• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayrıca hepinize çok teşekkür ederim beni merak etmişsiniz yaa çok duygulandım valla :) eşime söledim kız kardeşimde yanımda diolarki böle arkadaslık hemde nette :)))

öncelikle negatif çıkarsa hiç üzülmem çünkü gerçekten olmama ihtimalim yüksek ameliyata odaklandım

olursa eğer mucizem olur mucizelerede inanırım rabbim benim ve eşim için hayırlısını versin
Hepimize bebişlerini versinnn

anammm okumadan oklavaları yedim okuyimde tek tek cevaplayim dedim bilmiyorumkismile
şimdi gittik bi kadın dogumcu anlattım falan hemen kan verdirtti düşük tehlikesi olabilir tabi hamileysen dedi

Bu gece 3 te sonucum çıkacak

hadi hayirlisi bende vardi ya ayni sorun daha bugun konusmustuk ins degildir bebisin seninledir canim

anammm okumadan oklavaları yedim okuyimde tek tek cevaplayim dedim bilmiyorumkismile
şimdi gittik bi kadın dogumcu anlattım falan hemen kan verdirtti düşük tehlikesi olabilir tabi hamileysen dedi

anaaaaaaam nasıl bekliycez kız 3'e kadar eyvahedigeldismile

eeee dr olabilir gibisinden bişeyler dedi mi peki?????

WELLCOME :))

Dedim ama deil mi SU'Cum nöbetçiyiz bu gece biz.... :hulya:

Ayrıca hepinize çok teşekkür ederim beni merak etmişsiniz yaa çok duygulandım valla :) eşime söledim kız kardeşimde yanımda diolarki böle arkadaslık hemde nette :)))

öncelikle negatif çıkarsa hiç üzülmem çünkü gerçekten olmama ihtimalim yüksek ameliyata odaklandım

olursa eğer mucizem olur mucizelerede inanırım rabbim benim ve eşim için hayırlısını versin

canım bende yenı uyeyım sen cıktın ben geldım sende bahsederlerken okudum herseyın hayırlısını versın rabbım sana ve hepımıze inş hayırlı guzel haberler alırız senden

canım yaa ınsallaahhh ben uyuyamam sımdı yazarısın kısss 3 te sonucu heyecanla beklerım vallaaaaaaa

ay hadi inşallah fatoşum hayırlısı inşallah, ya inanamıyorum takdiri ilahi en son takip ettiğimde ameliyat günü falan aldıydın fuarın vardı ertelemek istemiyordun, ne kızmıştım ama

valla bende ağlıycam şimdi, çok duygusalım zaten senağlama

nette de olsa arkadaşlık hala ölmedi :hooray: amin canım benim hakkında hayırlısı ne ise olsun. hem senin hem de bizim için.seviyo rum seni sarı kız... olumunekankayizsmile

canım benimmmmmm neden olmasın ya işallahhhhh olmuşturr Allah'ım yaa heyecandan ölcem valla düşünsene ya hamile olduğunu şokkkkkk çıldırırız sabaha kadar sositososito

evet canım hep beraber nöbet tutcazkaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah...

Yaaa!Ben sizinle hiç kendimi nette gibi hissetmiyoeum ki! :1closedeyes: Niye bilmem ama herkesi olmasa da belli br kesimle sank cafede buluşmuş muhabbet edecek gibiyiz burda...

yavrucum yattt ayagını uzat havaya dıkkat ett ayyyy yyyyy ne dıyecegımı sasırdım vaalaaa..allahım nolurrrr nooluurrr ınsallahh hıc bıseycık olmazz gulumm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
,

hehehe 3 kadar prenses gibiyim yatıom zaten ne istesem gelio
anaaa hamileysem yandılar kaydirigubbakcemile3

hadi hayirlisi bende vardi ya ayni sorun daha bugun konusmustuk ins degildir bebisin seninledir canim
aminnnn canımmm

Yok canım arkisdişim bizim Fatoş yaaa hastaneye giden :)
Döndü ama çatlayacağız asnırım o konuşmadan önce mafoldumben :((
olumunekankayizsmile benim bennnn lale ama sizin fatoşşşş

anaaaaaaam nasıl bekliycez kız 3'e kadar eyvahedigeldismile

eeee dr olabilir gibisinden bişeyler dedi mi peki?????

olabilirde olmayabilirde :))) kan sonucunu beklicez dedi düşük tehlikeside olabilir dedi

biz hep nöbette dilmiyiz zaten

canım bende yenı uyeyım sen cıktın ben geldım sende bahsederlerken okudum herseyın hayırlısını versın rabbım sana ve hepımıze inş hayırlı guzel haberler alırız senden

hoşgeldin aramıza amin hepimiz kavuşalım inşAllah

canım yaa ınsallaahhh ben uyuyamam sımdı yazarısın kısss 3 te sonucu heyecanla beklerım vallaaaaaaa
canımsın yaaa

Back
X