Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben Elazıgdayım,orada olan arkadaslarım varsa hepsıne gecmıs olsun...

canım ya çok geçmiş olsun sabah haberlerde görünce çok üzüldüm ya :teselli:

hayatını kaybedenler de varmış Allah rahmet eylesin yaralılara da acil şifalar versin işallah :Saruboceq:

slm kızlar
ben hala adet olamadım yaa anlamadım neden yaaa ılk defa bole bşey yaşıorummmmmmmmmmmm

slm kızlar
ben hala adet olamadım yaa anlamadım neden yaaa ılk defa bole bşey yaşıorummmmmmmmmmmm

canım bu ay benimde öyle oldu..kafanı taktıkça gelmiyor fazla düşünme canım benimde 5 gün gecikmişti sonra doktora gittim sen de git bence :teselli:

canım bu ay benimde öyle oldu..kafanı taktıkça gelmiyor fazla düşünme canım benimde 5 gün gecikmişti sonra doktora gittim sen de git bence :teselli:

su cum herhangı bır belırtı de yok göğüslerımın acıması ve şiş olması dışında tabıkı .... hıç olmamıştı o yuzden şaşkınım .nprmalde karnım falan çok şişerdi ama yokkkkk uffffffffff takmıorum da ama 6 7 gun geçti yanı

anladım canım kan testi yaptırdın mı?

durur muyum hıç 2 martta yaptrdım yanı adet olmam gereken gunde ama negatıf çıktıııı su yaaa offfffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı

canımcım bak üstüne bir hafta daha geçmiş istersen kan testini bir daha yaptır bazen öyle çıkmayabiliyormuş..tabi seni ümitlendirmek istemem ama en güzeli;doktora git bidaha baktır eğer yoksa da sorun ne ona bakar canım :teselli:

Kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan nabersiniz kepeleklerim :1hug:

ama kanda yaptırmıştım ben yıne de çıkmayabılır mıkı ? bana eşim de aynı şeyı soledı hatta dr um ben sonuçta benı bı dınle dıyıp durdu ama ben umıtlenmek ıstemıorum dıe yaptrmıorum yanı :çok üzgünüm: ama olmazsa bı kere daha yaptırım geçen pzts salı olmalıydım ama olmadım 7 gun geçtı işteeeee ve belirtim de yok dıorum yaaaa pofffffffff yaaa eşim dr umla görüşecek bakalım hayırlısı bıtanem yaaa :Saruboceq:

Canımcım inşallah geç döllenme olmuştur da hamişsindir canım, ama öyle değilse bile bi sorun yoktur inş. dualarım seninle bitanem :teselli: kafana takma ki bir an önce gelsin kırmızılar eğer bebiş yoksa yerimseniben

evet canım yani ben seni ümitlendirmek için söylemiyorum strestende bu kadar gecikmiş olabilir ama baya olmuş test yaptıralı..en azından yoksa da kafan rahatlar canımcım hayırlısı olsun dediğin gibi :1hug:

Hoşbulduk hayatım olumunekankayizsmile

keşke dediğin gıbı olsa karasu yaaa nasıl sevınırım valla anlatamam ama umıdım yok hanı onu da belırtıorum eger b ebiş yoksa bence de hemen gelse kırmızılar ıyı olacak ılk kez bole geçikiorrrrrr ve belırtım de yok çok tatlıya düşerdım ben ama yok karnım şişerdı ama yokkkk bır tek dediğim gbı göğüslerim fena halde o da son 3 gundur elleyemıorum göğüs uçlarım belırgınleştı baya sureklı mıdem bulanıo ama genız akıntım var grıbım yaa eşim o yuzden mıden bulanıo dıoooo bılomıorum umarım hayırlısıyla bebişim vardır ama yoksa da uzulmeyeceğm hemen kırmzıların gelmesı için dua edeceğim bakalım dr um ne dıyecekkkkk akşama öğrenırım eşimden

sen nasılsın nasıl oldun ben ne zamandır çok sık gıremıorum da

evet canım yani ben seni ümitlendirmek için söylemiyorum strestende bu kadar gecikmiş olabilir ama baya olmuş test yaptıralı..en azından yoksa da kafan rahatlar canımcım hayırlısı olsun dediğin gibi :1hug:

olmadı yarın bırdaha yaptırırm ne yapalımmmmmm hayırlısı elbette :Saruboceq:

artı kımısınde burda okumuştum hamılelık oncesı kanaması oluyormuşşşşş gerçi kımısınde de olmuyormuş ama ben de tık yok kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

kızlar hamıle olsam dıyelım kı hanı karnımda falan şişlik yokkı benım yaaaa

artı kımısınde burda okumuştum hamılelık oncesı kanaması oluyormuşşşşş gerçi kımısınde de olmuyormuş ama ben de tık yok kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

canım herkeste olacak diye birşey yokki arama öyle belirtiler her hamilelik kendine özgü biliyorsun..böyle için içini yiyeceğine yarın yaptır rahatla canım işallah meleğin seninledir kız :1hug: yoksa da üzülmek yok reglin gelsin ki çalışmalara devam et

Ben süperim canımcım, malum bu ay yaramazlık yasak ama benim kocişi tutabilene aşk olsun kaydirigubbakcemile3 , testleri de güsel çıktı ya hepten coştu bu ay, her akşam aynı muhabbet valla, kedi fare oynuyoz evde :roflol: tünele giriş yasak ama başka türlü idare ediyoruz artık :kedi:
kociş diyo ki Nisana iki ayın acısını çıkaracam , görürsün bak ikizi patlatacaz diyo :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…