uyuyodur belki,şeker yeseydin ya hemen hareketlenirdi.
günaydın naneşekerim :)
eskişehirden yatıya gelmiş 9 misafir 2 de biz 11 kişi inan haftasonu geçirmiş gibi
hissetmıyorum kendımı pişir topla yıka düzelt yorgunum yani
hoşbulduk sende hoşgeldin :)
uyyodur annesi ama o şimdi büyümekle meşguull :CüvCüv:
toccaman olmş bak :)
bi dahakıne enerji veren neyse alcam ole gitcem:ecrin_bebek::sm_coolzaman kıpırdar herhalde
ay evet kollar bacaklar eller yaklar hep bellıydı..1 ay sonra dedı cınsıyet için
of off amma misafirin varmış canım ya bayagı yorulmussundur... :bbo: ben bu hafta sonu misafir kabul etmedim dedim haftaya gelin evde dinlenicem ama nerdeee...haftasonu yaptıgım en güzel şey senin şu incirli pastan varya onu yaptım eşim bayıldı valla..önce dediki bu ne kadar cok böyle kim yiyecek bunu amma çok yapmıssın dedi...dün gece aldı getirdi yanıma beraber öyle bi güzel yedikki bitti saylır düşün kaydirigubbakcemile3
bence ayşenin dedigi gibi uyuyodur tatlı bebiş opuyorumnanaktan
ayy evet yaa melek onlar yaa biz ayap parmaklarını bilem saydıydık doktor resmını bilem
çekti kaydirigubbakcemile3
ay misafirlerimizin içinde 6 aylık bebiş de vardı Allah ım öyle mi şeker olunur
öyle mi tatlı ballı olunur ya o ne öyle ya sevmeye doyamadım yaaa ayyy maşallah
sübhanallah :CüvCüv:
nanecim beğenmenize sevindim :) biz de kocişle tepsiden tepsiden yerizbitiririz
baya misafirim vardı evet bugün öğlene doğru çıkıcaklar yola gidiyolar ilk gün
baya yadırgamıştım alışmışım sessiz sakin ev fln ama alışmıştım biraz 3 günde amaçok yorucu oluyo gerçekten hepsine yatak yorgan çarşaf yastık ayarlamaksa en zor olanı
biz kocişle mesela yastıksız yattık bu sürede napalım :bbo:
ayy evet yaa melek onlar yaa biz ayap parmaklarını bilem saydıydık doktor resmını bilem
çekti kaydirigubbakcemile3
ay misafirlerimizin içinde 6 aylık bebiş de vardı Allah ım öyle mi şeker olunur
öyle mi tatlı ballı olunur ya o ne öyle ya sevmeye doyamadım yaaa ayyy maşallah
sübhanallah :CüvCüv:
ayy ne güzel ya...adım adım bebeği takip etmek..valla çok imrendim şimdi
nanecim beğenmenize sevindim :) biz de kocişle tepsiden tepsiden yerizbitiririz
baya misafirim vardı evet bugün öğlene doğru çıkıcaklar yola gidiyolar ilk gün
baya yadırgamıştım alışmışım sessiz sakin ev fln ama alışmıştım biraz 3 günde amaçok yorucu oluyo gerçekten hepsine yatak yorgan çarşaf yastık ayarlamaksa en zor olanı
biz kocişle mesela yastıksız yattık bu sürede napalım :bbo:
kesınlıkle ıpek aynı fıkırdeyım...kız hamıle bı de 9 kısı ne demek ya..ama ınsanlar kendını dusunuyo hep
ay she mısafırlerı naptın hallettınmı ınsllh yorulmamıssındır
ya ben de sinir oluyorum.biliyosunuz çalışan insanlar bi tek haftasonları var.toplanıp cğmbir cemaat geliyolar.millete eğlence lazım valla.hiç dinlenemiyo insan hiç bu hafta sonu zor olur sana şimdi
valla sormayın çok zor geçti evet hepsi oturup benden hizmet beklemediler ama
kimse bilmiyoki düzeni bi de eşimin tarafı biraz dağınıktır yani bende tertip düzen severim
dışardan gelıyolar montlar ortada çantalar ortada bebeklerin elbiseleri ortada
banyoya girdim lazımlık banyonun ortasında valizler ıvır zıvır yani insan biraz toplu olur
dimi yani topluyorum devamlı topluyorum bitmiyo sırt bel ağrısı fln çok kötü oldum
yaa ben 1 hafta kalcaklar zannedıyordum 3 gun kaldılar gene bide ay sonu paramızda
yok zaten ev taksidi ödüyoruz bebekte beklıyoruz sıkışığız yani
az paramız vardı o da misafirlere gitti bi de gezmek istediler gezdirdik fln onlarda hepsi
para yani sonuçta şu an hem parasız hem yorgun hemde dağınık bi evim var
ben artık 1 hafta temizlik yaparım
en komiğime gidende eşimin teyzesinin kızının kayınvalidesi ile kayınpederide gelmişti
bu kadar olur yani onlarla beraber evde toplam 13 kişiydik ıkısı ertesi gün gitti ama
genede zor oldu benım
günaydınnn canlarrr
naneşekerim ağzımı sulandırdın yav
benim canım hiç tatlı istemiyo bu aralar ama merak ettim şimdi nasıl bişe bu tatlı acaba bende bi bakayım tarifine
ipek im kavuştunmu kocişine
ayşe geçmiş olsun canımmm atlattmışın neyse zor valla misafir
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızzz
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızzz
günaydın canım hoşgeldin... :1hug:
valla sormayın çok zor geçti evet hepsi oturup benden hizmet beklemediler ama
kimse bilmiyoki düzeni bi de eşimin tarafı biraz dağınıktır yani bende tertip düzen severim
dışardan gelıyolar montlar ortada çantalar ortada bebeklerin elbiseleri ortada
banyoya girdim lazımlık banyonun ortasında valizler ıvır zıvır yani insan biraz toplu olur
dimi yani topluyorum devamlı topluyorum bitmiyo sırt bel ağrısı fln çok kötü oldum
yaa ben 1 hafta kalcaklar zannedıyordum 3 gun kaldılar gene bide ay sonu paramızda
yok zaten ev taksidi ödüyoruz bebekte beklıyoruz sıkışığız yani
az paramız vardı o da misafirlere gitti bi de gezmek istediler gezdirdik fln onlarda hepsi
para yani sonuçta şu an hem parasız hem yorgun hemde dağınık bi evim var
ben artık 1 hafta temizlik yaparım
en komiğime gidende eşimin teyzesinin kızının kayınvalidesi ile kayınpederide gelmişti
bu kadar olur yani onlarla beraber evde toplam 13 kişiydik ıkısı ertesi gün gitti ama
genede zor oldu benım
günaydın canım hoşgeldin... :1hug: ben kendi adıma iyi sayılırım...sen nasılsın canım?
günaydın canım hoşgeldin ben idare ediyorum sen nasılsın varmı bulantı hala
naneşekerim ağzımı sulandırdın yav
benim canım hiç tatlı istemiyo bu aralar ama merak ettim şimdi nasıl bişe bu tatlı acaba bende bi bakayım tarifine
ipek im kavuştunmu kocişine
ayşe geçmiş olsun canımmm atlattmışın neyse zor valla misafir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?