yokbe gulum benım ev degıl arkadasın evııı öldim valla yenı geldım sabahtan berı ahh keske benım ev olsaa ama cııkkkkk
Ben kontesi hala tam anlamış değilim;o biizm şenayburge mi?
E,ama hamile ibi konuşmarı avr!
E,listeye baktıma dı yoookkk bilmiyorumkismile Anladım onu ben.... :sinifsinif:
eğer hamileysem benimkini leylekler getirdi ama :roflol:
Hmmmmmmmmmmmmm!!! aklinialirimsmile
ben de senin zanettim de helal olsun diyecektim delikafadulden
askolsun canım yaaa sen suan beklemedesın ya onun ıcın..zamanın gelsın sanadaaaa elımden kurtulamazsın merak etmeee...ahh bı calısmaaa bak gorcen senklava:
kıss varya gecen ayy bende kocısle küstimyaaa kımyasal gebelık oldu sastım kaldım vallaa...mumkun degıl dıyodum ama allhın ısı canım yaaaa...
kıss varya gecen ayy bende kocısle küstimyaaa kımyasal gebelık oldu sastım kaldım vallaa...mumkun degıl dıyodum ama allhın ısı canım yaaaa...
Canımcım takılıyourm;benim kendimden beklentim yok ki senin benden olsun. :bbo:
Sağol yine de canım benim. :1hug:
gitmesem mi acaba :roflol: boşuna dememişler "çok şeyapmayla çocuk olmaz diye" delikafadulden
ya bide çok hoşuma gidiyor sürekli konuşuyorsunuz burdan geç saatlere kadar nekadar güzelll peki eşleriniz nerde bayanlar??*
valla kocıs yataktan gelllll dıyo bende gelmem daha dıyommmm:lepi:
ben çok yorgunum gece 2 de yattım sabah 6.45te kalktım.on saat der anlattım akşam 5 te eve geldim misafir ağırladım.O gitti etrafı topladım...
Ve şimdi gözüm açamıyorum.Fatoşa da söyledim saatimi kuracağım 3 için
o saatte kalkacağım.Belki ihtiyacı olur bana da.
sağol canım kızlar yaa aşırı derecede kokuya karşı hassaslaştım bu hamilelik belirtisi olabilirmi
sağol canım kızlar yaa aşırı derecede kokuya karşı hassaslaştım bu hamilelik belirtisi olabilirmi
yataktalar canım bızı beklıyolar seyy ıcın ama ben fatosu beklıyom oda beklesın:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?