canım lütfen şöyle dedin şimdi korktum
benimde ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve kaybettim şu an 12+4 hamileyim
5. haftadan beri lekelenmelerim var 6. haftamda düşük tehlikesiyle 2 gün hastanede
5 gün evde yattım raporla ve hala lekelenmelerim devam ediyo ben tam tehlike geçti
12. haftadayız diye sevınıcekken sen lekelenmelerimden bebeğimin kalbi durdu diyosun
doktora gidiyorum doktor sorun yok diyo bebeğimi görüyorum içerde kıpır kıpır oynuyo
ay kafayı yicem ya bebeğimi görmek istiyorum ya kalbi durduysa ya stres odlum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım lütfen şöyle dedin şimdi korktum
benimde ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve kaybettim şu an 12+4 hamileyim
5. haftadan beri lekelenmelerim var 6. haftamda düşük tehlikesiyle 2 gün hastanede
5 gün evde yattım raporla ve hala lekelenmelerim devam ediyo ben tam tehlike geçti
12. haftadayız diye sevınıcekken sen lekelenmelerimden bebeğimin kalbi durdu diyosun
doktora gidiyorum doktor sorun yok diyo bebeğimi görüyorum içerde kıpır kıpır oynuyo
ay kafayı yicem ya bebeğimi görmek istiyorum ya kalbi durduysa ya stres odlum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
sen korkma canmm her lekelenme bir olmaz canmm...
benimde düşük tehlikem vardı dr.ilk 3ay bi bitsin dikkat et dedi 3ay bitti rahatım dedim dr.normal kontrol için gittim heycanla malesef kalbi durmuş dedi inanamadım.
sonra dr.dedi demek bu lekeler bunun habercisiymiş dedi.
şimdi tekrar hamile kalırsam allahın izniyle nasıl geçircem bilemiyorum bilmiyorumkismile
Ohhh ohhhh kötü kötü düşün böyle, kendini ye bitir, bebeğini de huzursuz et içerde, daha kolay düşsün emi :mymeka:klava:
sen korkma canmm her lekelenme bir olmaz canmm...
benimde düşük tehlikem vardı dr.ilk 3ay bi bitsin dikkat et dedi 3ay bitti rahatım dedim dr.normal kontrol için gittim heycanla malesef kalbi durmuş dedi inanamadım.
sonra dr.dedi demek bu lekeler bunun habercisiymiş dedi.
şimdi tekrar hamile kalırsam allahın izniyle nasıl geçircem bilemiyorum bilmiyorumkismile
canım aynı bende şimdi stres yaptım ya kaç gündür bendede var lekelenme azda olsa geliyo habire korkuyordum zaten dahada korktum şimdi
ayşe sende kan şeklindemi geliyo koyu bi kahverengi mi
bende kop koyu kahverengi geliyo
kızım saçmala ya aklına getirme böyle şeyler,sağlıkla gelecek inşallah o
canım aynı bende şimdi stres yaptım ya kaç gündür bendede var lekelenme azda olsa geliyo habire korkuyordum zaten dahada korktum şimdi
ayşe sende kan şeklindemi geliyo koyu bi kahverengi mi
bende kop koyu kahverengi geliyo
ayy biz kadınlar neden böyleyiz.kız senin doktorun da demedi mi risk bitti diye?Allah korusun aç bi hastalık belirtisi oku X hastalık için %50 si tutar böyle bişey yani.kısmet ayşem yiyip içeceği varsa bu dünyada kadın trafik kazası geçiriyo bitkisel hayata giriyo bebek yaşıyo kadının fişini çekecekler bebek doğana kadar yaşatıyorlar kadını.Sen inançlı birisin deme böyle.
ben bu akşam gene gidicem doktora gidicem uyyamam bu akşam yoksa
Valla geliyo oklava bu seferklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Canım kötü düşünme nolur yaa, o korkuyla aylar geçer mi hiç yaaa :teselli: kendinize de bebeğinize de eziyet etmeyin böyle düşünerek lütfenklava:
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitti, erken kaçıcam bugün, yemeğim yok kociş gelmeden yemek yapmam lazım boshayallersmile, sizi seviyorum canlarım, ayşe ve şenay yarın geldiğimde sizi böyle görmiyim çok fena olur haberiniz olsunklava:
Hadi öptüm en kocamanından opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitti, erken kaçıcam bugün, yemeğim yok kociş gelmeden yemek yapmam lazım boshayallersmile, sizi seviyorum canlarım, ayşe ve şenay yarın geldiğimde sizi böyle görmiyim çok fena olur haberiniz olsunklava:
E ozaman git doktora da için rahatlasın bari kıyamam :teselli:
uzulme aysecim ya kötü kötü düsünürsen kötü olur iyi dusun
ay kızlarr yaaa sizide korkuttum çook özürdilerim...
ya arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldı ama ben sabredemiyorum.sizce bi test yapsammı??hayal kırıklığına uğrarmıyım ne dersiniz_??
ya arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldı ama ben sabredemiyorum.sizce bi test yapsammı??hayal kırıklığına uğrarmıyım ne dersiniz_??
canim benim sen bol bol yat uzan 3 ayini atlatana kadar gerisi önemlimi korkacagina fikirlerini durumunu bilmiyorum ama cok kasilmicaksan bence ara ver calismaya dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?