Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba bayanlar bıseyler sormak ıstoyprum yardımlarınıza ıhtıyacım var, evlılıgımde 3 senemı bıtırdım ve bebek ozlemı cekıyorum esım ve ben her turlu kontrollerı yaptırdık ve ıkımızdede sorun cıkmadı, 26 subatta hastalanmam gerekıyodu ama henuz hastalanmadım, artık belırtılerı takıp etmekten kafayı sıyırmak uzereyım, kendımde hıcbır degısıklık hıssetmıyorum heray ki gıbı reglı sancım gögüs agrım var bırde ıcımdekı ACABA sorusu var test yapmaya cesaretım yok, sankı hastalanıyomus gıbı oluyorum lavaboya gıdıyorum bısey yok ama sancım var ve gogsumde sadede sag tarafımda bellı bır yerde agrı var halsızlık uyku varmı dıye sorarsanız benım normal halım zaten yanı hep uykusuz hep halsızım, acaba mı dıyorum ??????????????? acaba hamılemıyım gercı boyle bısey olursa benım ıcın mucuze olur............

26 şubatın üstüne normal regl gören bi kişi için baya geçmiş diyebiliriz.periyotların düzenli midir?düzenliyse kan tahlili yaptır bence.

memurlar kaçar birazdan biz özelciler kalırız başbaşa.(kaç kişi varsa bugünkaydirigubbakcemile3)

ben 1 saat kestirdim vallaha...ama sarhoş gibiyim yinede...

ben de bi şarhoşum bi sarhoşum.eşim de yok bugün eve gitmek istemiyorum yaaaa.:gitme:
eşim sabaha karşı çıktı ben de uyumadım ondan sonra eve gidip uyusam diyorum,o yokken de buzdolabını sileyim diyorum ayy karar veremedim.

26 şubatın üstüne normal regl gören bi kişi için baya geçmiş diyebiliriz.periyotların düzenli midir?düzenliyse kan tahlili yaptır bence.

zaman zaman 1-2 gun gecekbılıyo ama yınede bılmıyorum, acaba eczaneden test alsam cıkarmı????

ay bi arkadaş çağır barii...sohbet falan güzel olur ama uyku var di mi :)))

aşk ve ceza var git yemeğini ye, otur tv başına.... ohhhh...dinlen iştee..:dance:

:lepi:bence de.
aslında pembe o kadar iş var ki yapılcak.pazar günü yatak odasını temizledim dolaplar,yerler,yatak altı falan eşim ders çalışıyordu.o yokken günde bi oda temizliyim bi de kendimi temizliyim dedim ama hiççç gözüm yemiyoooo

senin karnın burnunda bana ne oluyoooo bilmem...yerimden kalkıp bi süpürge yapamadım bugün... offff!!!

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

senin karnın burnunda bana ne oluyoooo bilmem...yerimden kalkıp bi süpürge yapamadım bugün... offff!!!

napayım pembem mecbur mecburrrrr.temizlikçi alamıyorum eve başında durmak lazım.ben de evde yokum bi ctsi pazar.ctsi hep alış veriş vs geçiyo pazar da eşimle dinlenmek istiyorum.bi bu pazar yaptım o da çalışıyo diye.napayım iş bana bakıyo.yoksa resmen şeyin içinde yüzcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…