• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Dertlerın kalkınca Şaha
bır sıtem yolla allaha
gÖrecek gÜnler var daha
aldırma gÖnÜl aldırma.....................................................

ohhh ohhh ne guzell zemuszemus
Evet artıyoırz yeniden :) Bu da demektir ki yine bir süür hamişimiz oalcak mart ayında :)
Artı gececi bunlarda bziim gibi :)
anaaaaaaam nasıl bekliycez kız 3'e kadar eyvahedigeldismile
Bekleyeceğiz bir şekilde;şimdi idip azcık uyuyp geri mi gelsem ne :1no2:
Acayip yorgunum ben yaaaaaaaa!! 1.5 saat var çatlarım ben sabaha mafoldumben
Kızlllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bana kahve yapın uyanık kalmalıyım.

:gitme: dedim ama ben sana değil miiiii!!! :gitme:
amanda vuranada bak yaaa kendısı cok calısıyomus gıbı benden de sana:oklava:
mazeretim varrrrrrrr;asabiyim ben vereliniortak delikafadulden

bugun ev tasıyoruz canımcım ama ben bırazdan calıscam valla elım kolum tutmuyo ama o ıse varım yınede:lepi:

aynen canım bizimkide yattı beni bekliyo sırnaşık şey sen uyu ben seni uyandırırım önemli haberler var burada dedim bekliyo valla :roflol: ee napalım herşey bebek için :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bende kaçıyorum. göz kapaklarım isyan ediyorrr...
güzel haberlerle uyanayım uykudan fts!!!!!!
öpüyorum herkesii

ay hadi inşallah fatoşum hayırlısı inşallah, ya inanamıyorum takdiri ilahi en son takip ettiğimde ameliyat günü falan aldıydın fuarın vardı ertelemek istemiyordun, ne kızmıştım ama

kız fuarımda bitti bak :))))

valla bende ağlıycam şimdi, çok duygusalım zaten senağlama

nette de olsa arkadaşlık hala ölmedi :hooray: amin canım benim hakkında hayırlısı ne ise olsun. hem senin hem de bizim için.seviyo rum seni sarı kız... olumunekankayizsmile

canımsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benide aglatmaaa

ya ben bayılıcam uykusuzluktan bana biri sms atsın bari gece!!!
kaydirigubbakcemile3 ben atcam sanaaaa kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah...

Yaaa!Ben sizinle hiç kendimi nette gibi hissetmiyoeum ki! :1closedeyes: Niye bilmem ama herkesi olmasa da belli br kesimle sank cafede buluşmuş muhabbet edecek gibiyiz burda...

aynen valla çok fazla birlik olduk burda hepinizi seviyorummm yaaa opuyorumnanaktan

maşAllah toiğimizeee yetişemiyorum ilk defaaa

pembem sana haber vercem eğer pozitifse ararım bile bırak sms i :))

aynen canım bizimkide yattı beni bekliyo sırnaşık şey sen uyu ben seni uyandırırım önemli haberler var burada dedim bekliyo valla :roflol: ee napalım herşey bebek için :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

oyle canım valla uyandırırız be yavvv bu haber benım bebısten daha onemlı sımdıı once fatos olsun daa ben razıyım bu ay olmasada olur yaaa suu daa tabııkıı

Ohhooooo :) Sen kendine bak :) O bir gün ara vermişti o da keyfi;adam ölecek yakında odenli yaaaniii onların çalışma :roflol:

:roflol: :roflol:

smart ben hamileysem arkadasım seninde kasmana gerek kalmaz :roflol:
Bi kaç defa ilede olabilirmiş demektir :roflol:

ayy bende topikte sancılanıcam.. kocam uyuyo olacak.. ambulansı ararsınız artık biriniz...topikte doğumm!!!
tekrar iyi gecelerrr... gidemedim bi türlüü

Back
X