Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Yok canım!Gece ekibimiz kadar gündüz grubumuz da sağlam bizim :) İstediğin zaman girebilirsin.Tarihini hatırlatısan ekleyelim! hihoyyyt

Bak bunda yanılıyorsun :roflol: hafta sonları hariç biz gece 1lere 1.30lara kadar burdayız kızlarla :) Dün akşam da 10 :roflol:kişiydik delikafadulden Normalde de 5 garanti :)))

Ben kaçtım kızlarrr....
Akşama misafirim var;market hazırlık derken ancak hallederiz.Zor bir ihtimal ama fırsat bulursam uğrarım ama mutlaka.

canımsın :))) bu topiği çok seviyorum...
üzülmedim evet çok odaklandım ameliyata birde rüyamda görmüştüm ameliyat oldugumu rüyalarım çıkar benim inanırım yani o yüzden üzülmedim...
Bu yaz 1 ay izin alllaahhhh bekleyin beni deniz sahil kum güneş :))))

Ben kaçtım kızlarrr....
Akşama misafirim var;market hazırlık derken ancak hallederiz.Zor bir ihtimal ama fırsat bulursam uğrarım ama mutlaka.

Benimdeee temizlik yapıyorum sonra market falan yemek

HOSGELDİN ARAMIZAA ....:1hug:

çok sevindim canım çok çok geçmiş olsunnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
fatoooş su'dan haber var mı ben mi göremedim yada yazdıklarını. yorum yazıp kaçmış CADIARZU

slm kızlar nasılsınız??sarı lale hiç üzülme inşallah birdahaki aya tutturursun...kızlar yaaa içimde hamileyim die bir his var ama olmasamda hayırlısı...Allah sağlık versin....
bugün bir bebek gördüm mest oldum tobmiş yanağında gamzeler çok tatlı bir erkek çocuğuydu...
Allahım hepimize nasip etsin inşallahh

fatoooş su'dan haber var mı ben mi göremedim yada yazdıklarını. yorum yazıp kaçmış CADIARZU

canım test yapmadım,regl de olmadım ama sancılarım başladı ( eğer yarın da gelmezse sabah yapıcam hem bir gün daha beklemiş olurum çünkü ağrıyo her an gelebilir bir de insan test yapmamak için inatlaşıyor nedense kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim merak ettiğin için opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hadı bakalım ınsallah günü gecen arkadaslarımızdan hayırlı haberler alırız... Ben mızmız arkadasımla msnde görustum daha regl olmamıstı ve de streslı :))

bugun doktora gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı
daha önce boyle bişi yasayanınınz varmı

Canım o sancılar hamilelik belirtisi de olabiliyoo.Ama adet bir türlü adet gelmiyor. Umarım seninki de böyle bişeydir :Saruboceq:

Fatoş un testi negatifmiş.:çok üzgünüm:Önünde bir ameliyat var.İnşallah güzel geçer ve sonra................. Hamiş haberini alırız

bugun doktora gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı
daha önce boyle bişi yasayanınınz varmı

Rahim hamileyken kalınlaşıyor sanırım. Ben de 3 gün önce doktora gittim.Ama böyle bişey söylemedi canım.
Acaba rahim inceyken hamile kalınca,bebeğin tutunması mı güçleşiyo ki,progestan verdi:uhm: Böyle düşündüm birden.
Kızlar da gelsin yardımcı olurlar belki

slm kızlar benim adet günüm bu gündü ve daha olmadım inşallahta olmam eşim test almış bu gün ne yapayım bir kaç gün bekleyim mi yoksa yarın yapayım mı bide çok fazla belirtim yok çok uyuyorum bide çok fazla olmamak koşuluyla akıntım var çok ümitlenmek istemiyom çünkü geçen ay doktor kont yumurladım ve yumurtlamadan 2 gün sonra bütün belirtileri yaşadım ama olmadı bu ay kısmet

ktg hamıle mısın cnm?
Nette söle bır bakındım da ıncelme durumunda cok dıkkatlı olman gerekıyor cnm,eger hamıleysen erken dogum rıskı olusabılır dıyor sureklı yatarak dınlenmen lazım...Hamıle degılsende cnm doktorunun tavsıyelerıne harfıyen uymanı tavsıye ederm cnm... gecmıs olsun,kafanda sakın buyutme...

Canım o sancılar hamilelik belirtisi de olabiliyoo.Ama adet bir türlü adet gelmiyor. Umarım seninki de böyle bişeydir :Saruboceq:

canım işallah ya hep öyle diyorlar ama sancı olunca insanın umudu pek kalmıyor her an gelecek gibi:gitme: yani gelcekse gelsin boşuna düzenim bozulcak:gitme: yarın herşey sonuçlanır artık var mı yok mu öğrenicez..

Evet yarın yap artık yani şu testikaydirigubbakcemile Varsa çıkar.Yoksa da önüne bakarsın canım.2 gün geçti sanırım demi bugün

Yarın yapabilirsin bence ilk idrarla.Geç döllenme söz konusu değilse; çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…