ben şunu hep merak etmişimdir;okurken arapçadan anlamlarını anlıyor musunuz?ya da arapça başka bi yazıyı okuyabiliyor musunuz?
hayır canım ama okuduğun kelimenin anlamaına bakınca aklında öyle kalıyo ama bu arapça konuşabilmek anlamına gelmiyo tabii
düşük değil canmm 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu...2ay önce...
Ayyyyyy ben de Nisan'da patlatabilecek miyim acaba bombayı boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile ...
Ayyyyyy ben de Nisan'da patlatabilecek miyim acaba bombayı boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile ...
düşük değil canmm 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu...2ay önce...
allah daha hayırlısını nasip etsin canım.neden duruyomuş ki bebişin kalbi?
okurken anlamlarını anlaman için arapça öğrenmen lazım :)
kuran okumayı öğrenmek demek sadece okumayı öğrenmek
eğer anlamak istiyorsan arapça öğrenmen gerekir ki o çok daha uzun ve çetrefilli bir yol
kuran harekelidir yanlış anlaışmasın herkes doğru şekliyle okusun diye fakat
günlük kullanılan arapçada hareke pek kullanılmaz mesela benim arapça ders kitaplarımda
hiç hareke yok ama tabii en baştan harekeli başladık yavaş yavaş kalktı
zaten okudukça alıştıkça harekye ihtiyacın azalıyo ben 6 yasındayken babam ilk önce
okuma yazma sonrada elif ba öğretti bize alışığız biz artık tabii...
kuran okuyabilen bi insan
harekeli yaızlmış olan arapça her metni okuyabilir.
osmanlıca da arapçaya benzer ama
farklılıklar vardır osmanlıcada harekeler harflerle tayin edilir onu ayrıca öğrenmek
gerekıyo yani :)
inşallah canmm bende nisan ayından çok ümitliyim :lepi:Ayyyyyy ben de Nisan'da patlatabilecek miyim acaba bombayı boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile ...
12 haftalık mı ay Allah korusun
geçmişolsun canım tekrar olur sağlıkla doğururusn inşallah
hiç bellideğil canmm neden olduğu...
dr.baya bi testler yaptı çoğu temiz çıktı.
şimdi kromozon testimiz var olduk sonuçlarını bekliyoruz mart ayının ortalarına doğru çıkarmış. eyvahedigeldismile
bana da öyle geliyo.ama okuyabiliyolar anlamıyolar.yani bunun da bi dilbilgisi vardır mutlaka ama nasıl bu kadar seri okuyup da anlamamak ben olsam direkt dili öğrenirdim anlam bütünlüğü sağlamak için.
Benim sonucum negatif çıktı. Bebek düşünmüyorduk biz henüz, ama olursa da çok sevinirdik tabii, sonuçta o da bizim canımız olacak. Biraz daha vakit var yani aslında, yine de bir an için heyecan yaptık. Uzun lafın kısası, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah... Peki sizlere birşey daha sormak istiyorum, eğer çocuk düşünürsek, birkaç ay önceden bi ilaç falan almak mı gerekiyor, hani mesela Folik asit falan alıyorlar, bu hamile kaldıktan sonra mı alınıyor. Düşünürsek bu tür hazırlıklar yapmak mı gerekecek? Bu konuları artık öğrenmeye başlasam iyi olacak...
Benim sonucum negatif çıktı. Bebek düşünmüyorduk biz henüz, ama olursa da çok sevinirdik tabii, sonuçta o da bizim canımız olacak. Biraz daha vakit var yani aslında, yine de bir an için heyecan yaptık. Uzun lafın kısası, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah... Peki sizlere birşey daha sormak istiyorum, eğer çocuk düşünürsek, birkaç ay önceden bi ilaç falan almak mı gerekiyor, hani mesela Folik asit falan alıyorlar, bu hamile kaldıktan sonra mı alınıyor. Düşünürsek bu tür hazırlıklar yapmak mı gerekecek? Bu konuları artık öğrenmeye başlasam iyi olacak...
kesin ya kesin gibi geliyo bana nedense.bu aşk,bu ihtiras,ee tünel de yeni tadilattan geçti kaçma bence.:lepi:
kontes
seni tawi pena mikvars ne demek bunlar
alkisalkisalkisArkadaşlar bilgisayar başında zaman geçiriyorum. İş için, eğlence için bilgi için v.s. Ama şimdi bunu yaparken para kazınabileceğini keşfettim. Çalışırken arada bir göz atarak inan çok eğlenceli. Sizde kendinize bir iyilik yapıp bu işe girin. Ben çocugumu da üye yaptım her ay 25-30$ birikiyor. (Çocuğunuzu 18 yaşında gösterin) Hemen harcamak zorunda değilsiniz. Siz de biriktirin sonra onun için açacağınız hesaba düzenli olarak aktarabilirsiniz. Yapacağınız tek şey düzenli olarak siteyi takip edip reklamları tıklamak inanın hesabınıza centler düşmeye başlayınca çok hoşunza gidecek aşağıda ki adtesi kopyalayarak siteye girin ama lütfan referal bölümüne: leylayigitaras yazmayı unutmayın. Banada ve oğluma bir iyigiliniz dokunsun. Siz buraya benim adımı yazmazsanız site sizi referals olarak zaten başkasına veriyor. Küçük birikimler zamanla büyük birikimler oluşturur unutmayın. Bol kazançlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?