Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya IPEK ben hamilemiyim sence ? testten de korkuyorum negatif cikcak diye bekliyorum öyle kirmizilari

valla sen çok kez yazdın da ben çok okuyamadım.bire bir de konuşamadık zaten.hiç bilmiyorum senin durumları canım:)
ama kişisel sonuçta belirtiler,günün çok geçtiyse nasıl bekliyorsunuz hayret ediyorum.yapın test kurtulunkaydirigubbakcemile3

demir birikimi demek kanda. böylelikle kandaki oksijen miktarıda azalıyoo..uykuda onun için ama spor yapar düzenli beslenirsen hiçbi problem yaşamazsın. bende bişii yok işte..yorgunluğum bebekten..uyumak istiyo hep, iliğimi kemiğimi sömürüyooo valla...:teytey:

ayy ne yapmıs ne yapmıss

bekliyorum cunku bi hafta önce test yaptim negatifti ondan simdi tekrar yapmak istmeiyorum benim kirmizilar 29 unda yada 30 unda gelirdi bu ay kisa diye belkide gelmedi bilmiyorumki kasiklarimda agri var ama ani hareket ettigimde bide gögüsuclarimda igne batigi gibi ari var dokununca :kedi:

yat uyu be canim ohhhh misler gibi valla uzme canini keyfine bak :)

Merhabalar ben polikitlik hastasıyım cylo prog. kullanıyorum 2 ayım normalde ilaç bitince 2 günde adet oluyordum hamileyim sandım 4 gün oldum adet.şimdide şöyle birşey oldu benım adetlerim 5 gunun sonuda bıter yani 6 gunu akşama tamamen kesilmiş oluyordu ama şu an 3. günümdeyim ve adetım kesılıyor ve adetim çok az oluyor 3 günde 2 pet kirlenmedı bıle kızlar normalmıdır bu yoksa hamilemiyim ? benim kuzenım hamıle kalmıstı ilk ay 2 gun adet görmustu ıkıncı ay adet olmayınca hamile olduğunu anladı benımkıde aynımıdır sizce

kızlarrr Allahıma çok şükür bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim hepimize hayırlısını versin:ecrin_bebek:

kızlarrr Allahıma çok şükür bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim hepimize hayırlısını versin:ecrin_bebek:

aaa canım yaaaa ne güzel haber bu böyle..opuyorumnanaktanhihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin etsin..:Saruboceq:
darısı bekleyenlerin başına..yani bizlerinn inşallah bizde en kısa zamanda güzel haberler veririz:Saruboceq:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…