taşıyıcı olunca etkilerini nasıl hissediyosun?
Kız gülme zaten utandım bilmiyorumkismile
biliyorum canim sanirim esindede vardi dime
gül canım gül.yok daha gelmedi de.arada pembe leke falan oldu da.üstüne de bu olunca merak ettim kaydirigubbakcemile5
ben de pek becerikliyimdir ya bu konuda.ben görsel olarak göz dolduran şeyler seçiyorum bu durumda,ortam süslemesi falan.spotları yakıyorum,mum yakıyorum,çerezliğe çerez koyuyorum,cips koyuyorum,kurabiyelik var ya 2 katlı ona bişeyler koyuyorum genelde tatlı tuzlı gibi.sonra kolayından ıslak kek yaparım yemekten sonra tatlı gider diye.yanına hafif bi börek genelde dışardan alırım vs vs vs
dedigin gibi cay cerez falan yaparim cips falan bide hazir yufkayla gözleme yapsam iki dakak tavada basit kacmaz dime kek karistir pisir falan valla halim yok allah beni kahretmesin :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
canım 20.günde falan oldu 2 gün sürdü..ben pek üstünde durmadım.zaten adetten 3 gün sonra falan oluyo.ki yine oldu da.ama 20.günde de olunca merak ettim.göğüs acısı falan da vAR????
ayşe kız sesin cıkmıyoooo
dedigin gibi cay cerez falan yaparim cips falan bide hazir yufkayla gözleme yapsam iki dakak tavada basit kacmaz dime kek karistir pisir falan valla halim yok allah beni kahretmesin :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
vallaha ben hiç bişii hissetmiorum evlenene kadar bilmiodum bile. herşey normal yanii...
yok yok kaçmaz,sen göz doldur ortam kalabalık olsun yeteraklinialirimsmile
Ayy sorma işleri bitirdim sagopaya dalmışım yaa :lepi:
muhteşem adam bayılıyovuumm :lepi:
kaf keeefff uuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya IPEK ben hamilemiyim sence ? testten de korkuyorum negatif cikcak diye bekliyorum öyle kirmizilari
canım 20.günde falan oldu 2 gün sürdü..ben pek üstünde durmadım.zaten adetten 3 gün sonra falan oluyo.ki yine oldu da.ama 20.günde de olunca merak ettim.göğüs acısı falan da vAR????
:Saruboceq:
ipek banada teşhis koy
olabilirsin o zaman.ama yine de bilemeyiz tabii.sen tahlil yap bence.
zaten gün bitti:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?