canım peki nerden anlıyolar risk olduğunu bana bakmadıki hiç karnıma baktı ultrasonla görünmüyo dedi kan testi yaptırddı hamilesin dedi okdar
Ne sen sor ne ben söylim bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ultrasonda ne kadar süre sonra belli oluyor?
:roflol::roflol:
işte bakalım bu hafta görünecekmiş inş.kese
yani beş haftayı geçiyo demekki
yarın doktorda randevum var hemen belli olur mu? yoksa kan testinde mi belli olur?
yarın doktorda randevum var hemen belli olur mu? yoksa kan testinde mi belli olur?
Canımcım yarın ultrasonda görülmez, bildiğim kadarıyla ultrasonda 6 haftadan sonra kese görünüyo, ama kanda çıkabilir tabi yerimseniben hadi bakalım inşallah kanda gösterir kendini yaramaz
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Ya kızlar benim kırmızılar gelecek gibi değil, bu pko ne kadar geciktirir ki adeti, çok bekler miyim bilmiyorumkismile stres yapıyorum böyle de yaa eyvahedigeldismile nerdeyse acaba hamilemiyim diye ümitlenecem yani boshayallersmile
canımcım senin günün geçti mi?
BEREN gelmedimi merak ettim onu yawww
yok canım benim günüme bir hafta var :) kanda belli olur mu peki bir hafta kala
ayşe valla senle bu konularda çok anlaşıyoz kız
bende kızıyorum inanki herkesin evladı kıymetlidir ama bu kadar abartmanın ne alemi var
ben şimdi devlet hastanesinde doğum yaptıracak ama özel muayenehanesine gideceğim bi doktor arıyorum kendime
herkes bana hemen özele nedne gitmiyorsun diyo
neden hiç para vermemk varken tonla parayı saçacamki özele
en sonunda dedimki ben evde oturup kocamın parasını yemiyorum onlar para nasıl kazanılır bimiyolar marka hava atma bol keseden atıp duruyolar dedim benim canım çıkıyo akşama kadar çalışmaktan dedim ne para verecem bu benim düşüncem bende bebeğime en iyisini almaya çalışacam ama hep de laf olsun diye markaya para veremem parammı yok var ama bibim çocukluğumuzda yoktu ne oldu eksikmi bi yerimizzzz
doğru söze hacet yok kesinlikle ama işte biz markacı toplumuz biliyosun ne kadar kazık o kadar iyi mantığı var.bir de mağazaları düşün sezon sonu herşey %70 indirime giriyor.Demek %70 inmiş halleriyle de kazanıyolar.Ben çok iyi markaları bu indirimlerle çok ucuza aldığım zamanları bilirim ama ki bu yıl hiç bişey almadım genişledim diye.Sonuçta markaya para veriyoruz burası kesin de yine de kendini bebişin olsun öyle konuşalım bakalım ıslak mendili nerden alcan:icecream:
valla haklıısn sende ipek yapıyoruz bunu ben genelde sezon sonu almaya tercih ediyorum bazı şeylermi daha ucuza geliyo artı herkesin kullandığı bi kalite vardır tabiki mesela bende bebğim olsa ona şu bi milyoncular varya hani ordan ıslak mendil almam bildiğim bi markayı tercih ederim ona bi tl fazla verirsin ama bi bebk arabasanada 1000 tl vermem yani bence onlar bana abartı geliyo
çıkar canım kanda.değer çok düşük çıkar ama belli olur yine.idrarda göstermez ama.
ayyy ayın son sürprizi senden geliyomuşşşşş...
ne güzel olur ama demiiiihihoyyyt
merhaba kısslarr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?