Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bide varya tortu tortu derler ya idararda oda dogruymus meger
ben şimdi ovulosyo testini kullamaya devam ettim ettim ki ovulosyo testide hamileyse kızarırmısya bilirsin dayaamazdım elimden düşmezdi ilişkiden 1 hafta sonra idrarımı rengi cok segişikti mat dı cok mat yai matlıkta içii göremezdim seffaf pet bardaktan bu e ya dedim ilk belirtim odu zaten okadar cok tortu vardıki beyaz kum gibi

ay allam kedime gülmem geldi allahdannn dogurmamasım ha meger ne cok anım varmıs keseye bile giremeden kaydirigubbakcemile3

isallah canım isallah dikkatsizlik işte hipoyla iş yaptım belirtilerime iamıyodum ki mafoldumben

kızlar kasıklarda gaz sıkısması gıbı bır durum hamılelık belırtısı olabılırmı

gunum gectı ama pazartesını beklıyecem

kasıklarım zonkluo ama bole gaz varda ondna gıbı

yani ne cok anım varmıs dedim haberii almadan gitti ya bebeğim düşük sert bii kanamam geldiğinde aladım doktora gittim acil düşük iğesi vurdular ama olmadı işte böyleydim söyleydim diyorumya dogursam 9 ay boyunca tasısam eler eler alatırdım acaba dedim kedi kedime efkarladım gülmem geldi

mız mız caım sık idrarda varmı

evet cnm bır bardak su ıccem gıdıyorum

yanı eskıye nazaran cogaldı wc ugramalarımakannehir

ozama olabilir caım kasıkda gaz sıkısması sık idrar hele de sık idrara cok güveirim ben tabi bol bol su içmiyosan eskiye nazaran

ozama olabilir caım kasıkda gaz sıkısması sık idrar hele de sık idrara cok güveirim ben tabi bol bol su içmiyosan eskiye nazaran

yok cnm suyla aram pek yoktur ezelden berı :hulya:

hayırlısı artık ne dıyım

sabahları mıdemde bulanıyo ama folık asıtten dıyorum ben

yarım saatte bır wc gıdıyorum bakıyorum kan varmı fılan dıye

benbeyaz akıntım var bazen sut kesıgı gıbı azaldı

be cıktım güzeller iyi geceler cok tesekkürler cavaplar için yarın yarısırız insallah sevdim bu topiği a.s.

mız mız insallah vardır belirtilerinde var kan testi yaptır canım pazartesi iyi geceler yarın görüsürüz a.s.
herif cığıriyyklava: byy canmma.s.

benimocum sende ne gb belirtiler oldu o günü hatırlatmak istemem ama işte ümit dünyası bende çok uyuyorum biraz beyaz renkte akıntım var bide sırtımla bacaklarım çok ağrıyo sanki romatizma olmuş gb

ha bu arada mız mız cım yarında hastaeye gidebilirsin acile git yaptır hemencik yapıyolar ayy isallah güzel haberi alırsın ya bizede yaz tamammıa.s.

ha bu arada mız mız cım yarında hastaeye gidebilirsin acile git yaptır hemencik yapıyolar ayy isallah güzel haberi alırsın ya bizede yaz tamammıa.s.

cnm garıp ama ıcımd e1 mart takıntısı olustu cok onceden cok garıp bır mart ısaretlemısım adetım gecıkmeden once onda bır hayır olduugna ınanıyorummmmmmmm

duygum canm benimde bacaklarım belim agrırdı hafif sık idrar gelirdi karına bastıgımda bişi batardı idrarım cok mattı bu 3 4 gün sordu beyaz kum gibidi isallah melegin seninledir ama herkeste belirti ayı değildir tabiki yoksa moralini bozma hakkına hayırlısı a.s.

ay mızmız inan insanı icine doguyor bende gecen aydan gelecek ay beim kesi bebegim olacak dedim ekadar rahattım ya hai hissedersi derlerya gercekte içide geliyo böle
isallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…