Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:)) oh iyi bari kızz hadi bakalım akşam güzelce dinlen yarın bomba gibi görelim seni işallah yerimsenibena.s.

turşuda yedim limonda ama hiçbirine düşkünlüğüm olmadı benim

aramadım yani haa limon yada tursu olsada yesek diye

bitek çok su içesim geliyo ama bu aralar su içince istifra ediyorum

bi de meyveye daha düşkün oldum portakal elma muz fln

tatlı da canım istese bile severek yiyemıyorum bıkıyorum hemen

tatlı istemıyo canım pek

:)) oh iyi bari kızz hadi bakalım akşam güzelce dinlen yarın bomba gibi görelim seni işallah yerimsenibena.s.

inşallah su'cum yaa boğaz ağrım daha iyi gibi de burnum mübarek çeşmeee :lepi:

ay erik çıkdımı acabafisfisfis

erik çıksa ilk önce ben alıp yicem ya ayy nası canım istiyoo anlatamam cokacimcoook

ayy ne guzell, ama dikkat et cnmm hamileligin son aylarina dogru kiloda artislar oluyorr, ozellikle serbetli tatlilar direk kilo zatenn :):) haberin olsunn tadinda birak derim benn :)

Keşke bırabilsem.canım çok çekiyo çekmesine ama şerbetli tatlıları bastırmaya çalışıyorum sütlü tatlı yiyerek.şimdi kaymaklı bi künefe olsaydı da yeseydik.cokacimcoook
55 le başladım ben en son geçen ay 67 olmuştum,öldüm üzüntüden doktor yeme demişti ben de dikkat etmeme rağmen 3 kilo almıştım.geçen hafta şeker yüklemesine gittim 2 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım valla ya.

Arkadaslar çok tesekkür ederım çok güzel oldu böyle hepımızın bırbırımız için bırseyler okuması bıle harıka artı ayse nınde dedıgı gıbı bebişler 11. haftadan sonra herseyı hıssedıyo bızler içinde çok ıyı olacak okumamız sımdı nasıl yapalım acaba lıstemı olusturalım hanı kımler ne zaman okudu sırayla neler okunacak mesela meryem süresi ve yasın süresi bıtınce ne okuyabılırız herkes fıkır versın ona göre baslayalım canlarım beklıyorum

ipeeekk aplaaa yaaa göbek deliğimin hizası acayip gergin ve ağrıyomuş gibi

nedne oluyo o yaa yaslanınca veya uzanınca rahatlıyorum dik oturamıyorum :S

erik çıksa ilk önce ben alıp yicem ya ayy nası canım istiyoo anlatamam cokacimcoook

aaa bak aseriyorum.net vardı bi kere yazmıştım burdan hamileler için herşeyin dondrulmuşu var 7/24 çalışıolarmış sempatiksalakcinni

ayşe bişey diyim mi kız annelerinin canı meyve çekermiş.bilemiycem artık canımcım:ecrin_bebek:

ipeeekk aplaaa yaaa göbek deliğimin hizası acayip gergin ve ağrıyomuş gibi

nedne oluyo o yaa yaslanınca veya uzanınca rahatlıyorum dik oturamıyorum :S

3.aya giriyosun canım...karnın büyüyo galiba.ağrı yoktur sen öyle algılıyosundur bence kasılma vardır içerde rahim duvarı kasılır derler ya genişledikçe

bilmem ki zehselcim listemı yapsaknaapsak ay ya ben bu ara namazları flnda aksattım bilmiyorumkismile
kanamam oldu fln kılamadım banyo yapamadım onun ıcın çok vicdan azabı içindeyim
tam kılmam gereken zamanda aksattım kendime bi çeki düzen vermeliyim
derste çalışmam gerekıyo zaten....meryem ve yasin sonrasında yusuf suresi okunabilir
insanı güzelleştirdiği söylenır bu surenin :) belki bebişlerimizede sirayet eder :)
sonracıma ahzab , nisa alsınd ahepsi önemli meryem yusuf ve yasin i okuduktan sonra
ben en baştan başlayıp okumayı düşünüyorum siz ne düşünürsünüz bilmem ama
doğana kadar da bitmiş olur bi hatim yapmış oluruz işte hem bitmese bile bebiş doğduktan sonra sesli okuruz kuran dinletilen çocuklar daha skain oluyorlarmış
benim işime gelri valla kaydirigubbakcemile3

aaa bak aseriyorum.net vardı bi kere yazmıştım burdan hamileler için herşeyin dondrulmuşu var 7/24 çalışıolarmış sempatiksalakcinni

yaa ama donmuş güzel olrumu kı sitetyi bi açtım şeftali can erik diyo ıkısıde canımın istediği şeler

ayşe bişey diyim mi kız annelerinin canı meyve çekermiş.bilemiycem artık canımcım:ecrin_bebek:

bilmiyom valla senin canında hep meyvemı istiyodu bu zamanlarda :)

3.aya giriyosun canım...karnın büyüyo galiba.ağrı yoktur sen öyle algılıyosundur bence kasılma vardır içerde rahim duvarı kasılır derler ya genişledikçe

3. ay bitti ablacım 4. aya giriyorum evet tam ağrı da değil böyle kasılıyo gibi de
belki de göbüş büyyodur evt labilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…