neden hiç para vermemk varken tonla parayı saçacamki özele
en sonunda dedimki ben evde oturup kocamın parasını yemiyorum onlar para nasıl kazanılır bimiyolar marka hava atma bol keseden atıp duruyolar dedim benim canım çıkıyo akşama kadar çalışmaktan dedim ne para verecem bu benim düşüncem bende bebeğime en iyisini almaya çalışacam ama hep de laf olsun diye markaya para veremem parammı yok var ama bibim çocukluğumuzda yoktu ne oldu eksikmi bi yerimizzzz
özelde doğumlar zaten 5-6 bin civarında:1ninca:
doğru söze hacet yok kesinlikle ama işte biz markacı toplumuz biliyosun ne kadar kazık o kadar iyi mantığı var.bir de mağazaları düşün sezon sonu herşey %70 indirime giriyor.Demek %70 inmiş halleriyle de kazanıyolar.Ben çok iyi markaları bu indirimlerle çok ucuza aldığım zamanları bilirim ama ki bu yıl hiç bişey almadım genişledim diye.Sonuçta markaya para veriyoruz burası kesin de yine de kendini bebişin olsun öyle konuşalım bakalım ıslak mendili nerden alcan:icecream:
çok para ya
ne gerek var bide çalışamazsak hepten kocişlere yazık valla
sorma ya eskiler bi doğurmaya gitmiş ya da gidememiş olduğu yere çıkarmış.şimdiki gibi ne folik asit varmış ne şeker yüklemesi.doktor da benden bi sürü test istedi.burda yaparsam 200 TL dedi yoksa hastanede yaptır dedi.valla masraf üstüne masraf açıyolar.nasıl izin alacam ben ya..bi de devlet hastanesine hiç gitmedim,prosedur nasıl işler bilmiyorum.Randevu mu var sıra mı var,hepsini aynı gün yaptırabilir miyim acaba,bilgisi olan var mı ya?
canım peki nerden anlıyolar risk olduğunu bana bakmadıki hiç karnıma baktı ultrasonla görünmüyo dedi kan testi yaptırddı hamilesin dedi okdar
Bence de.ben de devlette yapıcam.sen iş yerine söyledin mi hamile olduğunu:CüvCüv:
eskişehirdeki hastaneleri bilmiyorummm maalesef
canım 5 haftalıkkenki olan kanamam da doktor kesenın yanında bişey daha var ama
çok küçük bilemiyorum demişti....ve 6 haftalıkken kanamam olmuştu 8. haftalıkken
kontrole gittiğimde doktor karnımdan baktı bişey var ama tam belli değil bi de alttan
bakalım dedi o zaman daha net gozuktu banada gösterdi bak burda kan topağı var
ilişki olursa çok ayakta durursan ağır kaldırırsan kanaman burdan olur dedi
ooo karasu gelmiş sesi çıkmıo ama
işyerine derken babmlar biliyo işçiler henüz değil
Canım öğretmenlerden biri diz üstü bilgisayarını getirmiş, binlerce virüs var bilgisayarda temizlicem diye anam ağladı yaa kafamçokkarıştı
hangi sitelere girmiş Allah bilirnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?