Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herkeste olacak diye birşey yokki arama öyle belirtiler her hamilelik kendine özgü biliyorsun..böyle için içini yiyeceğine yarın yaptır rahatla canım işallah meleğin seninledir kız :1hug: yoksa da üzülmek yok reglin gelsin ki çalışmalara devam et![]()
:Saruboceq:
ınşallah hayırlısı canım benım bakalımmmm :Saruboceq: bu arada eşim aradı dr umla görüşmüş dr um aynen sızın dediğiniz gıbı tekrar test istedı kan testı negatıf ya da pozitif ona göre görüşelim demiş dr um ....allahımdan hayırlısı olur ınşallah kızlar bana bu gece dua edın nolursunuz ...ben ıçten soyluyorum umıtlenmıorum çnku geçen hafta yoktu bu hafta mı olacak ama bılıorum kı allahım çok buyuk ve allahım ol dedıkten sonra olur elbette kı hayırlısı kızlar yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile
Canımmmmmmmmmmmmm çok çok dua edicem bu gece senin için :Saruboceq:,
bu gece tüm dualarım seninle bitanem, inşallah yarın müjdeyle gelirsin yanımıza :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cnm benım harıkasın ozur dılerım telde konuşuyordum o yuzden yazamadım
ohhhhhhhhh maşallahh vallaaaaaa senın eşin de kuduruk anacım:roflol: benım kocam gbı anlayacağın bı gece de maşallah dur duraksız 2-3 kere ilişkiye grmek ıstıor daha tutmasam neler yapacak yahuuuuuuuuuu azgın boğa maşallahhhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kı adet olmadığımı bılıo yaa allahım yaaa durmuo durmuo zaten adet olunca 1 hafta yasssak dıo bırak tutma benı dıo boğaaa Şeniz
Kız bizim kocişler ruh ikizi galiba :roflol: :roflol: :roflol: bizim de kaderimiz aynı şekerim olumunekankayizsmile ama güsel bişey dimi, kocişlerimiz ilgilenmese, bizi arzulamasa asıl ozaman üzülürdük dimi ama boshayallersmile
kesınlıkle o zaman da trıp atardık bu adam nıe bızle ılgılenmıo dıe ama bazen yuhhhhhhhhhhhhhhh dıorum yanı bu kadar performasn maşallah boğa yı bıle yener benımkısı dede korkut hıkayelerındekı BOĞAZ HAN gibi...zaten oğlum olursa adı BOĞAÇ HAN olacak allahın ıznıyle :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol:
gulme kız valla BOĞAÇ HAN koyucam oğluşumun adını tabıkı allahım nasıp ederse hayırlı sağlıklı bır şekılde :Saruboceq:
İnşallah canımcım, inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile
:Saruboceq:
ınşallah hayırlısı canım benım bakalımmmm :Saruboceq: bu arada eşim aradı dr umla görüşmüş dr um aynen sızın dediğiniz gıbı tekrar test istedı kan testı negatıf ya da pozitif ona göre görüşelim demiş dr um ....allahımdan hayırlısı olur ınşallah kızlar bana bu gece dua edın nolursunuz ...ben ıçten soyluyorum umıtlenmıorum çnku geçen hafta yoktu bu hafta mı olacak ama bılıorum kı allahım çok buyuk ve allahım ol dedıkten sonra olur elbette kı hayırlısı kızlar yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım geldim sofrayı kurdum da :))
hadi hayırlısı canım işallah güzel haberle gelirsin dualarım seninle :Saruboceq:
hayırlısı bıtanem hayırlısı bakalım yarın bıldırırım hemencecık:hulya:
Merhabalarrrr :) Okuldan geldim mutfağa geçeceğim şimdi sizi görünce bir MERHABA diyyeim dedim :)
valla kaç gundur 1 haftadır hatta deli gbı hastayım grıp ama nasıl ole bole değil varya şimdı de kulaklarımda dehşet basınç varrr sünizit var sanırım anlatamam geniz akıntım da var bugun de bı halsızlık bı halsızlık anlatamam yaaaa karasuı offfffffffffff oturdum ağladım bıraz önce ne dıe durup durmadan hasta oluorum dıe ozellıkle bu ay ...saçım ıslak bu havada dışarı çıktım aldım alımımı saf gıbıklava:
canım geldim sofrayı kurdum da :))
Merhabalarrrr :) Okuldan geldim mutfağa geçeceğim şimdi sizi görünce bir MERHABA diyyeim dedim :)
tamam canımcım bekliyoruz :1hug:
hoşgeldin canım :1hug: