uykummmm varrrrrrrrrrrrrrrrr
ben 1 saat kestirdim vallaha...ama sarhoş gibiyim yinede...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykummmm varrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba bayanlar bıseyler sormak ıstoyprum yardımlarınıza ıhtıyacım var, evlılıgımde 3 senemı bıtırdım ve bebek ozlemı cekıyorum esım ve ben her turlu kontrollerı yaptırdık ve ıkımızdede sorun cıkmadı, 26 subatta hastalanmam gerekıyodu ama henuz hastalanmadım, artık belırtılerı takıp etmekten kafayı sıyırmak uzereyım, kendımde hıcbır degısıklık hıssetmıyorum heray ki gıbı reglı sancım gögüs agrım var bırde ıcımdekı ACABA sorusu var test yapmaya cesaretım yok, sankı hastalanıyomus gıbı oluyorum lavaboya gıdıyorum bısey yok ama sancım var ve gogsumde sadede sag tarafımda bellı bır yerde agrı var halsızlık uyku varmı dıye sorarsanız benım normal halım zaten yanı hep uykusuz hep halsızım, acaba mı dıyorum ??????????????? acaba hamılemıyım gercı boyle bısey olursa benım ıcın mucuze olur............
ben 1 saat kestirdim vallaha...ama sarhoş gibiyim yinede...
26 şubatın üstüne normal regl gören bi kişi için baya geçmiş diyebiliriz.periyotların düzenli midir?düzenliyse kan tahlili yaptır bence.
ben de bi şarhoşum bi sarhoşum.eşim de yok bugün eve gitmek istemiyorum yaaaa.:gitme:
eşim sabaha karşı çıktı ben de uyumadım ondan sonra eve gidip uyusam diyorum,o yokken de buzdolabını sileyim diyorum ayy karar veremedim.
zaman zaman 1-2 gun gecekbılıyo ama yınede bılmıyorum, acaba eczaneden test alsam cıkarmı????
zaman zaman 1-2 gun gecekbılıyo ama yınede bılmıyorum, acaba eczaneden test alsam cıkarmı????
ay bi arkadaş çağır barii...sohbet falan güzel olur ama uyku var di mi :)))
herkes evli ve çalışıyo kim gelir ki:sinifsinif:
iyi aksamlr kizlar :)
aşk ve ceza var git yemeğini ye, otur tv başına.... ohhhh...dinlen iştee..:dance:
:lepi:bence de.
aslında pembe o kadar iş var ki yapılcak.pazar günü yatak odasını temizledim dolaplar,yerler,yatak altı falan eşim ders çalışıyordu.o yokken günde bi oda temizliyim bi de kendimi temizliyim dedim ama hiççç gözüm yemiyoooo
senin karnın burnunda bana ne oluyoooo bilmem...yerimden kalkıp bi süpürge yapamadım bugün... offff!!!