Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy canım yaaa sen cok erken kalkıyosun...olsun gulum sabah alırsın haberı acar acmaz nasılsa...

Offfffffff!Ama ya bana ihtiyacı olursa yaaaaaaa!!!
Gerçi su ve sne burdaısnız sanırım clemantine de öyle ama işte aklım aklıyor fakat özümde açılmıyor.Bu ne tezatlık yaaaaaaaa!!!

bence fazla bekletmeyin kocalarınızı madem bebek istiyoruz demi:) benimki şehir dışında yoksam kocamın koynuna girmiş mışıl mışıl uyuyordum:)ama kocamla küstüğüm geceler buralarda olacağım bundan sonra:):jeyyar::jeyyar:

evet sana katılıyorum aynen :1closedeyes:

yataktalar canım bızı beklıyolar seyy ıcın ama ben fatosu beklıyom oda beklesın:lepi:

kaydirigubbakcemile5 yaaaa böle olunca ben üzülüyom ama çalışmanız lazımmmmmm

canımm belki ihtiyacın olur banada ne demek... sana hep ihtiyacım var ama bugün dil uyuman lazımmmm dinlemiyorsun kiii klava:

canım benim evde pc yok oyüzden sürekli katılamıyorum sizlere.ancak kayınvaldemgildeyken ve annemgildykn girebiliyorum

uzulme canım yaaa ben ıkı dakkaya calısır gelırım yıne nasılsa.......sız yoklugumun farkına bıle varmazsınızzzdelikafadulden

canım benim evde pc yok oyüzden sürekli katılamıyorum sizlere.ancak kayınvaldemgildeyken ve annemgildykn girebiliyorum

hımm anladım o zmn tamam :)))

uzulme canım yaaa ben ıkı dakkaya calısır gelırım yıne nasılsa.......sız yoklugumun farkına bıle varmazsınızzzdelikafadulden

allam sana tez zamanda versin emiii öldüm gülmektennn yaaa clemantinede aynı taktigi deniyo sanırımmm

Ben dayanamayacağım kzılarrrr....
Uyumaya gidiyorum!
Öptm hepinizi....

Fatoşum sarimi kuracağım;inşallah eşim uyanmadan ben kalkabilirm o yataktan.

hee kısss olabılır valla sesı cıkmıyo benden once davrandı bak goruyınmu....amın canım yaa hepımıze ınsallaahhh

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ben dayanamayacağım kzılarrrr....
Uyumaya gidiyorum!
Öptm hepinizi....

Fatoşum sarimi kuracağım;inşallah eşim uyanmadan ben kalkabilirm o yataktan.

iyi gecelerrrrr canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…