niyetim unutup birdaha girmemek değil aynı duyguları paylaştığım insanlarla beraber olmak.Ama benim gece girme şansım olmuyor gündüzleri işyerimden girebiliyorum bu sizin için sorunsa eklemeyebilirsiniz saygı duyarım
feryalnur, bu topiğe takılanların çoğu iş yerinden yazıyor zaten...gece pek giren olmuyor..hafta sonları da...
hoşgeldin aramıza :)
anlat bakalım ne zamandır bebiş istiyorsun kaç yıllık evlisin, yaşın vs...tanışalım be yaaa
CAnım!Saati kurdum ve çaldı da;ama atamadım kendimi yataktan dışarı;kusuruma bakma olurmu.... :kedi:
Çok üzülmediğini biliyorum ama yine de insan teselli vermek istiyor arkadaşına nedense.
Sıkma canını olurmu!Bu yaz da güzel güzel bikinilerimizi giyelim;sonrasında biz seninle birlite hamiş kalcağız :lepi:
Ben kaçtım kızlarrr....
Akşama misafirim var;market hazırlık derken ancak hallederiz.Zor bir ihtimal ama fırsat bulursam uğrarım ama mutlaka.
niyetim unutup birdaha girmemek değil aynı duyguları paylaştığım insanlarla beraber olmak.Ama benim gece girme şansım olmuyor gündüzleri işyerimden girebiliyorum bu sizin için sorunsa eklemeyebilirsiniz saygı duyarım
Canımcım günaydın, kociş uyurken kaçamak giriyorum, hemen çıkıcam, ben çok iyiyim, çok iyi geçti çok şükür:)) rahim filmi sırasında biraz fazla sancım oldu ama tüplerden birinde hafif bi tıkanıklık varmış ondan okadar acımış, o da açılmış basınçla ilaç verince çok şükür, yakma da çok iyi geçti hiç acımadı boshayallersmile
Pazartesi sabahı görüşmek üzere, hepinizi çok seviyorum canlarım opuyorumnanaktan
fatoooş su'dan haber var mı ben mi göremedim yada yazdıklarını. yorum yazıp kaçmış CADIARZU
canım test yapmadım,regl de olmadım ama sancılarım başladı( eğer yarın da gelmezse sabah yapıcam hem bir gün daha beklemiş olurum çünkü ağrıyo her an gelebilir bir de insan test yapmamak için inatlaşıyor nedense kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim merak ettiğin için opuyorumnanaktan
bugun doktora gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı
daha önce boyle bişi yasayanınınz varmı
Canım o sancılar hamilelik belirtisi de olabiliyoo.Ama adet bir türlü adet gelmiyor. Umarım seninki de böyle bişeydir :Saruboceq:
canım işallah ya hep öyle diyorlar ama sancı olunca insanın umudu pek kalmıyor her an gelecek gibi:gitme: yani gelcekse gelsin boşuna düzenim bozulcak:gitme: yarın herşey sonuçlanır artık var mı yok mu öğrenicez..
slm kızlar benim adet günüm bu gündü ve daha olmadım inşallahta olmam eşim test almış bu gün ne yapayım bir kaç gün bekleyim mi yoksa yarın yapayım mı bide çok fazla belirtim yok çok uyuyorum bide çok fazla olmamak koşuluyla akıntım var çok ümitlenmek istemiyom çünkü geçen ay doktor kont yumurladım ve yumurtlamadan 2 gün sonra bütün belirtileri yaşadım ama olmadı bu ay kısmet
Evet yarın yap artık yani şu testikaydirigubbakcemile Varsa çıkar.Yoksa da önüne bakarsın canım.2 gün geçti sanırım demi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?