Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben sızlere bırsey söylemek ıstıyorum sımdı burada çok bebek ısteyen aylardır sabırla bekleyen arakadaslarımız var ve hamılelerımız var ben herkes bırbırıne yardımcı olmak ıster düşüncesıyle bır fıkrımı sizlerle paylasmak ıstedım hanı dıyorumkı öncelıkle bekleyen arakadaslarımız için dua etmeye baslasak sırayla herkes okusa bekleyenler ve hamılelerde olmak üzere tabıkı hamılelere çok fazla bişi dıyemıyorum bu konuda mıdesı bulanan rahatsız olan olabılır okuyamayabılırler ama rahat hamıleleık geçırenler az çok okusa ve hamıle olmayan arkadaslarda mesela herkes sırayla lıstedekı herkes adına 1 yasın 1 meryem süresi okusa daha sonra belırledıgınız süreler okunsa ıyı olmazmı kızlar ne dersınız sizce?

Yaaa yeni hamişler sizde uyku yok mu yaa?ben ölüyorum yine hele yemekten sonra oturduğum masa kaz tüyü yatak gibi görünüyor.

ay ipek sorma geçen duruşma salonunda uyudum resmen duruşma beklerken,arkadaşım dürttüde öyle kendime geldimmirmirmirmir

fikir güzel bence de ama bi sürü kişi çalışıyor zaten hep zamansızlığın altına sığınırız ya böyle durumlarda..güzel olur tabii dualar çoğaldıkça anlamı olur.

ben varımmm kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar?
ben 8 haftalık oldum veee mide bulantılarım başlladı
benim gibi olan varmı?
napıyosunuz bulantılar için?
ben bişe yiyemiyorum
ne zaman geçer acaba bu bulantılarr

başladımı sendede:bbo:
bende bi haftadır var midem bulanıyo her kokudan yiyesim yok bişe ama tuzlu şeyler yemeye çalışıyorum dünde söyledim bi oturuşta bi tabak zeytin yer oldum fisfisfis

ay ipek sorma geçen duruşma salonunda uyudum resmen duruşma beklerken,arkadaşım dürttüde öyle kendime geldimmirmirmirmir

aynen gözümde hiç bişey yok bu saatlerde uyusam yeter.havalar da dengesiz ya mirmirmirmir

fikir güzel bence de ama bi sürü kişi çalışıyor zaten hep zamansızlığın altına sığınırız ya böyle durumlarda..güzel olur tabii dualar çoğaldıkça anlamı olur.

canım bende çalşıyorum zaten ama çalışanlar haftasonu bu sürelerı okuyabılır çok zaman almaz zaten ben bazen işteyken bıle okuyorum hanı abdest olmadan okunmaz dıceksın ama bunuda arastırdım ben egerkı abdest alamayacaksan müsaıt ortam yoksa ve okumak ıstıyosan elıne kuran-ı kerımı alıne almadan okuayabılıyorsun yanı mesela ınternetten açıp okuyabılıyosun ama evdeysen zaten abdest alıp okursun canım

canım valla duadan zarar gelmez artı bizide rahatlatır
ben ii oldukça okumaya çalışıyorum burdaki arkadaşlar içinde okuyabilirim

başladımı sendede:bbo:
bende bi haftadır var midem bulanıyo her kokudan yiyesim yok bişe ama tuzlu şeyler yemeye çalışıyorum dünde söyledim bi oturuşta bi tabak zeytin yer oldum fisfisfis

turşu limon şalgam merakınız başlamadı mı daha?

ins gecer hemen canim grip de kötü sicak suya bol bide bol bal koyup karistir sicak sicak ic bol bol rahatlar seni

Ay doğru söyluyosun kzı yaayım onu akşam niye aklıma gelmedıkı :)

ayşecim terle at bence.ben 15 gün çektim ciğerlerim sökülecek gibiydi öksürük de vardı bende.bol limon dinlenme terleme inşallah bişeyin kalmaz.

ablacım işte pazartesi gecesi içtim ıhlamuru aldım minoseti bi terledim dün daha iyiydim
gecıyo diye dün akşam bii yapmadım bugun çok beterım terlemem lazım evet :)

ayşecim çok geçmiş olsun ya kendine aman çok dikkat et..bol bol c vitamini tüket...çok iyi gelir...ıhlamur varsa ıhlamur iç canım hemen...

şekercim sağol :) devamlı meyve yiyorum zaten işyerien nane limon getırdım kaynatcam
şimdi ıhlamurum bitti alıcam eve giderken ıhlamur cok ıyı gelıo gercekten :)

mrb kızlar?
ben 8 haftalık oldum veee mide bulantılarım başlladı
benim gibi olan varmı?
napıyosunuz bulantılar için?
ben bişe yiyemiyorum
ne zaman geçer acaba bu bulantılarr

hadi hayırlı olsun benım 5. haftada başladı işte 12 hafta + 4 gnülüğüz daha yeni yeni geçmeye başladoı :)

ayşe geçmiş olsun dikkat et kendineee bebişeeee :))))))))))

sağol lalecim dikkat ediyorum ama o kadar zor ki ahh :)

gerçekten iş yerind eolunca çok zor oluyo evet havalarada kandım doğru bide mevsim
geçişlerinde ben hep grip olurum karakışlarda burnum akmaz ilkbahar sonbahar
griple gecer hep napalım ezcaneyede sordum hatta mınosetı yok ablacım hıc korkma dedı :) içicem valla :)

Ben de varım, ben de ben de :lepi:

ya kizlar sayfa geriye gelmis, ama o sayfada yazistiklarimiz yok burdaa, kopmus sanki bir yerdee..

buarada ben geldimm,muhabbete devamm..

turşu değilde erik gibi limon yiyorum:1shok:

bunda istisna yok galiba her hamile limon yiyor belli dönemlerde.ben de elimde limonla gezerdim ama şimdi yanından geçmiyorum deli gibi tatlı istiyorum şerbetli baklavalar,kadayıflarrrrrr aklına ne gelirse.bu daha kötü ya kilo yapıyo işte.sengözlerimebaksanab

ayy ne guzell, ama dikkat et cnmm hamileligin son aylarina dogru kiloda artislar oluyorr, ozellikle serbetli tatlilar direk kilo zatenn :):) haberin olsunn tadinda birak derim benn :)

aslında evet en çok hamişler okumalı bebişin vucut gelişimi kadar manevi gelişimi de
önemli ve 11. haftadan beri minik beyinleri herşeyi kaydetmeye başlıyo :)
bende okusam nasıl yapsam hatime mi başlasam diye düşnüüyordum madem
zehselcim böyle bi fikir sundu meryem ve yasin surelerinden başlayayım :)
güzel fikir bence :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…