ya IPEK ben hamilemiyim sence ? testten de korkuyorum negatif cikcak diye bekliyorum öyle kirmizilari
canim benim kansizlik ve demir eksikligi anemisi akdeniz anemis olarak geciyo demir eksikligi ni kara cay cok tetikler mesela acik icmek lazim bide cok halzislik ve uyku yapar benim bildigim bu ama insallah bebisde yoktur canim benim opuyorumnanaktan
valla yaa bende cıkıyorm kızlar annem dedi gel yemek pişirdim al dedi
alıcam kocişin sevdiği yemekten yapmış bayram edicek o da :lepi: :lepi: :lepi:
hadi kızlar ben kaçar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum mucuk mucuk opuyorumnanaktan
sevgi pıtırcıklarım kaydirigubbakcemile3
valla sen çok kez yazdın da ben çok okuyamadım.bire bir de konuşamadık zaten.hiç bilmiyorum senin durumları canım:)
ama kişisel sonuçta belirtiler,günün çok geçtiyse nasıl bekliyorsunuz hayret ediyorum.yapın test kurtulunkaydirigubbakcemile3
ayy ne yapmıs ne yapmıss
demir birikimi demek kanda. böylelikle kandaki oksijen miktarıda azalıyoo..uykuda onun için ama spor yapar düzenli beslenirsen hiçbi problem yaşamazsın. bende bişii yok işte..yorgunluğum bebekten..uyumak istiyo hep, iliğimi kemiğimi sömürüyooo valla...:teytey:
Ben gEldiim Millett
Merhabalar ben polikitlik hastasıyım cylo prog. kullanıyorum 2 ayım normalde ilaç bitince 2 günde adet oluyordum hamileyim sandım 4 gün oldum adet.şimdide şöyle birşey oldu benım adetlerim 5 gunun sonuda bıter yani 6 gunu akşama tamamen kesilmiş oluyordu ama şu an 3. günümdeyim ve adetım kesılıyor ve adetim çok az oluyor 3 günde 2 pet kirlenmedı bıle kızlar normalmıdır bu yoksa hamilemiyim ? benim kuzenım hamıle kalmıstı ilk ay 2 gun adet görmustu ıkıncı ay adet olmayınca hamile olduğunu anladı benımkıde aynımıdır sizce[/QUO
merak ediyosan bi idrar testi yapıver canım...hadi martın açılışını sen yaparsın belkide...
ben cikiyorum kizlar gunum nezamandir nezaman gecer diye soruyorum ama kimse yardimci olmadi((((((
farkında değilim canım ama adetine 2 gün kala bile idrarda çıkıyor...
kızlarrr Allahıma çok şükür bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim hepimize hayırlısını versin:ecrin_bebek:
kızlarrr Allahıma çok şükür bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim hepimize hayırlısını versin:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?