kizlar aksama misafirim gelcek esimin kuzeniyle esi ama ne yapcami bilmiyorum bugun öyle halsizimki yerimden kalkamiyorum
napayım pembem mecbur mecburrrrr.temizlikçi alamıyorum eve başında durmak lazım.ben de evde yokum bi ctsi pazar.ctsi hep alış veriş vs geçiyo pazar da eşimle dinlenmek istiyorum.bi bu pazar yaptım o da çalışıyo diye.napayım iş bana bakıyo.yoksa resmen şeyin içinde yüzcez
ooo geç kalacan o zaman hazırlık için.yemeğe mi çaya mı?
kızlar konuyla ilgili değil ve mide bulandırıcı ama,idrarda ilaç almış gibi koku neden olur?ilaç falan almadım ama...
kızlar konuyla ilgili değil ve mide bulandırıcı ama,idrarda ilaç almış gibi koku neden olur?ilaç falan almadım ama...
doğru sölüyosun çalışırken çok zor bilmez miyim..ama inan ewdeykende bitmiyo iş hiçbi zaman... allahtan kocişim anlayışlı, valla kolum kalkmıyo diyorum :))) yatıyorum akşama kadar...
:)))koyu mu rengiii
sende haklisin valla bende evdeyim ama bazen mesela bugunki gibi insanin eli kolu kalkmiyo hadi ikinizde hamilesinizde bana neoluyosa akdeniz anemisi am acok halsizlik yapiyo ondan diye teselli ediyorum kendimi :) kocamla aksama birlikte yapiyoruz biseyler
renk te vitamin almış gibi.Allahım benzetmelere bak ya:S
sen onu bi kaba koy bak, içinde çözülmüş bişiiler var gibi kıvamı bile koyu oluyoo.....
ay allahım gözlerim yaşardı gülmekten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canim allahtan caya gelyiolar 8 le 9 arasi sürekliesniyorum iyi uyyamadim bugun sanirim öyle yapistim koltuga kalkmiyo bi tarafim :)))
ne yapsam pratik bisey cayin yanina ???
Kız gülme zaten utandım bilmiyorumkismile
bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım :)))))
ben de pek becerikliyimdir ya bu konuda.ben görsel olarak göz dolduran şeyler seçiyorum bu durumda,ortam süslemesi falan.spotları yakıyorum,mum yakıyorum,çerezliğe çerez koyuyorum,cips koyuyorum,kurabiyelik var ya 2 katlı ona bişeyler koyuyorum genelde tatlı tuzlı gibi.sonra kolayından ıslak kek yaparım yemekten sonra tatlı gider diye.yanına hafif bi börek genelde dışardan alırım vs vs vs
bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?