Yaaa ne güzeldi eski nickin alışmıştım .Şimdi birş alle deyince deli gibi oluyorum o kim diye :roflol:
fatoş neyseki resminden tanınıyodu da kontesi çözene kadar öldüm valla :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne güzeldi eski nickin alışmıştım .Şimdi birş alle deyince deli gibi oluyorum o kim diye :roflol:
çiçeeeem dikkat et kocişinin ciğerleri su toplamasın :roflol: :roflol: :roflol:
ne ambulansı yahuu ben gelır dogurturum senıııaklinialirimsmile
oyle canım valla uyandırırız be yavvv bu haber benım bebısten daha onemlı sımdıı once fatos olsun daa ben razıyım bu ay olmasada olur yaaa suu daa tabııkıı
ayy bende topikte sancılanıcam.. kocam uyuyo olacak.. ambulansı ararsınız artık biriniz...topikte doğumm!!!
tekrar iyi gecelerrr... gidemedim bi türlüü
bugun ev tasıyoruz canımcım ama ben bırazdan calıscam valla elım kolum tutmuyo ama o ıse varım yınede:lepi:
hadı gulum ınsalllahhh gelmez ve bıze guzellll haberını verırsın...gelmez yaaa gelmeyeceeeeekkkkklava:
bende bi yandan yazarım topiğee.. eşime derim foto eklee foto eklee!!!!! :roflol::roflol::roflol:
bısey olmazz guylum yaa alısık 6 sene oldu artıkın rıtımlerı uydurduk bız...calıscam calıscam calıscam sonuc foosss ama olsun yaaaa
Aaaaaaaaaaaaaa nereye?Neden?
kurtuluyor muusn komşu kızından :lepi:
aynen canım bizimkide yattı beni bekliyo sırnaşık şey sen uyu ben seni uyandırırım önemli haberler var burada dedim bekliyo valla :roflol: ee napalım herşey bebek için :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
hiç öyle deme azimle işeyen duvarı delermiş
bende bi yandan yazarım topiğee.. eşime derim foto eklee foto eklee!!!!! :roflol::roflol::roflol:
oyle canım valla uyandırırız be yavvv bu haber benım bebısten daha onemlı sımdıı once fatos olsun daa ben razıyım bu ay olmasada olur yaaa suu daa tabııkıı
:roflol: :roflol:
smart ben hamileysem arkadasım seninde kasmana gerek kalmaz :roflol:
Bi kaç defa ilede olabilirmiş demektir :roflol:
Benden umudu kesti iyice :roflol:
Ne diyorsuunnnn...İdolüm olursun kızım :roflol:
Ne diyorsuunnnn...İdolüm olursun kızım :roflol:
tabıı yaaa tam smartlık..bak nasılda ısıne gelıyo vall.calısma oohhh yan gel yat..leylekler getırcek nasılsa dımııı
fatoş neyseki resminden tanınıyodu da kontesi çözene kadar öldüm valla :)))