Kızlar ben sızlere bırsey söylemek ıstıyorum sımdı burada çok bebek ısteyen aylardır sabırla bekleyen arakadaslarımız var ve hamılelerımız var ben herkes bırbırıne yardımcı olmak ıster düşüncesıyle bır fıkrımı sizlerle paylasmak ıstedım hanı dıyorumkı öncelıkle bekleyen arakadaslarımız için dua etmeye baslasak sırayla herkes okusa bekleyenler ve hamılelerde olmak üzere tabıkı hamılelere çok fazla bişi dıyemıyorum bu konuda mıdesı bulanan rahatsız olan olabılır okuyamayabılırler ama rahat hamıleleık geçırenler az çok okusa ve hamıle olmayan arkadaslarda mesela herkes sırayla lıstedekı herkes adına 1 yasın 1 meryem süresi okusa daha sonra belırledıgınız süreler okunsa ıyı olmazmı kızlar ne dersınız sizce?
yaa ama donmuş güzel olrumu kı sitetyi bi açtım şeftali can erik diyo ıkısıde canımın istediği şeler
yaa ama donmuş güzel olrumu kı sitetyi bi açtım şeftali can erik diyo ıkısıde canımın istediği şeler
bilmiyom vallasenin canında hep meyvemı istiyodu bu zamanlarda :)
3. ay bitti ablacım 4. aya giriyorum evet tam ağrı da değil böyle kasılıyo gibi de
belki de göbüş büyyodur evt labilir :)
ben en başından beri şimdi de dahil hep meyve yedim zaten doktor içinde çok şeker var şeker alıyosun karaciğeri yoruyosun diye meyve sayımı önce 3'e sonra 2'ye indirdi.Şimdi takmıyorum yiyorum valla son zamanlar bebek bekliyo anne ye canım istiyo diyo.küçükken anlamıyosun da büyüyünce daha bi sorumluluk duyuyosun onun da karnı acıkıyo vs.benim canım hep bol sulu meyveler çekti,özellikle portakallllll.şu sıralar armut yiyorum her gün.
ne bilim en azından istedin hafifler azıcık kaydirigubbakcemile3
zaten çıkmalarınada çok yok herhalde
evet kıssshihoyyyt
Canım benim olumunekankayizsmile
Evetttttttttttttttttttttttttttttttttt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ösledinis mi beni :asigim:
Kızlar ben Kur'an okumayı bilmiyorum, daha doğrusu unuttum bilmiyorumkismile ama söylediğiniz surelerin türkçe okunuşlarına bi şekilde ulaşır okurum, zaten 5 vakit kılamasam da namaz kıldığım zamanlarda, dualarımdan sizi hiç eksik etmiyorum ama böyle çok daha etkili olur dimi, isim isim söyleriz hem yerimseniben
ee nasıl gidiyo ev,okul,kocişaklinialirimsmile
bilmem ki zehselcim listemı yapsaknaapsak ay ya ben bu ara namazları flnda aksattım bilmiyorumkismile
kanamam oldu fln kılamadım banyo yapamadım onun ıcın çok vicdan azabı içindeyim
tam kılmam gereken zamanda aksattım kendime bi çeki düzen vermeliyim
derste çalışmam gerekıyo zaten....meryem ve yasin sonrasında yusuf suresi okunabilir
insanı güzelleştirdiği söylenır bu surenin :) belki bebişlerimizede sirayet eder :)
sonracıma ahzab , nisa alsınd ahepsi önemli meryem yusuf ve yasin i okuduktan sonra
ben en baştan başlayıp okumayı düşünüyorum siz ne düşünürsünüz bilmem ama
doğana kadar da bitmiş olur bi hatim yapmış oluruz iştehem bitmese bile bebiş doğduktan sonra sesli okuruz kuran dinletilen çocuklar daha skain oluyorlarmış
benim işime gelri valla kaydirigubbakcemile3
ay ipeek senin haftaları görsek bizde hayırlısıylaaaa:ecrin_bebek:
hoşgeldin canım nasılsın özlemezmiyiz kız topikimizin neşesiiii:1hug:
Kızlar ben Kur'an okumayı bilmiyorum, daha doğrusu unuttum bilmiyorumkismile ama söylediğiniz surelerin türkçe okunuşlarına bi şekilde ulaşır okurum, zaten 5 vakit kılamasam da namaz kıldığım zamanlarda, dualarımdan sizi hiç eksik etmiyorum ama böyle çok daha etkili olur dimi, isim isim söyleriz hem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?