Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım onu dıyorum son adet tarıhım 27 ocak canım

anne adına zehsel yazdım Zehsel in bebeği yazıyo başında :)

html kodu ama nerede kullanıcaksın forum izin vermıyor olabilir

kod bu ;

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zehsel&year=2010&month=11&day=3&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

tamam canım sagol denerım bakalım tatlım

günaydın kızlarrr.benim beklenmeyenler gelemedi hala.. ve bugün müthiş bir umut var içimde.arkadaşlarıma kajvaltıya gittim.kahvaltı sonrası kahvelerimizi içtik ve fal faslı başladı. ve bakan kadın beni tanımaz etmez bana sen hamilesin dedi :) inanmasamda bi garip oldum işte :) bi anda umutlandım. bir de bi yerde eleman arandığını duydum,gittim başvurdum.yarın görüşmeye gidicem.çok sevinçliyim çoookkk.sonunda evden kurtulucam galiba :) dua edin bana nolur,işime ve bebeğime kavuşayım

üfff ne yiyip ne içeceğimizi bilemiyorum ben artık.. kimine göre açık olanlar zararlı kimine göre kapalı olanlar..

günaydın çiğdem bu aralar buralar biraz sessiz :)

kaç gün geçti reglin inşallah hamişsindir ama biliyosun fala inanma falsızda kalma yani :)
sen çok umutlanma canım çok üzülme sonradanda ama inşallah hamişsindir :)

Kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus bu internetin huyunu da öğrendim artık, sabah 8 e kadar çok güzel, 8-13 arası dandik, sonra yine çok güzel boshayallersmile bu da demek oluyo ki, artık öğleden sonraları görüşüces olumunekankayizsmile
Eeeeee nasılsınız bakalım canlarım boshayallersmile özledim sizi valla :sinifsinif:
Çiğdemcim canım, inşallah çifte mutluluk yaşarsın bu ay, Allah gönlüne göre versin tatlım :Saruboceq:

valla öyle ya.bu aralar yazılanlar hep asılı kalıyor.umarım bu ay gerçekten çifte mutluluk yaşarım. buna ihtiyacım var..

çiğdemcim inşallah hamilesindir...test yaptınmı hiç? bence kafan rahat olsun istiyosan hemen bi kan testi yaptır...en azından hamile değilsende neden geciktigini öğrenirsin...
ayrıca iş başvurun içinde çok sevindim..hayırlısıyla başlarsın işe...

hoşgeldin.... :1hug: bizde seni özledik valla opuyorumnanaktan
bi görünüyosun sonra kayboluyosun... lmaz:
bu arada nasıl oldun canım cuma günü biraz duygusallık vardı sende...

canım ben listeye fazla fazla 5 mart yazdırmıştım.. yani bugün itibariyle en az 3 gün gecikti.. ama test yapmıcam kesin kararlıyım bu ay.her ay hüsranla karşılaşıyorum.hiç olmazsa kırmızılar gelene kadar o umudu o heyecanı tatmak istiyorum.böyle olursa daha az üzüleceğime eminim.olumunekankayizsmile

aaa bugün dünya kadınlar günü...!!!
hihoyyyt hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun..!!! hihoyyyt opuyorumnanaktan

hoşgeldin.... :1hug: bizde seni özledik valla opuyorumnanaktan
bi görünüyosun sonra kayboluyosun... lmaz:
bu arada nasıl oldun canım cuma günü biraz duygusallık vardı sende...

Hoşbuldum nanem şekerim :1hug: canım valla ben de deliye dönüyorum burda, günlerdir aynı dert, lab.dan hiçbişey açılmıyo :sinifsinif:
Cuma günü öyleydim biraz ama geçti şimdi çok iyiyim zemuszemus

Evveeeeeeeeeeeeeeeeeeet dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkidişlerim kaydirigubbakcemile3

aman iyi ol da gerisi önemli değil canım...
artık düzelsin şu labdaki pcler ya...yetti valla şikayet edicem okulunuzu pcler çok yavaş açılmıyo diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…