Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol::roflol:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Ya kızlar benim kırmızılar gelecek gibi değil, bu pko ne kadar geciktirir ki adeti, çok bekler miyim bilmiyorumkismile stres yapıyorum böyle de yaa eyvahedigeldismile nerdeyse acaba hamilemiyim diye ümitlenecem yani boshayallersmile

yarın doktorda randevum var hemen belli olur mu? yoksa kan testinde mi belli olur?

Canımcım yarın ultrasonda görülmez, bildiğim kadarıyla ultrasonda 6 haftadan sonra kese görünüyo, ama kanda çıkabilir tabi yerimseniben hadi bakalım inşallah kanda gösterir kendini yaramaz

Canımcım yarın ultrasonda görülmez, bildiğim kadarıyla ultrasonda 6 haftadan sonra kese görünüyo, ama kanda çıkabilir tabi yerimseniben hadi bakalım inşallah kanda gösterir kendini yaramaz

alttan bakınca görünüyo valla.7. haftada kalp atışları bile belli oluyor.ama kan yapılmadan ultrason çok saçma zaten.

ayyy ayın son sürprizi senden geliyomuşşşşş...
ne güzel olur ama demiiiihihoyyyt

BEREN gelmedimi merak ettim onu yawww

yok hiç uğramadı bugün,uğrarım demişti.ben de seni bekliyordum bişey sorcam sana.senin şu patroş nasıl içiyo o çayı resmen demliyo mu,yoksa sadece sıcak su mu koyuyo üstüne,aç tok nasıl ve ne kadar içiyo?

burada ben yenimahalle hastanesine gidicem12, haftadan itibaren 12, haftaya kadar
jinekoloji bölümü bakıyomuş gitmek istemedim safa hastanesine gidiyorum şu an
hem muayene hemde testler tahliller fln çok ama çok pahalı ya evde oturan kadınlar
gerçekten anlamıyolar hatta üzerine 1-2 parça şey alsan giymek için amanda hatun çalışıyo
alır canım para bol onlarda vıdı vıdı yapıyolar ya ifliiitt oluyorum...
canım sosyal güvencemiz varken neden boşyere para verelim

isim yapmış bir firmada modelistlik yapıyordu arkadaşımın babası ve 70 milyonluk
etek için o toplamda 4 tl ye mal oluyo ne paralar dönüyo bi bilseniz diyordu

ya canım heralde bende bi milyoncudan da almam 1-2 tl fazla verirm iyisini alırım da
bizim millette marka takıntısı var ama
şöyle bişeyde var pazardan alsam daha ucuz böyle bişeyde yok bakın lc waıkıkıden
bi pantolon aldım 30 tl ye müthiş rahat ve çok kaliteli bişey şu anda üzeirmde de o var
pazarda benzeri bi pantolonu kesimi dikimi berbat yalnız 40 tl ye gördüm gülim mi
ağlayım mı nedir yani bu yazı insanlarda sanıyokı pazra daha ucuz ben o pantolonu
ındırımden flnda almadım normal satış fiyatıydı yani kızkardeşimin kınası için mor müthiş
güzel bi abiye aldım adil ışıktan 40 tl ye öyle parlak gösterişliki kimse inanmıyo
onu da sezon sonuna denk getirdim düğünü içinde tekbirden 100 tl ye 350 tl etiketli
bir beyaz takım aldım işte böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…