dediğim gibi özür diledi....ne manyak bu erkekler de mi onlarla da olmuyo onlarsız da ...sen nıye tartıstın canım özel değilse
ayşe bebişin yaklaşık 9 cm olmuş canım.
benim tek derdim var onun ailesi.başka derdim tasam baş ağrım yok onlarla ilgili bişey basit bi söylemle başladı tartışmaya dönüştü.eşim evlenmeden önce hep babasına falan para vermiş.şimdi de borcumuz falan var.demiş ki babası;hele bi borcları bitsın bakalım gonderir yine.burdan cıktı.attı kafam daldım yani
ben de 17 martta ikili teste gidicem nıyese korkuyom ya...umarım temız cıkar
ya bu erkek tarafı cok garıp oluyo ya...hıc dusunmuyolar sız yenı bır aılesınız bebegınız olucak onun ıcın bırıkımler yapcanız ....ona bı gelecek hazırlıcanız nıye sıze yuk oluyolar bır de sen de calısıyosun de mı...sonucta o yollucagı para senın de paran olucaksenın annen baban onlara para yollayasın dıyemı okuttu...ben bu konuda cok katıyım bızımkılerde ılk etapta o muhabbete gırdıler kucuk kardeslerını abısı var yengesı var onlar kutur dedıler ama ben bastan tavrımı koydum....benım nacızane bı fıkrım var ..bebegın dogdugu gıbı ona yonelık bı hesap acın ...bız ole dusunuyoz buyuyene kadar ...adamların elınde fazla para olunca dagıtmayı sevıyolar cunku...
ya bu erkek tarafı cok garıp oluyo ya...hıc dusunmuyolar sız yenı bır aılesınız bebegınız olucak onun ıcın bırıkımler yapcanız ....ona bı gelecek hazırlıcanız nıye sıze yuk oluyolar bır de sen de calısıyosun de mı...sonucta o yollucagı para senın de paran olucaksenın annen baban onlara para yollayasın dıyemı okuttu...ben bu konuda cok katıyım bızımkılerde ılk etapta o muhabbete gırdıler kucuk kardeslerını abısı var yengesı var onlar kutur dedıler ama ben bastan tavrımı koydum....benım nacızane bı fıkrım var ..bebegın dogdugu gıbı ona yonelık bı hesap acın ...bız ole dusunuyoz buyuyene kadar ...adamların elınde fazla para olunca dagıtmayı sevıyolar cunku...
kesınlıkle katılıyorum tınkercım eşim de en baştan tavrını koydu benim ailem var ancak gecınıyoruz eşim çalışıyo yollayamayız para fln dedi
ve bu hespa açma işi bızımde eşimle düşüncemız bebiş büyyene kadar az çok bi para birikir eğitimi için bile kullanılabilir
ve dediğin gibi erkekler ellerinde pra oldumu hemen saçıcak yer arıyolar :hulya:
en güzeli kimseye param var deemicen...benimkinin de azında bakla ıslanmaz ki:1no2:
Günaydın kızlar
günaydın canım hoşgeldin :)
Kızlar adetime 2 gün var benim.Ama 20 dakika önce test yaptım.5 dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı.
Çok heyecanlandım tab i9 ay sonra görmek o çift çizgiyiboshayallersmile
Ama yine de emin değilim tabi ,iki gün sonra gene test yapıcam
canım adete 2 gün varken çıkması garip geldi bana
ama silikde olsa bi çizgi varsa içerde bişeyler oluyor demektir
hadi hayırlısı inşallah :)
Garip derken doğru olmayabilir mi diyosun. Bakalım akşam kan testine giderim belki
Kızlar adetime 2 gün var benim.Ama 20 dakika önce test yaptım.5 dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı.
Çok heyecanlandım tab i9 ay sonra görmek o çift çizgiyiboshayallersmile
Ama yine de emin değilim tabi ,iki gün sonra gene test yapıcam
günaydın kızlarrr
canım benım 4 günönce belli olydu hadi hayırlısı
günaydın kontes hoşgeldın :)
canım benım 4 günönce belli olydu hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?