günaydin kizlar :)
dün neler yaptın bakalım misafire?
evet sükür :)
cay büsküvi cerez falan bide gözleme yaptim iki dakka ohhh mis bide sohbetlerin vazgecilmezi cekirdek :))))
cildircam ama bugun kalktim ilk idrarimla gttim test aldim eve geldim gecersiz test oldu hic cizgi cikmadi deli olcaktimöyle bekliyorum bende sen nasilsin ???
ben de bi açım ki sorma,gözleme dedin ya iice acıktım.geri ver eczaneye dicem ama üretim hatası onlar da bişey yapamıyolar.al bi tane daha bu akşam canımcım.
yeni gelenle var ama hiç konuşmuyorlar??
kızlarrr Allahıma çok şükür bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim hepimize hayırlısını versin:ecrin_bebek:
hadiya tuh demeseydim keskeyemek zamani cik al bari icime dert olmasin :)
ya zaten zor bela yaptim testi negatif cikcak korkusundan ondan aksama da zorlanirim en iyisimi hafta sonuna kadar bekleyim yine gelmesse pazartesi doktora gitcem 6 haftalik olcam ozamana eger adetim gelmesse :)
hamilekli ilgili sorularina gecmisi okuyup cvp ariyolardir belkide ????? bilmiyorumkismile
açlıktan herhalde:)
buralarda yok öyle gözlemeci falan.
bizim de nohut pilav var bugün yemekte onu yeriz artık:)
İnşallah gelmez canım ya.
hmm
nekadar kaldi canim senin doguma ???
oh be düzelmiş neydi öylee :)) zemuszemus
sabah konuştuklarımız nerde kızlar yaa silinmiş mi?
inşallah mayıs ortası olacak ama sezaryen olunca sanırım 1 hafta önce falan oluyormuş.önümüzdeki hafta tarih kesinleşcek.ben epidural olmayı düşünüyorum eşim de gircek doğuma doktor ok derse.
hadi hayirlisi canimcim :) valla normal dogumdan bende cok korkuyorum zaten panik atak var bende tik diye nefesim kesilir :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?