Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ben bu siteya daha bu gün üye oldum ve inaninki bende ayni hastaliklarla savasiyorum bennde cok umutlaniyorum gögüslerim acidigi zaman adetim bittikten hemen 2 hafta sonra acimaa basliyor bilmiyorum ben de neden sizlerle paylasmak istiyorum hepinizinde okuyabilecegi nasil bir sayfaya yazacagimi bilmiyorum yarim istiyorum

kızım saçmala ya aklına getirme böyle şeyler,sağlıkla gelecek inşallah o

ayy biz kadınlar neden böyleyiz.kız senin doktorun da demedi mi risk bitti diye?Allah korusun aç bi hastalık belirtisi oku X hastalık için %50 si tutar böyle bişey yani.kısmet ayşem yiyip içeceği varsa bu dünyada kadın trafik kazası geçiriyo bitkisel hayata giriyo bebek yaşıyo kadının fişini çekecekler bebek doğana kadar yaşatıyorlar kadını.Sen inançlı birisin deme böyle.

Canım kötü düşünme nolur yaa, o korkuyla aylar geçer mi hiç yaaa :teselli: kendinize de bebeğinize de eziyet etmeyin böyle düşünerek lütfen klava:

Ohhh ohhhh kötü kötü düşün böyle, kendini ye bitir, bebeğini de huzursuz et içerde, daha kolay düşsün emi :mymeka: klava:

:gitme: ama napiym korkuyorum

banada doktor geçen gün lekelenmelerım var deyınce düşecekse engelleyemeyız
zaten progestan kullanıyosun başka yapıcak bişey yok dedi ya zaten bugun midemde
bulanmadı hiç Allah ım bişey mı oldu yoksa eyvahedigeldismile

kahverengi leke şeklinde gelıyo canım şu aralar geçenlerde pembe pembe geliyodu

kızım saçmala ya aklına getirme böyle şeyler,sağlıkla gelecek inşallah o

inşallah inşallah sağlıkla gelir

ben bu akşam gene gidicem doktora gidicem uyyamam bu akşam yoksa

Valla geliyo oklava bu sefer klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

evet risk geçti kese etrafında kanda kalmadı ama bilmiyorum bilmiyorum yaa

evet yiyeceği ekmek yoksa gelmez dünyaya biliyorum ama nasıl kaldırırm bu durumu

nasıl atlatırım kaygılandım birden ister istemez zaten rahatsız ediyodu beni lekeler

Allah ım yardım et Yarabbim yaa

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitti, erken kaçıcam bugün, yemeğim yok kociş gelmeden yemek yapmam lazım boshayallersmile, sizi seviyorum canlarım, ayşe ve şenay yarın geldiğimde sizi böyle görmiyim çok fena olur haberiniz olsun klava:
Hadi öptüm en kocamanından opuyorumnanaktan

görüşürüz canım kolay gelsin.

güle güle canımmmm öpttttttt

ya arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldı ama ben sabredemiyorum.sizce bi test yapsammı??hayal kırıklığına uğrarmıyım ne dersiniz_??

E ozaman git doktora da için rahatlasın bari kıyamam :teselli:

gidiyim bi bakım akşam :)

uzulme aysecim ya kötü kötü düsünürsen kötü olur iyi dusun

canım napim bi kere başıma geldi çok korkuyorum

anlaştık canım ya iyiyimde kokrtum bi an bide bugun mıdem bulanmayınca :) muck

ay kızlarr yaaa sizide korkuttum çook özürdilerim...

önemli değil azizecim ya zaten bu lekelenmeler hala nıye oluyo dıye kendımı yıyodum bıde sen öle deyınce panık oldum birden :)

ya arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldı ama ben sabredemiyorum.sizce bi test yapsammı??hayal kırıklığına uğrarmıyım ne dersiniz_??

çok belirtin varsa yap canım.yoksa bekle ama zaten varsa kan testinde çıkar.inşallah da vardır.

=ay_she;11898407]gidiyim bi bakım akşam :)

canım napim bi kere başıma geldi çok korkuyorum

canim benim sen bol bol yat uzan 3 ayini atlatana kadar gerisi önemlimi korkacagina fikirlerini durumunu bilmiyorum ama cok kasilmicaksan bence ara ver calismaya dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…