gerçekten iş yerind eolunca çok zor oluyo evet havalarada kandım doğru bide mevsim
geçişlerinde ben hep grip olurum karakışlarda burnum akmaz ilkbahar sonbahar
griple gecer hep napalım ezcaneyede sordum hatta mınosetı yok ablacım hıc korkma dedı :) içicem valla :)
turşu değilde erik gibi limon yiyorum:1shok:
bunda istisna yok galiba her hamile limon yiyor belli dönemlerde.ben de elimde limonla gezerdim ama şimdi yanından geçmiyorum deli gibi tatlı istiyorum şerbetli baklavalar,kadayıflarrrrrr aklına ne gelirse.bu daha kötü ya kilo yapıyo işte.sengözlerimebaksanab
geldin mi artık bugün kesin olarak?
:)) oh iyi bari kızz hadi bakalım akşam güzelce dinlen yarın bomba gibi görelim seni işallah yerimsenibena.s.
ay erik çıkdımı acabafisfisfis
ayy ne guzell, ama dikkat et cnmm hamileligin son aylarina dogru kiloda artislar oluyorr, ozellikle serbetli tatlilar direk kilo zatenn :):) haberin olsunn tadinda birak derim benn :)
ekşi pek yemiyordum düne kadar canım dün bi tabak çiğ köfteye limonu sıka sıka yedimmm sanırım ekşi yemeyede başlıyorum
inşallah su'cum yaa boğaz ağrım daha iyi gibi de burnum mübarek çeşmeee :lepi:
erik çıksa ilk önce ben alıp yicem ya ayy nası canım istiyoo anlatamam cokacimcoook
ay erik çıkdımı acabafisfisfis
erik çıksa ilk önce ben alıp yicem ya ayy nası canım istiyoo anlatamam cokacimcoook
turşuda yedim limonda ama hiçbirine düşkünlüğüm olmadı benim
aramadım yani haa limon yada tursu olsada yesek diye
bitek çok su içesim geliyo ama bu aralar su içince istifra ediyorum
bi de meyveye daha düşkün oldum portakal elma muz fln
tatlı da canım istese bile severek yiyemıyorum bıkıyorum hemen
tatlı istemıyo canım pek
Evetttttttttttttttttttttttttttttttttt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ösledinis mi beni :asigim:
ipeeekk aplaaa yaaa göbek deliğimin hizası acayip gergin ve ağrıyomuş gibi
nedne oluyo o yaa yaslanınca veya uzanınca rahatlıyorum dik oturamıyorum :S
Arkadaslar çok tesekkür ederım çok güzel oldu böyle hepımızın bırbırımız için bırseyler okuması bıle harıka artı ayse nınde dedıgı gıbı bebişler 11. haftadan sonra herseyı hıssedıyo bızler içinde çok ıyı olacak okumamız sımdı nasıl yapalım acaba lıstemı olusturalım hanı kımler ne zaman okudu sırayla neler okunacak mesela meryem süresi ve yasın süresi bıtınce ne okuyabılırız herkes fıkır versın ona göre baslayalım canlarım beklıyorum
aaa bak aseriyorum.net vardı bi kere yazmıştım burdan hamileler için herşeyin dondrulmuşu var 7/24 çalışıolarmış sempatiksalakcinni
ayşe bişey diyim mi kız annelerinin canı meyve çekermiş.bilemiycem artık canımcım:ecrin_bebek:
3.aya giriyosun canım...karnın büyüyo galiba.ağrı yoktur sen öyle algılıyosundur bence kasılma vardır içerde rahim duvarı kasılır derler ya genişledikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?