• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Smaaaaaaaaaaart hoşgeldin kıs :1hug: özledim valla seni, eskisi gibi görüşmiyoruz artık yaaa :sinifsinif:

BEn gelişmelerni takip edip mutlaka cevap yazıyorum sana;geçmiş olsun,hayırlısı olsun... gibi durumkarını hiç kaçırmamaya çalışıyorum ama sayfalar arasında kayboluyor tabi göremiyorsun çoğu zaman.:delphin:

Okulda internet bozuk;sadece idari kadroya veriyoruz;on port açtık;e haliyle bize kalmadı...
Telekomcular gelsin düzelecek inşallah;ondan sonra sabahalrı yine ara ara gelirim alkisalkisalkis Aslında ben çok şaşırdım senin bu saatte burda olmana?Maça mı gitti eşin yine?

Canım dikkat et kendine nolur, hele bi de bebişin seninleyse daha çok dikkat etmen gerekecek biliyosun, niye ıslak saçla çıkıyosun ki hem bu soğukta :oklava:

evet ben temızlık hastası bırıyım BAŞAK burcuyum ve annem sağolsun temızlık hastası olduğu için benı de ole buyuttu geçen hafta temızlık yaptım banyodan çıkmıştım saçlarım ıslaktı ve ben her yerı açmıştım evde havalansın dıe.azcık cereyan ettı anladım bşey olacağını ama boşver dedım sonra saçlarım o şekılde kurudu sonra atladım kuaföre gıttım ama yıne de dıperım ıslaktı off offfff hıç kendıme bakamıorummmmm bilmiyorumkismile

gokçenin haberlerini okudum;hayırlısı olsun.Diğer bekleyenkerden haber yok mu?

gokçenin haberlerini okudum;hayırlısı olsun.Diğer bekleyenkerden haber yok mu?

saol hayatım daha ortada hıçbir şey yok çnku geçen hafta ben test yaptrdım kanda ama negatıf çıktı. muhtemelen yarın da negatıf çıkacak ve benım adet gecikmem stres ya da hava değişikliği olacak bakalım yarın öğreneceğiz hayırlısı canm

sen nasılsın :teselli:

sağol canımcım :1hug:

evet canım ya valla çok çabuk geçiyor işallah bu ay güzel haberle gelir :Saruboceq:

Hakikaten yaa;inşallah...Kızcağız geçen ay hiç aklında bile yokken kimyasal gebelik yaşadı harbi harbi.... senağlama Umarım bu sefer gerçek bir gebelik olur :lepi:

BEn gelişmelerni takip edip mutlaka cevap yazıyorum sana;geçmiş olsun,hayırlısı olsun... gibi durumkarını hiç kaçırmamaya çalışıyorum ama sayfalar arasında kayboluyor tabi göremiyorsun çoğu zaman.:delphin:

Okulda internet bozuk;sadece idari kadroya veriyoruz;on port açtık;e haliyle bize kalmadı...
Telekomcular gelsin düzelecek inşallah;ondan sonra sabahalrı yine ara ara gelirim alkisalkisalkis Aslında ben çok şaşırdım senin bu saatte burda olmana?Maça mı gitti eşin yine?

evet canımcım, kociş maçta yine, bundan sonra pazartesi akşamları da sizinleyim yerimseniben

saol hayatım daha ortada hıçbir şey yok çnku geçen hafta ben test yaptrdım kanda ama negatıf çıktı. muhtemelen yarın da negatıf çıkacak ve benım adet gecikmem stres ya da hava değişikliği olacak bakalım yarın öğreneceğiz hayırlısı canm

sen nasılsın :teselli:

Çıkmamış canda ümit vardır diye düşünürüm ben ama çok umutlanmamak kaydıyla canımcım ya...Hayırlısı olsun.

Ben iyileştim çok şükür;keyfim yerinde :) Bir de okulda internet olsa çok daha ii olacak.Geçen hafta çarşambadan beri yok. akannehir

Hakikaten yaa;inşallah...Kızcağız geçen ay hiç aklında bile yokken kimyasal gebelik yaşadı harbi harbi.... senağlama Umarım bu sefer gerçek bir gebelik olur :lepi:

Çiçeğim mi kimyasal gebelik yaşadı akannehir ay benim niye haberim olmadı acaba yaaaaa bilmiyorumkismile çok üzüldüm bak şimdi duyunca yaaaa benneyaptımki inşallah bu ay erer muradına canım benim yaaaa :Saruboceq:

Çıkmamış canda ümit vardır diye düşünürüm ben ama çok umutlanmamak kaydıyla canımcım ya...Hayırlısı olsun.

Ben iyileştim çok şükür;keyfim yerinde :) Bir de okulda internet olsa çok daha ii olacak.Geçen hafta çarşambadan beri yok. akannehir

hadı bakalım herkes maşallah ıyı çok şukur kızlarrrrrr...hihoyyyt

yok umıtlenmıorum her şeyın hayırlısı şekerım :Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyy bizim okuldaki internette beni deli ediyo yaaa :kızgın: sabahları giremiyorum artık, iki haftadır kafayı yedi, bana da yedirdi valla mafoldumben öğleden sonra ancak kendine geliyo bilmiyorumkismile

kızlar ben çıkıyorum yemek vakti geldi:))

hepinizi öptümmm iyi akşamlar opuyorumnanaktan

offfffffffffffff kulaklarım çın çın çınlıoooooooooooooooooooooo dehşet basınç varrrrrrrrrrrrr ve çok halsizim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bı ıyıleşsem

Çiçeğim mi kimyasal gebelik yaşadı akannehir ay benim niye haberim olmadı acaba yaaaaa bilmiyorumkismile çok üzüldüm bak şimdi duyunca yaaaa benneyaptımki inşallah bu ay erer muradına canım benim yaaaa :Saruboceq:

Çok şaşırdık biz de doğru dürüst çalışma da olmamıştı;düşünmüyordu bile ama öyle bir sıkıntııs oldu malesef... :bbo:

ayyyyyyyyyyyy bizim okuldaki internette beni deli ediyo yaaa :kızgın: sabahları giremiyorum artık, iki haftadır kafayı yedi, bana da yedirdi valla mafoldumben öğleden sonra ancak kendine geliyo bilmiyorumkismile

bak mesela iki ya da üç sayfa önce sana bişeyler yazdım yine görmedin benimkini :)))

offfffffffffffff kulaklarım çın çın çınlıoooooooooooooooooooooo dehşet basınç varrrrrrrrrrrrr ve çok halsizim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bı ıyıleşsem

Canım yakınlarda bulabilirsen papatya al, çayını yap iç, çok iyi geliyo, vücudu öyle rahtlatıyo ki anlatamam, biz kocişle en ufak bi hastalık başlangıcı hissetsek hemen papatya çayına sarılıyoruz, hemen toparlıyo valla yerimseniben

Back
X