Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
okudunmu su basima geleni ???
gitttim hic bisey yemeden test almaya ama test bozuk cikti hic cizgi cikmadi zaten korkudan negatif cikcak diye korkudan zar zor yapmistim

canım ya şansa bak :) olsun üzülme canım akşam bir daha al yarın sabah yaparsınn :ecrin_bebek:

slmmm kızlarrrrrr....ohh ya sabah neydi öle soguk soguk bir site...böyle harika bence..değiştirmeye ne gerek var :bbo: sabah yazdıklarımızda gitmiş neyse düzelsinde gerisi önemli değil...
captaninkarısı çok tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...darısı bizlerinde başına inş :Saruboceq:
ya harbi ya çok sevindim sitenin eski haline dönmesine...eee o kadar tepki gösterdik hele bi dönmeseydiler klava:

kaydirigubbakcemile3 ayy valla kızz ben de çok sevindim :))

oh ya çok şükür normale dönmüş site

giriş yapıyodum atıyodu giriş yapıyodum atıyodu kzıdım kapatmıstım sayfayı

şimdi açtım ohhh

kan testimi verdin pitos...ay inşallah bugün 2.güzel haberi alırız senden yaa :Saruboceq:

evvet, sabah 9 da verdim, muayene de etti dr, rahimde kalınlaşma var, gebede olabilirsin, regl de dedi!! kan testinde kesin çıkarmış..bende güzel haber vermek istiyorummm

oh beeeeeeeee...eski haline dönmüş topik..anladılar tabi hatalarını... :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…