• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba benim bir sorum var,
Geçtiğimiz ay eşimle birlikte olduk, akabinde 6 şubatta regli oldum. Bu tarihten sonra evimiz kalabalıktı ve herhangi bir birliktelik olmadı ama benim adetim gecikti. Böyle bir durumda ben şu anda hamile olabilir miyim?

sanada merhaba...bence eger bi birliktelik olmadıysa bi döllenmede olmamıştır...o yüzden hamile değilsindir...gecikme başka şeylerden de yaşanabiliyor...belki misafirlerin oldugu için stres yapmısındır buda adetini geciktirmiştir...

günaydın canım hoşgeldin ben idare ediyorum sen nasılsın varmı bulantı hala

hoşbulduk tatlım nasılsın bakalım götürmüşün tatlılarıcokacimcoook

saol canım iyiyim bende... ewet öle oldu biraz ama çok güzeldi napimmm kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel ya...adım adım bebeği takip etmek..valla çok imrendim şimdi benneyaptımki

bizde kocişle borcamda yapmıştım borcamdan yedik adaha zevkli oluyor bide güzel olunca offf opuyorumnanaktan
yorucu olmazmı bide sen hamilesin daha bi yorucu olmuştur senin için...gerçi yardım etmişlerdir...
benimde bi ara çok misafirim geliyodu yatıya samsundan..bende yastıksız yattıgımı çok bilirim...ama şimdi tedbirimi aldım bir sürü yastık yorgan çarşaf aldım..evv bi dolu artık diyorum kim gelirse gelsin vız gelir kaydirigubbakcemile3

yastıgım ve yprganım çok hatta yer yatagım da var ama yetmedı ıste :)
evet bebişi takip etek gercekten çok güzel bişey
inşallah sanada nasib olur canım ya :)

günaydınnn canlarrr

günaydın şeker :)

yastıgım ve yprganım çok hatta yer yatagım da var ama yetmedı ıste :)
evet bebişi takip etek gercekten çok güzel bişey
inşallah sanada nasib olur canım ya :)

günaydın şeker :)

anladım canım :))
inşallah daha da çok zaman alıcak sanırım olması için ama napalım hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...

hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyorum canım bende işte:1hug:

hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyorum bulantılar fena sabah çıkardım agzımın tadı hiç yok:1hug:

ay bendede çıkarma yok ama bişe yiyemiyorum heleki kendim hazırlarsam hiç ağzıma sokamıyorum

kavustum canı:)))Allah kimseyi ayırmasın çok zor:)

amin tatlım
benim kocişimde dün çalışıyordu akşamı zor ettim valla

ay bendede çıkarma yok ama bişe yiyemiyorum heleki kendim hazırlarsam hiç ağzıma sokamıyorum

bende de yoktu canım bu sabah kadar sadece ögürüyodum kalıyodu bu sabah çıkardım ılk defa Allah yardımcımız olsun işte çok zor oluyo evde nasılsa yatıyosun falan geçıyo yanı yemek yapabılıyorum canım onda sıkıntım yok çok sükür ama kendım yıyemıyorum bulantıdan bırde süt falan içemıyorum hiç ne yapıcam bılmem sen içebılıyomusun süt falan

amin tatlım
benim kocişimde dün çalışıyordu akşamı zor ettim valla

çok ilginç bu topiğin bi özelliği var herkes kocişine aşık.

Kızlar bizim net yine kafayı yedi :bbo: tabi ben de :kızgın: inşallah öğleden sonra kendine gelir de girerim, aklım da sizde yaaaaaa :gitme:

bende de yoktu canım bu sabah kadar sadece ögürüyodum kalıyodu bu sabah çıkardım ılk defa Allah yardımcımız olsun işte çok zor oluyo evde nasılsa yatıyosun falan geçıyo yanı yemek yapabılıyorum canım onda sıkıntım yok çok sükür ama kendım yıyemıyorum bulantıdan bırde süt falan içemıyorum hiç ne yapıcam bılmem sen içebılıyomusun süt falan

ben yemek yapamıyorum dün sabah kahvaltıyı eşim hazırladı azcık yiyebildim öğlen yoktu evde karnım acıktı tost yaptım kendime onu bile zor yedim süt bi ara soğuk içmeye çalıştım canım sıcak içince şeker bal felan koymak zorunda kalıyordum midem bulanıyordu su niyetine soğuk içtim ama ayran yoğurt felan yiyebiliyorsan ogün süt içemesende olurmuş yoğurt yemeyi dene canım tuzlu ayran iç zaten şimdi içtiğimiz süt bebk için değilmiş kendimiz içinmiş öyle diyolar

çok ilginç bu topiğin bi özelliği var herkes kocişine aşık.

ay öyle valla ben çok seviyorum kocişimi onsuz bişeden zevk alamam pek yapışık ikiz gibiyiz
ama kıskanıyo benimki karnımdakini o gelince beni unutucan diyo alıştı bebek gibi ilgiye tabikaydirigubbakcemile3

of kızlar cok zor benım bulantılar bıtelı cok oldu ama ılk defa ben de bu sabah kendılıgınden cıkardım okadar da guzel kahvaltı yapmıstım ustune sut ıceyım dedım ve eldekılerde gıttı...cok sınır oldum ya

kızlar benim iki gündür kasıklarımda çok ağrı oluyo bacaklarım çekiliyo sanki ağladım dün sancıdan yav neden oluyo acaba

ben yemek yapamıyorum dün sabah kahvaltıyı eşim hazırladı azcık yiyebildim öğlen yoktu evde karnım acıktı tost yaptım kendime onu bile zor yedim süt bi ara soğuk içmeye çalıştım canım sıcak içince şeker bal felan koymak zorunda kalıyordum midem bulanıyordu su niyetine soğuk içtim ama ayran yoğurt felan yiyebiliyorsan ogün süt içemesende olurmuş yoğurt yemeyi dene canım tuzlu ayran iç zaten şimdi içtiğimiz süt bebk için değilmiş kendimiz içinmiş öyle diyolar

o zaman içmeye zorlamıcam süt falan içimi çok kötü yapıyo yogurt hiç sevmem ama ayran içerım canım bak evet suan yedıklerımıze bebişe degıl zaten canım 3 aydan sonra yenılenler onlara tatlım ınsallah çok uzun sürmez bulantılarda rahatlarız

günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızzz

günaydın zehselcim :)

ay canım benim ya amma çok yormuşlar senii..bence biraz düşünmeliler böyle şeyleri...biz bu kadar kalabalık geldik ama bakalım bizi agırlayabilirlermi...bide hamilesin yani... bak çok kızdım şimdi onlara :olmaz:
işte kimse insanın kendi gibi olmuyor... herkesten aynı düşünceyi beklememek lazım...

evet canım haklısın ama neyseki bitti gitti :) şimdi temizlik zamanı :)

canım ben tickerimdende görüldüğü üzre 13 haftalıkım ama haalaa istifra ediyorum
düşünebiliyo musun geçti sanmıştım fakat gripten dolayı burnum tıkalı oldugu
için koku alamıyormusum demkkı kı burnum açıldıkça istifra bulantı tekrar başladı
Allah yardımcımız olsun canım

canım ben tickerimdende görüldüğü üzre 13 haftalıkım ama haalaa istifra ediyorum
için koku alamıyormusum demkkı kı burnum açıldıkça istifra bulantı tekrar başladı

ya kımısının 12. haftadan sonra geçıyo aslında ama kımısındede devam edıyo işte ınsallah daha uzun sürmez senınde canımcım

evet canım haklısın ama neyseki bitti gitti :) şimdi temizlik zamanı :)

amiin

o zaman içmeye zorlamıcam süt falan içimi çok kötü yapıyo yogurt hiç sevmem ama ayran içerım canım bak evet suan yedıklerımıze bebişe degıl zaten canım 3 aydan sonra yenılenler onlara tatlım ınsallah çok uzun sürmez bulantılarda rahatlarız

evet zorlama özellikle aç karnına süt dahada çok bulandırıyo mideyi
ben kayınvalidemle konuştum geçende zorlama dedi yoğurt peynir felan yiyorsan onlardanda alırsın vitamini dedi mesela dün iki bardak ayran içtim o yüzden süt içmedim almıyo midem napıyım kaç gündür zeytin yiyordum artık onuda canım istemiyo
bunlarda geçecek tabii

Back
X