• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım nasılsınn

hamdolsun iyiyim canım napim ay bugun çok yiiyp içesim var sabah börek yedim

peşinden portakal fln şimdide canım cappucino istedi...kafein yasak ama içiyom

canım çok istedi çünküm uykumda vardı açar belkı :) bugun daha istifra etmedim

şeytan kulağına kurşun :) sen naıslsın ?

kontescim hoşgeldin

hoşbulduk tatlım canım sıkılmış gene sonuna kadar haklısın tatlım belki başa gelmeden anlaşılmaz ama sadece kocan çalışsa neyse derimde sende çalışınca bence kesinlikle çok ihtiyaçları olmadığı sürece göndertme derim bende

aslnda her evde aynı sorunlar erkekler kadınlar kadar olamıyorlar.ailelerıne karsı tutuklar ...sen sıkma canını o yine yollarsa yolladığı kadar ustune basına harca da o da sıkıssın..ama bız nerde yanlıs yapıyoz...hemen parlıyoz aslında dısımızı sıkıp gözyaslarımızı sılah yapıp kullanmak en ıyısı...

hamdolsun iyiyim canım napim ay bugun çok yiiyp içesim var sabah börek yedim

peşinden portakal fln şimdide canım cappucino istedi...kafein yasak ama içiyom

canım çok istedi çünküm uykumda vardı açar belkı :) bugun daha istifra etmedim

şeytan kulağına kurşun :) sen naıslsın ?

ben iki gündür sabahları kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum ama akşamları maşşallah yiyom içiyom dün biraz fazla kaçırdım kayınvalidemlerdeydim görümceme mercimekli köfte yaptırdım okadar çok yedimki çok rahatsız etti ama doydum yaniiicokacimcoook

ben iki gündür sabahları kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum ama akşamları maşşallah yiyom içiyom dün biraz fazla kaçırdım kayınvalidemlerdeydim görümceme mercimekli köfte yaptırdım okadar çok yedimki çok rahatsız etti ama doydum yaniiicokacimcoook

afiyet olsun çok severım bende mercimek köftesini

hoşbulduk tatlım canım sıkılmış gene sonuna kadar haklısın tatlım belki başa gelmeden anlaşılmaz ama sadece kocan çalışsa neyse derimde sende çalışınca bence kesinlikle çok ihtiyaçları olmadığı sürece göndertme derim bende

saol canım desteğin için.benim başka derdim yok zaten bunların dışında.özelde baba yanı da olsa bilirsin çalışma şartlarını canım çıkıyo valla neden göndereyim şenay.adam emekli bağkurdan tarlası var fırını var daha ne istiyo Allahtan merak edıyorum.

saol canım desteğin için.benim başka derdim yok zaten bunların dışında.özelde baba yanı da olsa bilirsin çalışma şartlarını canım çıkıyo valla neden göndereyim şenay.adam emekli bağkurdan tarlası var fırını var daha ne istiyo Allahtan merak edıyorum.

ooooo bence o yollasın

Kızlar adetime 2 gün var benim.Ama 20 dakika önce test yaptım.5 dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı.
Çok heyecanlandım tab i9 ay sonra görmek o çift çizgiyiboshayallersmile
Ama yine de emin değilim tabi ,iki gün sonra gene test yapıcam

dilemmacım bence bekleme hemen git kan testi yaptır bence pozitif...çünkü burda bi arkadasım var adetine 2 gün kala yaptı 2.çizgi silik çıktı hemen gitti kan test yaptırdı emin olmak için ve sonuç pozitif.....ben senin yerinde olsam bi dk beklemem yaptırırım hemen...

dilemma çok heyecanlandım ben hemen git kan testi yaptır lütfennn!!!! opuyorumnanaktan

ayşe 4.resme geçmişşin kıskandım

evet canım yaa benimde naısl hoşuma gitti anlatamam herkese gösterip duruyom
bebişime bakın bakın ne kadar büyüdü diye :) inşallah seninkide geçcek yakında canım
sağlıklı olsunlar büyüsünler yeter ki :) 13+3 iken 4. resıme geçiyo :)
ayy yarın onu ultrasonda da görücem
artık başı da hareketli hale geldi ve ellerini kollarını daha rahat oynatabilir durumda
bakalım bu sefer ne şebeklik yapcak bize geçen dittiğimizde dönüp duruyodu :emir_bebek:
belki cinsiyeti de anlaşılır hale gelmiştir. :)

canım yaa sabahları evet zor oluyo bi de iş yerinde işi bırak tuvalete koş geri gel gene koş
zorlanıyoruz :(
bende evde çok rahatım iş yerinde çok daha fazla bulantım oluyor. sanırım iş yerinin
kokusundan fln tiksinmişim çoğunlukla burda oldugum için :)
bu sbaha gene bulantım çok fazlaydı ama kusmadım....kahvaltı edince geçti.
bakalım akşama nolucak dün akşam evde öldüm bulantıdan öyle işte bebiş hareketlenince
geçicek diyo annemler fln :) eğer lutfedip dürtüklerse güçlüce en erken 16. haftada
hissediliyormuş 13+4 üz 14 olduk desek kalır 2 hafta :)

evet canım yaa benimde naısl hoşuma gitti anlatamam herkese gösterip duruyom
bebişime bakın bakın ne kadar büyüdü diye :) inşallah seninkide geçcek yakında canım
sağlıklı olsunlar büyüsünler yeter ki :) 13+3 iken 4. resıme geçiyo :)
ayy yarın onu ultrasonda da görücem
artık başı da hareketli hale geldi ve ellerini kollarını daha rahat oynatabilir durumda
bakalım bu sefer ne şebeklik yapcak bize geçen dittiğimizde dönüp duruyodu :emir_bebek:
belki cinsiyeti de anlaşılır hale gelmiştir. :)

canım yaa sabahları evet zor oluyo bi de iş yerinde işi bırak tuvalete koş geri gel gene koş
zorlanıyoruz :(
bende evde çok rahatım iş yerinde çok daha fazla bulantım oluyor. sanırım iş yerinin
kokusundan fln tiksinmişim çoğunlukla burda oldugum için :)
bu sbaha gene bulantım çok fazlaydı ama kusmadım....kahvaltı edince geçti.
bakalım akşama nolucak dün akşam evde öldüm bulantıdan öyle işte bebiş hareketlenince
geçicek diyo annemler fln :) eğer lutfedip dürtüklerse güçlüce en erken 16. haftada
hissediliyormuş 13+4 üz 14 olduk desek kalır 2 hafta :)

ay ne guzel ben bu son gıttıgımde dijital makınamı yanıma aldım o goruntulerı vıdeoya aldık..12.hafta bebısımız dıye saklıyom her gıttıgımd de cekıcem cok guzel hatıra olur dıyorum...her aksam onu ızlıyom evde:dance:

harbidende he gözünü toprak doyursun derler ya tövbe estf. yaa
adamın durumu olsa karı koca çalışmaz ben anlamıyorum kardeşim bu işi yaa
ne karışırsın herkes kurmuş kendi kalesini senden de istemıyo geçiniyo kendi yağında
kavruluyo şükredeceklerine konusuyolar hala

alsında ipek napcaksın bılıyo musun ? doğum iznine cıkıcaksın tek kişi çalışıyo
doğum yapcam paramız yok dicen sen isticen para bak bi daha lafını edıyolar mı :oklava:

Back
X